vállalkozói számlanyitás

nyiss számlát vállalkozásodnak gyorsan, egyszerűen!

 • innovatív digitális megoldások a napi bankolás minden területén
 • számlanyitás kezdeményezése akár online, akár kiterjedt fiókhálózatunkban személyesen
 • 1 évig 0 forint a számlacsomagok havidíja, EBKM: 0,01%
vállalkozói számlanyitás
vállalkozói csomag

ismerd meg vállalkozói csomagjainkat!

Számlacsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden cégtulajdonos találjon vállalkozása forgalmához illeszkedőt. A kedvező csomagdíjak minden esetben magukban foglalnak

 • céges bankkártyát,
 • elektronikus csatorna elérést (e-bank, mobilbank, Electra)
 • és különböző számú banki díjtól mentes elektronikus átutalást

Kalkulátorunk segítségével könnyen kiválaszthatod céged méretéhez, banki forgalmához a legmegfelelőbb számlacsomagot!

kalkulátor & online igénylés

A K&H start extra, K&H dinamikus extra és K&H aktív extra vállalkozói számlacsomagok az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termékek, EBKM: 0,01%.


mobilbank

fedezd fel Te is az innovatív bankolás élményét!

 • a K&H vállalkozói e-bank felületen elérhető számláidat és kártyáidat azonos jogosultságokkal automatikusan eléred a mobilbankban
 • a jóváhagyható tranzakciós limit napi 50 millió forint
 • tájékozódhatsz fennálló K&H vállalkozói hiteled részleteiről pl. az aktuális törlesztés összegéről, időpontjáról
 • bankkártyád digitalizációjával mobiltelefonoddal, egyéb okoseszközöddel is tudsz fizetni
 • az új diszkrét móddal elrejtheted a számlaegyenleged a kezdőlapon, hogy mások ne lássák, ha nyilvános helyen használnád az applikációt

kate

ismerd meg vállalkozásod új pénzügyi digitális asszisztensét Kate-et & intézd menőn mindennapi pénzügyeidet!

 • Kate a K&H mobilbankodban érhető el & akár lakossági, akár vállalkozói számlád van, pénzügyeid gyors intézésében számíthatsz rá!
 • megszólíthatod beszéddel vagy szöveges beírással: chat alapon kommunikálhattok
 • nem kell a menüben keresgélned a megfelelő funkciót, egyszerűen kérd meg Kate-et, hogy rögzítsen be egy átutalást, mutassa meg Neked a PIN kódodat, vagy állítsa át bankkártyád készpénzfelvételi limitjét
 • miután Kate teljesítette tranzakciós kéréseidet, Neked már csak jóvá kell hagynod a megbízásokat a megszokott módon

számlacsomag

vedd igénybe vállalkozásod fejlesztéséhez a Partnerkedvezményeket és spórolj meg akár egymillió forintot!

Összefogtunk Partnereinkkel, hogy támogassuk vállalkozásodat a fejlődésben, legyen szó akár Shoprenter webáruház indításról, Nyomdaguru nyomtatott marketingeszközökről, Brandventure üzletberendezés és irodaberendezés tanácsadásról, vagy az OPTEN céginformációs szolgáltatásokainak igénybevételéről vagy akár vállalkozói tudásod fejlesztéséről! Vállalkozásod szerződéseit kényelmesen, online intézheted az eszerzodes.hu kedvezményes szolgáltatásaival, sőt jelentős kedvezményt vehetsz igénybe az e.ON napelemes rendszereinek telepítéséhez is! A Partnereink szolgáltatásaihoz biztosított kedvezményeket az új K&H-s vállalkozói számlád megnyitása után, a K&H Bank által küldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod igénybe venni.

további részletek


Számlanyitásod akár online, akár a bankfiókban kezdeményezed, szükséged lesz néhány dokumentumra. Ez a vonatkozó magyar szabályok miatt mindenképpen szükséges, bármely pénzintézetet is választod számlavezetéshez. Összegyűjtöttük ezeket, hogy felkészülten kezdhess neki a számlanyitási folyamatnak.

 • 30 napnál nem régebbi bejegyző végzés vagy cégkivonat es3, .et3 vagy .dosszie kiterjesztésű fájl formátumban (bejegyzés alatt álló cég esetén et3, es3 vagy dosszie formátumú bejegyzési kérelem és cégbírósági tanúsítvány), amit a megfelelő lépésnél fel kell majd töltened,
 • az azonosító okmány(ok) (pl. személyi igazolvány, vezetői engedély), lakcímkártya(k) adatai,
 • a vállalkozás képviseletére jogosult személy(ek), vállalkozás tényleges tulajdonosa(i), valamint a leendő bankkártya birtokos(ok) azonosításához szükséges személyi adatok.

Ha a bankfiókba foglalsz időpontot számlanyitáshoz és rendelkezel már e-hiteles cégokirattal, azt előre feltöltheted weboldalunkon az e-cégokirat feltöltő alkalmazásban!

Szintén törvényi előírásoknak megfelelően minden céges ügyfélnek és számlanyitás előtt fel kell tárnia a cég tényleges tulajdonosi hátterét, illetve a tulajdonosok esetleges közszereplői státuszát. Ha van olyan tényleges tulajdonos, aki nem tölt be a cégnél tisztséget, illetve a banki szerepköre sem lesz, akkor is nyilatkoznia kell az itt elérhető nyomtatvány kitöltésével, melyet megfelelően kitöltve eredeti példányban szintén be kell mutatnod a számlanyitás előtt.

Ha nem rendelkezel e-hiteles cégokirattal, bankfiókban történő számlanyitásnál kollégáink segítenek a beszerzésben.

Ha megtaláltad a számodra megfelelő számlacsomagot, az igénylést akár már online is elindíthatod, ha pedig inkább személyesen intéznéd, foglalj időpontot az általad választott fiókunkba.

Ha online indítod az igénylést, akkor az igénylés megkezdése előtt gyűjtsd össze a vállalkozás formád szerint szükséges dokumentumokat.

Amennyiben bankváltást tervezed, nézd át a váltás lépéseit, így előzetesen áttekintheted a teljes folyamatot! Többek között segítünk a csoportos beszedési megbízások átköltöztetésében, vagy az üzleti partnereid tájékoztatásában is.

Szerződéses feltételek, Hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások általános szerződési feltételei
Általános Szerződési Feltételek K&H Mobilinfo szolgáltatás
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére

milyen szolgáltatások vannak a számlacsomagokban?

 • K&H forint pénzforgalmi bankszámla
 • K&H vállalati mobilinfo szolgáltatás
 • K&H vállalkozói e-bank szolgáltatás, mobilbank applikáció
 • Electra szolgáltatás (K&H dinamikus-, és aktív számlacsomagok esetén)
 • 1 db kedvezményes bankkártya
 • a számlacsomagok külön díjjal, életbiztosítással kiegészítve is igényelhetőek
KiberPajzs
Vértezd fel magad a kibercsalásokkal szemben, látogass el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)
A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A termék(ek) részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a „Reszveteli-Feltetelek-KH-vallalkozoi-extra-szamlacsomagok-havidij-es-jovairasi-akcio-Partnerkedvezmenyek” dokumentum tartalmazza. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A számlacsomagban foglalt biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák.