KKV számlanyitás

nyiss számlát vállalkozásodnak gyorsan, egyszerűen!

 • megfelelő ajánlat minden vállalkozásformára és cégméretre
 • innovatív digitális megoldások a napi bankolás minden területén
 • számlanyitás kezdeményezése akár online, akár kiterjedt fiókhálózatunkban személyesen
KKV számlanyitás

Újonnan alapítottad vállalkozásod és nincs még bankszámlád? Vagy bankot váltanál? Nézd meg, hogy néz ki egy számlanyitási folyamat nálunk!

válassz számlacsomag kalkulátorunk segítségével és találd meg vállalkozásodhoz és bankolási szokásaidhoz illeszkedő számlacsomagot!

számlanyitásod akár online, akár a bankfiókban kezdeményezed, szükséged lesz néhány dokumentumra. Összegyűjtöttük ezeket, egy részét akár azonnal feltöltheted az e-cégokirat feltöltő alkalmazásban!

több információ is érdekelne a számlacsomagokról vagy bankszámlanyitásról? kérj visszahívást ügyfélszolgálatatunktól, vagy foglalj időpontot bankfiókjainkba

ha megtaláltad a számodra megfelelő számlacsomagot, az igénylést akár már online is elindíthatod, ha pedig inkább személyesen intéznéd, foglalj időpontot az általad választott fiókunkba

a bankváltást gyorsan és kényelmesen tudod intézni nálunk. A váltás lépéseit összegyűjtöttük neked, így áttekintheted a teljes folyamatot!

Átbeszélnéd valakivel a részleteket? Kérj visszahívást kollégánktól! De akár elindíthatod a számlanyitást most is, online.

Egyéni vállalkozó vagy?

A bankszámládat megnyithatod teljesen online, videóhívásban, a bankfiók személyes felkeresése nélkül!

igényeld online

Társas vállalkozásként szeretnéd a számlanyitást online elindítani?

Videóazonosítás nélkül, a dokumentumok online feltöltésével Te is kényelmesen indíthatod el a számlanyitási folyamatot csak az aláírás érdekében kell ellátogatnod egy bankfiókba!

igényeld online

főbb tudnivalók

ismerd meg vállalkozói csomagjainkat!

Számlacsomagajainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden cégtulajdonos találjon vállalkozásához illeszkedőt. A kedvező csomagdíjak minden esetben magukban foglalnak céges bankkártyát, elektronikus csatorna elérést (e-bank, mobilbank, Electra) és típustól függően különböző számú banki díjtól mentes elektronikus átutalást. Így könnyen kiválaszthatod céged méretéhez, banki forgalmához legmegfelelőbbet, kiszámítható banki költségek mellett.

Ha csomagjainkat összehasonítanád és banki költségeidet pontosan akarod tervezni, kalkurátorunk segítségével kiválaszthatod a vállalkozásodhoz és bankolási szokásaidhoz illeszkedő számlacsomagot. Ha mégse találnál vállalkozásod számára megfelelőt csomagjaink között, lépj velünk kapcsolatba, hogy megoldást találjunk számodra is.

nézd meg milyen dokumentumokra van szükséged a számlanyitáshoz!

Számlanyitásod akár online, akár a bankfiókban kezdeményezed, szükséged lesz néhány dokumentumra. Ez a vonatkozó magyar szabályok miatt mindenképpen szükséges, bármely pénzintézetet is választod számlavezetéshez. Összegyűjtöttük ezeket, hogy felkészülten kezdhess neki a számlanyitási folyamatnak. Ha a bankfiókba foglalsz időpontot számlanyitáshoz és rendelkezel már e-hiteles cégokirattal, azt előre feltöltheted weboldalunkon az e-cégokirat feltöltő alkalmazásban!

Szintén törvényi előírásoknak megfelelően minden céges ügyfélnek a  és számlanyitás előtt fel kell tárnia a cég tényleges tulajdonosi hátterét, illetve a tulajdonosok esetleges közszereplői státuszát. Ha van olyan tényleges tulajdonos, aki nem tölt be a cégnél tisztséget, illetve a banki szerepköre sem lesz, akkor is nyilatkoznia kell az itt elérhető nyomtatvány kitöltésével, melyet megfelelően kitöltve eredeti példányban szintén be kell mutatnod a számlanyitás előtt.

Ha nem rendelkezel e-hiteles cégokirattal, bankfiókban történő számlanyitásnál kollégáink segítenek a beszerzésben.

kérdésed van?

Több információra van szükséged számlacsomagokról? maradt még megválaszolatlan kérdésed számlanyitásról, bankváltásról? lépj velünk kapcsolatba: kérj visszahívást ügyfélszolgáltatunktól, foglalj időpontot bankfiókjainkba, vagy írj nekünk!

indítsd el számlaigénylésed!

Ha megtaláltad a számodra megfelelő számlacsomagot, az igénylést akár már online is elindíthatod, egyéni vállalkozóként már videóhívásban is, ha pedig inkább személyesen intéznéd, foglalj időpontot az általad választott fiókunkba.

Ha online indítod az igénylést, akkor az igénylés megkezdése előtt gyűjtsd össze a vállalkozás formád szerint szükséges dokumentumokat.

bankot váltanál?

A bankváltást gyorsan és kényelmesen tudod intézni nálunk. a váltás lépéseit összegyűjtöttük neked, így áttekintheted a teljes folyamatot! Többek között segítünk a csoportos beszedési megbízások átköltöztetésében, vagy az üzleti partnereid tájékoztatásában is.

Átbeszélnéd valakivel a részleteket? Kérj visszahívást kollégánktól! De akár elindíthatod a számlanyitást most is, online.

hasznos információk vállalkozásoknak

bankolj digitálisan!

ti az üzlettel foglalkoztok, mi az innovatív bankolást adjuk hozzá

 • vállalkozói számlád megnyitását indítsd el online
 • átutalásaidat elektronikusan teljesítsd
 • használj üzleti bankkártyát
 • mindezt elérheted az okostelefonodra letöltött K&H mobilbankkal is

bankolj és számlázz online!

próbáld ki a kettőt együtt az innovatív Számlázz.hu autokasszával a K&H-nál!

 • intézd banki ügyeidet és a számlázást is elektronikusan
 • kösd össze a K&H bankszámlád és a Számlázz.hu fiókodat
 • így egy felületen, azonnal látod a kifizetett számláidat

K&H üzlettámogató hitel

ti új raktárra vágytok, mi hitellel támogatjuk

 • saját erő nélkül igényelhető
 • szabadfelhasználású, így a hitel felhasználását nem kell számlákkal igazolni
 • nem szükséges tárgyi fedezet bevonása
A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A termék(ek) részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A számlacsomagban foglalt biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák. A részletes feltételek ITT érhetőek el.