K&H vállalkozói e-bank

internetbanki szolgáltatásunkkal személyes ügyintézés nélkül is kézben tarthatod vállalkozásod mindennapi pénzügyeit

 • a papíralapú átutalásnál kedvezőbb díjtételekkel indíthatsz átutalást
 • kényelmes hozzáférést biztosíthatsz a vállalkozói számlád felett rendelkezésre jogosultak számára
 • a havi és éves használati díjakat nem számoljuk fel
K&H vállalkozói e-bank

részletek

 • forint- és deviza átutalásokat indíthatsz kedvezőbb díjért
 • partnerként rögzítheted a gyakran használt bankszámlákat
 • egy gombnyomással új átutalási megbízást készíthetsz egy korábbi utalás adataival
 • több megbízást csoportosan, egyszerre aláírhatsz
 • díjmentesen megtekintheted és letöltheted elektronikus számlakivonataidat
 • fájlból olvashatsz be megbízási adatokat nagyobb darabszámú forint- vagy devizautalás esetén
 • nyomon követheted bankkártya műveleteidet

belépés a K&H e-bankba mobil-tokennel

online ügyintézés

 • bankkártya igénylése, aktiválása
 • megtakarítások kezelése, betétlekötés
 • K&H mobilinfo szolgáltatás igénylése
 • azonosítóeszközök kezelése, tiltása (mobil-token)
 • mobiltelefon-egyenlegfeltöltés

igénylés

K&H vállalkozói e-bankot bármelyik bankfiókunkban igényelhetsz, függően attól, hogy rendelkezel-e már az elektronikus szolgáltatások igénybevételéhez szükséges K&H énazonosítóval.

azonosítási módok és használat

A K&H vállalkozói e-bankot SMS alapú vagy a mobil-tokennel történő azonosítással veheted igénybe.

azonosító eszköz

SMS

mobil-token

napi utalási limit (forint)

50 millió

korlátlan

Az azonosítási eszköz felhasználónként eltérhet.

használat mobil-tokennel

A K&H mobilbank alkalmazásba épített mobil-token azonosító lehetőséget nyújt arra, hogy csupán okostelefonod használatával, billentyűzet nélkül, magas biztonsági szint mellett, mégis gyorsan és egyszerűen tudj az e-bankba belépni, és ott megbízásokat aláírni.

Mobil-tokenes belépéshez szükséged van a megfelelő webáruházból letöltött és aktivált K&H mobilbank alkalmazásra (App Store, Google Play).

Az aktivált mobilbank alkalmazásba épített mobil-tokent használhatod az e-bankba történő belépéshez úgy, hogy a mobilbank bejelentkező képernyőjén az „e-bank belépés” funkciót választod. Ezzel párhuzamosan az e-bank bejelentkezési képernyőjén, a „belépés mobil-tokennel” menüpont kiválasztását követően olvasd be telefonoddal az ott megjelenő színes kódot. A belépést mobiltelefonodon mPIN kódoddal vagy - arra alkalmas iPhone készülék esetén - TouchID-val meg kell erősítened.

használat SMS-sel

A belépéshez és a műveletek jóváhagyásához mindössze a mobiltelefonodra van szükséged. A biztonságot belépéskor az SMS üzenetben küldött elsődleges, illetve a megbízások jóváhagyásakor érkező, másodlagos jelszó biztosítja.

Külföldi telefonszám rögzítése esetén tájékozódj a szolgáltatód SIM kártya cseréhez szükséges azonosítási protokolljáról. Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a szolgáltató nem megfelelő erősségű azonosítást használ SIM kártya csere esetén (személyes azonosítás), megnő a visszaélés veszélye.

A K&H vállalkozói e-bank lehetőséget nyújt arra, hogy a megbízást az aláírásra jogosult felhasználó a rögzítést követően, egy későbbi időpontban is aláírhassa.

biztonsági tudnivalók

 • kérjük, hogy saját biztonságod érdekében számítógépedet védd tűzfallal és víruskereső programmal, és fordíts figyelmet ezek rendszeres frissítésére ügyelj arra, hogy azonosítóid, jelszavaid, ne kerüljenek illetéktelenek kezébe

 • az e-bank használata után ne a böngésző bezárásával, hanem a Kilépés gomb használatával jelentkezz ki a szolgáltatásból

 • amennyiben lehetőséged van rá, ne használd az e-bankot nyilvános internethálózaton vagy közös használatú számítógépen!

 • külföldi telefonszám rögzítése esetén tájékozódj a szolgáltatód SIM kártya cseréhez szükséges azonosítási protokolljáról. Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a szolgáltató nem megfelelő erősségű azonosítást használ SIM kártya csere esetén (személyes azonosítás), megnő a visszaélés veszélye.

kinek ajánljuk?

 • akik céges pénzügyeiket szívesen intézik kényelmesen és egyszerűen, interneten keresztül

 • akik személyes ügyintézés nélkül szeretnének naprakész információt kapni céges számláikról akiknek fontos a kedvező ár, hiszen e-bankból a bankfióki ügyintézésnél kedvezőbb díjszabással indíthatnak megbízásokat

hirdetmények

Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
A vállalati ügyfelek részére szóló hirdetmény módosításáról K&H vállalkozói e-bank és K&H e-posta szolgáltatásra vonatkozóan
A vállalati ügyfelek részére szóló hirdetmény, valamint az általános szerződési feltételek az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF módosításáról K&H vállalkozói e-bank és K&H e-posta szolgáltatásra vonatkozóan

hogyan tudok az e-bank használatához másik azonosítási eszközt választani?

azonosítóeszközökhöz tartozó napi limitek

azonosítóeszköz

SMS

mobil-token

napi utalási limit (forint)

50 millió forint

korlátlan

Ha mobil-tokent szeretnél inkább használni, csupán annyi teendőd van, hogy okostelefonodon aktiválod a K&H mobilbankot, amellyel együtt a mobil-token is automatikusan elérhetővé válik.

Külföldi telefonszám rögzítése esetén tájékozódj a szolgáltatód SIM kártya cseréhez szükséges azonosítási protokolljáról. Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a szolgáltató nem megfelelő erősségű azonosítást használ SIM kártya csere esetén (személyes azonosítás), megnő a visszaélés veszélye.

mi az a mobil-token?

A mobil-token a K&H mobilbank alkalmazásba épített, szoftveralapú azonosítási eszköz. Magas biztonsági szint mellett, egyszerűen és gyorsan használhatod a K&H vállalkozói e-bankba történő belépéshez, és az ott végzett műveletek jóváhagyásához. A mobil-token használatához a K&H mobilbank alkalmazás szükséges. Kezelése nagyon egyszerű, hiszen a belépéshez az e-bank képernyőn megjelenő színes kód, a műveletek aláírásához pedig egy QR-kód beolvasása szükséges, majd ezt követően a K&H mobilbankban kell a tranzakciót mPIN kódoddal, arra alkalmas készüléken ujjlenyomattal (iPhone esetén TouchID-val) megerősítened.

mit kell tennem, ha először szeretnék belépni a K&H e-bankba?

első belépés a K&H vállalkozói e-bankba mobil-tokennel

Mobil-tokenes belépéshez szükséged van a megfelelő webáruházból ingyenesen letöltött és aktivált K&H mobilbank alkalmazásra (App Store, Google Play). 

Az aktivált mobilbank alkalmazásba épített mobil-tokent használhatod az e-bankba történő belépéshez úgy, hogy a mobilbank bejelentkező képernyőjén az „e-bank belépés” funkciót választod. Ezzel párhuzamosan az e-bank bejelentkezési képernyőjén, a „belépés mobil-tokennel” menüpont kiválasztását követően olvasd be telefonoddal az ott megjelenő színes kódot. A belépést mobiltelefonodon mPIN kódoddal vagy - arra alkalmas készülék esetén ujjlenyomattal (iPhone esetében - TouchID-val) meg kell erősítened .

töltsd le a K&H mobilbank alkalmazást most!

K&H mobilbank letöltése az App Store-on     K&H mobilbank letöltése a Google Play-en

mit tegyek, ha mobiltelefonról is el szeretném érni a bankszámlámat?

A K&H vállalati e-bank legfontosabb funkcióit megtalálod a K&H mobilbank alkalmazásban, így okostelefonodról is intézheted vállalkozásod sürgős napi pénzügyeit.

mit tegyek, ha szeretném letiltani a mobil-tokenemet?

Mobil-tokenedet törölheted a K&H mobilbank „beállítások” menüpontjában, a K&H vállalkozói e-bank „beállítások/azonosító eszközök kezelése” menüpontjában, és K&H Cégvonalon keresztül is. A mobil-token törlésével a K&H mobilbank bejelentkezéshez kötött funkcióit nem éred el, valamint mobil-tokennel nem tudsz e-bankba belépni és  ott megbízást aláírni.

Új mobil-tokent a K&H e-bank „beállítások” menüpontjában aktiválhatsz. Amennyiben új készüléken szeretnéd a mobil-tokent használni, akkor az adott készülékre töltsd le és aktiváld a K&H mobilbank alkalmazást.

a vállalkozás vezető tisztségviselője különböző jogosultsági szinteket biztosíthat a K&H vállalkozói e-bankhoz rendelt felhasználóknak:

vezető tisztségviselő

 • teljes jogkörrel rendelkezhet a számla felett és adhat meg további rendelkezőket, ezért teljes jogkörű e-bank felhasználó is, aki további felhasználókat / felhasználói jogosultságokat oszthat. Amennyiben a cégnél több vezető tisztségviselő van és cégjegyzési jogosultságuk együttes, akkor a K&H vállalkozói e-bankban is közösen kell, hogy meghatározzák az egyes felhasználók jogosultságait

adminisztrátori jogosultság

 • a felhasználó beállíthatja a cég felhasználóinak különböző jogosultságait, amelyek jóváhagyásához vezető tisztségviselő szükséges

számlaszintű jogosultságok

 • rögzítő jogosultsággal rendelkezik az a felhasználó, aki megadott számlákra tranzakciókat rögzíthet. A tranzakciók jóváhagyásához aláíró jogosultsággal rendelkező felhasználó vagy vezető tisztségviselő szükséges

 • az aláíró jogosultsággal a meghatározott számlák felett teljes körű rendelkezési jog biztosított (a felhasználó egyedül írhat alá és adhat megbízásokat)

 • osztott aláíró jogosultsággal rendelkező felhasználó egy másik aláírói jogosultsággal rendelkező felhasználóval együtt rendelkezhet és adhat megbízásokat 

termékszintű jogosultságok

 • a csoportos jogosultsághoz az ügyfélnek rendelkeznie kell csoportos azonosítóval, amelyet a vállalati e-bank szerződéskötéskor kap. Csoportos jogosultsággal rendelkező felhasználó rögzíthet és beküldhet csoportos csomagokat, illetve megnézheti a csoportos értesítőket

 • a betét ügyintézői jogosultsággal az adott felhasználó betétlekötést és felmondást végezhet, továbbá lekérdezheti a betétek listáját is

 • bankkártya-ügyintéző jogosultsággal a felhasználó le tudja kérdezni a kártyalistát, vásárlási és napi limitmódosítást tud végrehajtani (amelynek jóváhagyása vezető tisztségviselőhöz   kötött)

A jogosultságokat a vezető tisztségviselő a K&H vállalkozói e-bank „beállítások / jogosultságok” menüpontjában állíthatja be és módosíthatja.

KiberPajzs
Vértezd fel magad a kibercsalásokkal szemben, látogass el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)
Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza.