hitellimit-kalkulátor társas vállalkozásoknak

szeretnéd tudni, hogy kaphat-e hitelt vállalkozásod?

  • add meg céged adatait és azonnal megtudhatod, hogy mekkora lízinglimitre, hitelösszegre számíthatsz
  • az üzlettámogató K&H hiteleket egyszerűen igényelheted, a kalkuláció után bővebb tájékoztatásért visszahívást kérhetsz

add meg vállalkozásod adatait az azonnali hitellimit lekérdezéséhez!

+36
Szöveg az azonosításhoz CAPTCHA frissítése CAPTCHA frissítése
A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésének befejezésével, az "érdekel az ajánlat" gombra kattintva adhatod kifejezett hozzájárulásod - a lenti tájékoztatás birtokában – az adatkezeléshez.
A kapcsolatfelvétel során megadott fenti adataidat a K&H Bank Zrt. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.; Postafiók 1851 Budapest; bank@kh.hu, a továbbiakban mint Bank), mint adatkezelő a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli.
Az adatkezelés célja, hogy a Bank felvehesse veled a kapcsolatot az ajánlatairól szóló tájékoztatásával kapcsolatban.
A megadott adatokat a Bank 365 napig kezeli, és  365 nap elteltével törli.
Fentiek szerinti hozzájárulásod a Bank mindaddig folyamatosnak tekinti, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezel. Ha nem kívánsz a jövőben hasonló tárgyú megkeresést kapni, hozzájárulásod bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatod a Bank bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a K&H TeleCenter telefonszámán +36 1/20/30/70 335 3355. Kérelmezheted továbbá a Banktól a Rád vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását.
Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal elsődlegesen a Bankhoz, és annak adatvédelmi tisztviselőjéhez, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C vagy 1530 Budapest, Pf. 5.) vagy bírósághoz fordulhatsz.
A Bank adatkezelésével kapcsolatos bővebb tájékoztatást a https://www.kh.hu/adatvedelem internetes oldalon található Adatkezelési tájékoztatóban találsz, továbbá személyes adatai kezeléséről tájékoztatást kérhetsz a Bank bármely elérhetőségén.
Az ajánlat indikatív jellegű, tehát a K&H Bank részéről nem jelent szolgáltatás nyújtási kötelezettséget. A kondíciók módosításának jogát a K&H Bank fenntartja. A megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a Bank minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt.