hitellimit-kalkulátor társas vállalkozásoknak

szeretnéd tudni, hogy kaphat-e hitelt vállalkozásod?

  • add meg céged adatait és azonnal megtudhatod, hogy mekkora hitelösszegre számíthatsz
  • az üzlettámogató K&H hiteleket egyszerűen igényelheted, a kalkuláció után bővebb tájékoztatásért visszahívást kérhetsz, vagy időpontot foglalhatsz bankfiókjainkba

add meg vállalkozásod adatait az azonnali hitellimit lekérdezéséhez!

+36
Az ajánlat indikatív jellegű, tehát a K&H Bank részéről nem jelent szolgáltatás nyújtási kötelezettséget. A kondíciók módosításának jogát a K&H Bank fenntartja. A megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a K&H Bank minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt.
A kapcsolatfelvétel során megadott fenti adataidat a K&H Bank Zrt. (adatkezelő) a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat illetéktelen harmadik félnek át nem adja.
Az adatkezelésnek kizárólag az a célja, hogy a Bank felvehesse veled a kapcsolatot, a megadott adatokat sikertelen kapcsolatfelvétel esetén 90 napon belül törli. A Bank e tevékenységéhez harmadik fél szakértő közreműködő (adatfeldolgozó) segítségét veheti igénybe. A közreműködő az adatvédelmi garanciák érvényesülését szerződésben garantálja.
Bármikor kezdeményezheted - korlátozás és indokolás nélkül - adataid helyesbítését, törlését a Bank elérhetőségeinek bármelyikén.
Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, vagy bírósághoz fordulhatsz. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.
Az adatokat csak az adatkezelő (illetve közreműködő) azon munkatársai ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a kapcsolatfelvétel megvalósításában részt vesznek.
A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésének befejezésével, az "elküld" gombra kattintva adhatod önkéntesen hozzájárulásod - a fenti egyértelmű és részletes tájékoztatás birtokában - a fentiek szerinti adatkezeléshez, mely hozzájárulásod a fenti keretek között a Bank mindaddig folyamatosnak tekintheti, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezel.
Amennyiben a fentiek szerinti adatkezeléshez nem járulsz hozzá, szolgáltatásainkról érdeklődj a +36 1/20/30/70 335 3355-ös számon!