hitellimit-kalkulátor társas vállalkozásoknak

szeretnéd azonnal megtudni, hogy kaphat-e hitelt vállalkozásod a K&H-nál?

  • add meg céged nevét és adószámát és máris megtudhatod, hogy milyen összegű hitellimitre számíthatsz
  • ha érdekel az ajánlatunk, kérj visszahívást és kollégáink részletes tájékoztatást adnak a hitelkérelem benyújtásáról

add meg vállalkozásod adatait az azonnali hitellimit lekérdezéséhez!

+36
Szöveg az azonosításhoz CAPTCHA frissítése
A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésének befejezésével, az "érdekel az ajánlat" gombra kattintva adhatod kifejezett hozzájárulásod – a lenti tájékoztatás birtokában – az adatkezeléshez.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a K&H Bank Zrt a K&H vállalkozói hitellimit ajánlatát, továbbá egyéb, vállalkozóknak szóló reklámküldeményeket, tájékoztató információkat közvetlenül küldjön meg az általam megadott elektronikus levelezési címemre, illetve a K&H vállalkozói hitellimit ajánlatával kapcsolatban az általam megadott telefonszámon felvegye a kapcsolatot.
Kijelentem, hogy jelen nyilatkozataim megtételét megelőzően a www.kh.hu oldalon fellelhető adatvédelmi tájékoztatót megismertem.
Tudomással bírok arról, hogy hozzájárulásaimat a K&H Bank Zrt. bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal és a K&H Cégvonal telefonszámán (+36 1/20/30/70 335 3355) bármikor visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Tudomásul veszem, hogy a K&H Bank Zrt. a fent általam megadott személyes adatokat a hozzájárulásommal elfogadott célból, az adatok biztonságáról gondoskodva Bank az adatfelvételt követő 1 évig kezeli jogszabály által szabott megőrzési időn belül, de legfeljebb hozzájárulásom visszavonásáig kezeli. Tudomásul veszem továbbá, hogy az adatkezelésről felvilágosítást kérhetek a K&H Bank Zrt.-től, valamint kérhetem adataim helyesbítését, törlését és kezelésének korlátozását is, illetőleg az adatkezeléssel kapcsolatos panaszaimmal a K&H Bank Zrt. adatvédelmi tisztviselőjéhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, valamint bírósághoz fordulhatok. 
„A hitellimit lekérdezése nem jelent a szolgáltatás igénybevételére irányuló kötelezettségvállalást az érintett vállalkozás részéről. A hitellimitről szóló tájékoztatás a Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, az alapján a Bank szolgáltatást nyújtani nem köteles és a közölt hitellimithez sincs kötve. A kalkulációval érintett termék, szolgáltatás részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint Széchenyi Kártya Program keretében történő finanszírozás esetén az előzőekben említetteken kívül a Bank Széchenyi Kártya Programra vonatkozó Hirdetménye, továbbá a KAVOSZ Üzletszabályzata tartalmazza. Széchenyi Kártya Program keretében történő finanszírozás esetén a megkövetelt kötelező biztosítékokra – konstrukciótól függően – a Garantiqua Hitelgarancia Zrt. vagy az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány szerződési feltételei irányadók. A kötelező biztosítékokon kívül megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a K&H Bank Zrt. minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt. A kondíciók módosításának jogát a Bank, a KAVOSZ, a Garantiqua Hitelgarancia Zrt. és az AVHGA fenntartja.”