K&H eszköz lízingfinanszírozás

gép, berendezés vagy nagyhaszon gépjármű beszerzésére

 • hitelbírálati díj és kezelési költség mentesen
 • kedvező biztosítéki struktúrával
 • kedvező eszközbiztosítási lehetőséggel
K&H eszköz lízingfinanszírozás
tudni szeretnéd, hogy milyen havi díjjal igényelhetsz lízing finanszírozást? megnézem
igényeld most!
hívd a K&H Cégvonalat: +36 1/20/30/70 335 3355
kérj ajánlatot a lizingajanlat@kh.hu címen

részletek

Tudod már, hogy milyen eszközt, gépet vagy berendezést szeretnél vásárolni vállalkozásod fellendítéséhez, de a megvásárláshoz szükséges anyagi forrással nem rendelkezel?

A K&H Bank eszköz finanszírozási lízingkonstrukció segítségével, rugalmasan és kedvező feltételekkel intézheted a beszerzést!

milyen előnyei vannak a lízingnek?

 • a lízingfinanszírozást nem terhelik járulékos költségek, azaz a hagyományos banki kölcsönnel szemben nincs hitelbírálati és folyósítási díj
 • gyors, rugalmas kiszolgálás, egyszerű szerződéskötési folyamat
 • az eszköz a vállalkozás könyveiben kerül kimutatásra, így lehetőség van a különféle költségek elszámolására

konstrukciók

zártvégű pénzügyi lízing
nyíltvégű pénzügyi lízing

futamidő

24–72 hónap

deviza

HUF, EUR

termék változat változó kamatozású
fix kamatozású

a finanszírozási konstrukció felhasználható:

új és használt

 • mezőgazdasági gép és berendezés
 • anyagmozgató berendezés/gép, targonca, egyéb önjáró emeléstechnikai berendezés
 • egyedi azonosítószámmal rendelkező gép- és berendezés

finanszírozására

kinek ajánljuk?

 • gazdálkodó szervezeteknek, társas vállalkozásoknak
 • önkormányzatoknak, alapítványoknak, költségvetési szervezeteknek, szövetkezeteknek

milyen lízinget vehetek igénybe a K&H banknál?

 • zártvégű pénzügyi lízing esetén a futamidő végén a lízingtárgy automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül
 • nyíltvégű pénzügyi lízing esetén, a lízingbevevő dönthet, hogy a maradványérték megfizetésével megszerzi-e a tulajdonjogot, vagy harmadik személynek vagy gazdasági társaságnak teszi lehetővé a tulajdonjog megszerzését

miből áll a havi lízingdíj?

A havonta fizetendő lízingdíj tőkerészből (az eszköz vételárának havonta történő megfizetése) és (a lízingbeadó jövedelemelvárását és költségeit, így beépített biztosítás esetén a biztosítási díjszorzót is magába foglaló) kamatrészből áll. Nyíltvégű pénzügyi lízing esetén a tőkerészre eső ÁFA összegét a havi lízingdíjjal egyidejűleg kell megfizetni.

igényelhetek havitól eltérő törlesztési ütemezéssel lízing finanszírozást?

Amennyiben havitól eltérő törlesztési ütemezéssel igényelnél lízing finanszírozást, a finanszírozási elképzeléseiddel kapcsolatos információkért és hivatalos lízingajánlatért keresd fel valamelyik K&H személyes ügyfélpontot.

mi a különbség a fix és a változó kamatozású termék változat között?

Akkor beszélünk fix kamatozásról, amennyiben a lízingfinanszírozás teljes futamideje alatt változatlan a kamatláb mértéke, ezáltal a futamidő alatt a (nettó) havi lízingdíj is ugyanannyi.

Változó kamatozás esetén a kamatperiódus fordulójakor automatikusan új referencia kamatláb (forint finanszírozás esetén 1 havi BUBOR, euro finanszírozás esetén 1 havi EURIBOR) kerül megállapításra, aminek eredményeként a havi lízingdíj is megváltozik: ha emelkedik a kamatláb, akkor nő a havi törlesztő, ellenkező esetben pedig csökken.

A változó kamatozású lízingfinanszírozás abban az esetben lehet optimális megoldás, amikor a kamatszint csökkenésére vagy hosszú távon a stagnálására lehet számítani, továbbá, ha az adós hajlandó a kamatváltozásból eredő kockázatot felvállalni és elfogadni. A törlesztőrészlet változásának, kiszámításának módjáról az Általános szerződési feltételek - vállalati aktív banki szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, kölcsön-, bankgarancia-, akkreditív- és pénzügyi lízing ügyletek) rendelkezik.

milyen önerő szükséges az eszköz megvásárlásához?

A lízingelni kívánt eszközt – új eszköz esetén – akár 10% önerő fizetése mellett beszerezheted.

milyen biztosítások érhetők el?

Géptörés biztosítás

 • Termelőeszköz és géplízing esetén a K&H Bank kötelező géptörés biztosítás megkötését írja elő a futamidő végéig, amely egyaránt kiterjed lopás- és töréskárra is.
 • Beépített géptörés biztosítás ezen eszközök beszerzése esetén is igényelhető. A K&H Biztosító Zrt. által nyújtott, a K&H lízing finanszírozásba épített géptörés biztosítás, amely mobil és telepített mezőgazdasági és ipari gépekre, és azok tartozékaira nyújt biztosítási fedezetet oly módon, hogy a biztosítás díját a havi lízingdíj tartalmazza. Mivel a biztosítás díja a teljes futamidőre vetítve fixen kerül meghatározásra, a biztosítási díj éves indexálására ebben a konstrukcióban nem kerül sor.
 • Amennyiben nem szeretnél beépített biztosítást kötni, egyedi géptörés biztosításodat a K&H Biztosító Zrt.-nél vagy egyéb biztosítótársaságnál önállóan is megkötheted. A biztosítással kapcsolatos további információkért látogass el honlapunkra.

a Te igényeidhez alkalmazkodva

 • pénzügyi lízing konstrukcióink elérhetők a K&H Bank fiókjaiban

 • a finanszírozási konstrukciókat a Te igényeid és lehetőségeid figyelembevételével alakítjuk ki

hogyan igényelheted?

Válaszd ki a beszerezni kívánt új vagy használt személy- vagy haszongépjárművet, gépet, berendezést stb. és kérj árajánlatot a kereskedőtől. A kereskedőtől kapott ajánlattal keresd fel a legközelebbi K&H személyes ügyfélpontot. Szakértő kollégánkkal kiválasztjátok a beszerzéshez leginkább illeszkedő lízingkonstrukciót és a K&H elkészíti a vállalkozásodra szabott ajánlatot.

Amennyiben elfogadod a lízingajánlatot, a szerződéskötés a K&H személyes ügyfélponton történik.

A szerződés aláírása után a K&H Bank megvásárolja a kiválasztott eszközt, berendezést, majd lízingbe adja vállalkozásod számára.

időpontot foglalok

kondíciók

Üzletszabályzat
üzletszabályzat Autópark - irányadó a K&H Autópark Kft. által 2014. március 15.-től kötött szerződésekre
Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- és Pénzügyi Lízing ügyletek)
K&H Autópark Kft. általános szerződési feltételei
Általános Szerződési Feltételek pénzügyi lízing szerződés nagyhaszongépjárművekre
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
A Lízingszerződés hatálya alá tartozó Eszköz használatára vonatkozó feltételek

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia,- Akkreditív és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza, melyek megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és bankfiókjainkban. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A megkövetelt biztosítékokról, a finanszírozás összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a Bank minden esetben önállóan, kizárólag saját feltételei szerint dönt.

A termék „zöld” megnevezése nem alapul az EU Taxonómia Rendelet megfelelőségi szempontjainak teljes körű vizsgálatán. A konstrukció megfelel az MNB által meghirdetett Zöld vállalati és önkormányzati tőkekövetelménykedvezmény Program feltételeinek.