K&H folyószámlahitel

rugalmas konstrukció, mellyel áthidalhatod vállalkozásod napi likviditási problémáit

 • kötetlen, vállalkozásod likviditási igényének megfelelő felhasználhatóság
 • tárgyi biztosíték nélkül is elérhető
 • üzlettámogató partnerkedvezmény kártya igénylésével nincsenek induló költségek – 2018. december 31-ig jóváhagyott hitelkérelmek esetében bírálati és szerződéskötési díj nélkül
K&H folyószámlahitel

részletek részletek

A K&H folyószámlahitel egy olyan hitelkeret, melynek erejéig vállalkozásod bankszámlájának egyenlege negatív lehet:

devizanem
forint, euró vagy amerikai dollár, amennyiben a vállalkozásod rendelkezik az adott devizában bevétellel (COSME portfoliógarancia igénybevétele esetén kizárólag forint)

a hitel összege
minimum 500.000 forint, COSME portfoliógarancia igénybevétele esetén maximum 45 millió forint

futamidő

 • a K&H Bank a dinamikusan fejlődő vállalkozások számára konkrét lejárati dátumot nem jelöl meg (a lejárat napja a banki értesítéstől számított 30. nap), ezáltal jelentősen csökken a K&H folyószámlahitelhez kapcsolódó összköltség és adminisztrációs szükséglet (többek között nem szükséges minden évben szerződést kötni)
 • COSME portfoliógarancia igénybevétele esetén maximum 5 év

A Bank általi hitelezési tevékenységhez kapcsolódó díjakat, jutalékokat a mindenkori Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza.

Bizonyos feltételek teljesülése esetén a K&H Bank a biztosítéki kör erősítése céljából a díjmentes COSME portfoliógarancia fedezetként történő bevonását kéri. A garanciát a COSME Program (Programme for Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises) és az Európai Stratégiai Beruházási Alap (ESBA) az Európai Beruházási Terv keretében biztosítja. Az ESBA célja produktív beruházások finanszírozásának és végrehajtásának támogatásának elősegítése az Európai Unióban, és a finanszírozáshoz való hozzájutás mértékének növelése.

A COSME portfoliógarancia feltételeiről az alábbi oldalon tájékozódhatsz:

Amennyiben a felajánlott biztosítékok körét intézményi készfizető kezességgel is erősíteni szeretnéd, úgy a K&H Bank által elfogadható készfizető kezességvállalást biztosító partnerekről az alábbi oldalakon tájékozódhatsz:

kinek ajánljuk?

olyan vállalkozásoknak, szervezeteknek, akik a napi likviditási szükségleteiket rugalmasan szeretnék kezelni

a te igényeidhez alkalmazkodva

 • rugalmasan felhasználható
 • segíti az üzleti lehetőségek gyors kihasználását
 • egyszerű folyamat a lehívások és törlesztések kezelésére
 • az azonnali törlesztés lehetősége költségtakarékos megoldást biztosít
 • a rugalmas futamidő miatt nem szükséges évente szerződést kötni

szerződéses feltételek, hirdetmények

Üzletszabályzat
Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- Váltó és Pénzügyi Lízing ügyletek)
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
K&H Bank üzlettámogató hitelek kedvezmény hirdetmény
 • a hitelkeret igénybevétele a vállalkozásod bankszámlájáról indított fizetési megbízással automatikusan megtörténik

 • a hitel törlesztése is automatikus, a beérkező összegek jóváírását követően azonnal megtörténik

 • a kamatot csak az igénybevett összeg után szükséges megfizetni
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- Váltó és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a K&H Bank minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt.