K&H partnerkedvezmények: OPTEN

 • 60 000 forint értékű OPTEN tesztcsomag
 • most 5 napig ingyen
 • hozz magabiztos üzleti döntéseket minősített céginformációkra alapozva!

OPTEN kedvezmény K&H ügyfeleknek

A 60 000 forint értékű OPTEN tesztcsomagot díjmentesen veheted igénybe, ha a K&H-nál nyitsz vállalkozói számlát, melynek a havi díja egy teljes éven át nulla forint. A kedvezményt, a számlanyitást követően a K&H Bank által küldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod igénybe venni.

Tudjuk, hogy az üzleti világban az információ aranyat ér. A megfelelő döntések meghozatalához elengedhetetlen, hogy tisztában legyél a piaccal, versenytársaiddal és potenciális üzleti partnereiddel. Egy megbízható céginformációs szolgáltatás nem csak a nagyvállalatoknak, hanem az újonnan indult vállalkozásoknak és startupoknak is óriási előnyt jelenthet. Segítségével könnyedén hozhatsz megalapozott döntéseket, minimalizálhatod a kockázatokat és gyorsabban növekedhetsz.

hogyan segíthetnek az OPTEN szolgáltatásai a mindennapi üzleti életben?

 • kockázatkezelés
  Gondolkozol egy új beszállító bevonásán? A CÉGTÁR segítségével nem csak az alapvető céges adatokat találod meg, hanem mélyrehatóan áttekintheted adott vállalkozás pénzügyi helyzetét, korábbi fizetési szokásait és esetleges adósságait. Így elkerülheted azokat a partnereket, akikkel kockázatos lenne az együttműködés, és nem kell aggódnod a késedelmes szállítások miatt.
 • döntéstámogatás
  Egy potenciális partnerrel tárgyalsz? Az OPTEN – Kapcsolati Háló modul jól átlátható ábrával szemlélteti az adott cég tulajdonosi körének és vezetőinek üzleti előéletét, illetve a hozzájuk kapcsolódó cégek esetleges tartozásait, azok kockázati szintjeit. Az OPTEN – Idővonal modulon keresztül pedig megismerheted az elmúlt évek eseményeit, változásait.
 • cégelemzés
  Versenytársaidat szeretnéd jobban megismerni? A Cégelemzés szolgáltatásunkkal részletes betekintést kaphatsz a piacon lévő cégek működésébe, pénzügyi helyzetébe, így mindig egy lépéssel előttük járhatsz.
 • üzletszerzés egy felületen
  Új piacra lépnél, és nem ismered eléggé a potenciális partnereket? Ismerd meg jobban az adott szektort és a vállalatokat, akikkel érdemes lehet együttműködni, vagy akikkel közös projekteket indíthatnál.

inspirálódj az OPTEN ügyfeleinek történetéből és fedezd fel, hogyan segítheti az OPTEN a Te üzleti sikereidet is!

Lépj előre tudatosan, támaszkodj megbízható adatokra, és alakítsd vállalkozásod jövőjét a legfrissebb piaci információk birtokában! Használd ki az ingyenes próbaidőszakot és tedd vállalkozásodat versenyképesebbé!