K&H partnerkedvezmények: Eszerződés.hu

  • egyszerű és automatizált elektronikus szerződéskötés
  • átlátható központi dokumentumtár
  • saját sablonokból generálható szerződések

Eszerződés.hu kedvezmény K&H ügyfeleknek

A választott éves csomagtól függően 17 500 - 300 000 Ft-ot megtakarítva kezelheted elektronikusan szerződéskötési folyamataid, ha a K&H-nál nyitsz vállalkozói számlát, melynek a havi díja 12 hónapon át nulla forint. A kedvezményt, a számlanyitást követően a K&H Bank által küldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod igénybe venni.

50% Eszerződés.hu kedvezmény éves csomag vásárlás esetén K&H ügyfeleknek

Az Eszerződés.hu 50% kedvezmény az elektronikus szerződéskötőrendszer szolgáltatáscsomagok díjából:

Mini csomag:  35 000 Ft + áfa helyett 17 500 Ft + áfa
Közepes csomag:  59 000 Ft + áfa helyett 29 500 Ft + áfa
Prémium csomag:  120 000 Ft + áfa helyett 60 000 Ft + áfa
Nagyvállalati csomag:  600 000 Ft + áfa helyett 300 000 Ft + áfa

eszerződés

Rendszerünk a teljes folyamatot menedzseli és automatizálhatja, a szerződés papírmentes előállításától az archiválásig.

Platformfüggetlen, és felhő alapú: Az Eszerződés.hu egy felhő alapú webes alkalmazás, melyhez nem szükséges külön alkalmazást telepíteni, így bárhonnan és bármilyen környezetben elérheted.

Sablonszerződés menedzser: A sablonszerződés készítővel komplett dokumentum generálót kapsz, mellyel hatékonyabban, hibamentesebben és gyorsabban létrejönnek a szerződések.   

Automatizált szerződéskötés: Az API funkciók segítségével automatizálhatod a szerződések előállítását saját CMS vagy ERP rendszeredből.

Átlátható folyamatkezelés: Valós idejű státuszfigyeléssel teljes képet kapsz a szerződéseid állapotáról. Automatizált folyamataink révén könnyen kereshetően iktatjuk szerződéseid.

eszerződés

Tömeges szerződés generálás: Küldj ki több száz egyedi szerződést egy excel listából néhány perc alatt rengeteg időt és energiát spórolva.

Naprakész információk és összesített statisztika: Kapj naprakész információkat üzleti folyamataidról a statisztika oldal segítségével.

Automatikus emlékeztetők: Levesszük a kellemetlen levelezést a válladról, a rendszer automatikusan küld emlékeztető e-maileket partnereidnek, ha még nem írták alá a szerződésüket.

Magas rendelkezésre állás és biztonság: Szervereinket folyamatosan figyeljük, hogy az Eszerződés.hu platformja éjjel-nappal biztonságosan elérhető legyen, így bármikor, bárhonnan köthetsz szerződést.

Inspirálódj az Eszerződés.hu ügyfeleinek történetéből és tedd irodádat teljesen papírmentessé!

A kedvezmény érvényessége: 2024. május 13. – 2024. december 31.

A kedvezményeket a WiredSign Zrt. (Adószám: 29277261-2-12, Cégjegyzékszám: 1210001683, Székhely: 2643 Diósjenő, Dózsa György út 28./b) nyújtja.