K&H partnerkedvezmények: E.ON

  • személyre szabott ajánlat helyszíni felméréssel napelemes rendszer telepítésére
  • akár 1 000 000 Ft telepítési kedvezmény
  • 25 év teljesítmény garancia napelemre

E.ON kedvezmény a K&H ügyfeleknek

Mára már rendkívül fontossá vált a környezetünk megóvása, ezért is lett nagyon népszerű megoldás a nap által termelt energia hasznosítása. A panelek telepítése nem csak a környezetünk megóvásában segít, hanem egy hosszú távú beruházást is jelent ügyfeleink számára. A napelemes rendszer emellett növeli ingatlana értékét is.

A HMKE napelemes rendszer szerződéses árából, teljesítmény kategóriánként eltérő, fix összegű (nettó) kedvezmény vehető igénybe:

Napelemes rendszer teljesítménye*

Kedvezmény

Becsült éves teljesítmény**

10–12 kWh

250 000 Ft

10–12 MWh

15–24 kWh

350 000 Ft

15–24 MWh

33–40 kWh

500 000 Ft

33–40 MWh

50–60 kWh

1 000 000 Ft

5060 MWh

* JA SOLAR 415W napelemes panel esetén
** Tájékoztató jellegű becslés, iparági tapasztalatok alapján
A kedvezmény érvényesítésének feltétele, hogy a kedvezmény igénybevételekor az érdeklődő vállalkozásnak nem lehet érvényes és hatályos szerződése az EON MyEnergy Kft-vel napelemrendszer kivitelezése tárgyában és még nem került napelemrendszer kivitelezésére vonatkozó ajánlat kiadásra az érdeklődést megelőző 90 napban.

Telepíts napelemes rendszert, és csökkentsd vállalkozásod energia költségeit hosszú távon!

A kedvezményt, a számlanyitást követően a K&H Bank által küldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod igényelni.

miért az E.ON Solar a tökéletes választás?

Kényelem és garancia

garancia a jövőre

A garancia érvényesítése esetén nem mindegy, hogy hosszú távon is számíthatunk-e a kivitelezőnkre. Az E.ON stabil, nemzetközi hátterének köszönhetően viszont mi nem csak a minőségre, de a jövőre is gondolunk. Több mint 20 000 elégedett ügyfelünk ezért is választott minket a napelemrendszereik telepítésére.

kényelem és garancia

Szakértő csapatunk végzi a helyszíni felmérést követően a rendszer megtervezését, az engedélyeztetést és a kivitelezést is. Az általunk felszerelt napelemekre pedig 12 év gyártói és 25 év teljesítménygaranciát is vállalunk.

minőség és szakértelem

Gyártásuk során többször is átvizsgált minőségi eszközeink segítségével felkészült, tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek megtalálni a vállalkozása igényeinek legmegfelelőbb konstrukciót.

nézd meg videónkat, amiből kiderül, hogy TAMA Hungary Kft miért döntött napelempark létesítése mellett berettyóújfalui és miért az E.ON szakértőit bízta meg a kivitelezéssel

Használj napelemes rendszert és csökkentsd vállalkozásod kiadását hosszú távon!

 

A kedvezmény érvényessége: 2024 május 13. – 2024. szeptember 30.

A kedvezményeket a E.ON MyEnergy Kft (székhely: 1134 Budapest, Váci út 17., adószám: 26501817-2-41) nyújtja.