KKV számlacsomag kalkulátor

a vállalkozásod számára legideálisabb számlacsomag kiválasztásához

  • két adat megadásával már javaslatot teszünk neked
  • pontos számításokat pedig a részletes kalkulátorunkkal végezhetsz
  • a kiválasztott csomag igénylését elindíthatod online vagy foglalhatsz időpontot bankfiókjainkba
az első 12 hónap számlavezetési díját elengedjük, utána a szokásaidnak megfelelő csomagot ajánlunk megnézem

hogyan tudod kiválasztani a legideálisabb csomagot?

add meg az éves árbevételed és a banki forgalmad arányát
hasonlítsd össze a gyorskalkulátorunk ajánlatait
az ajánlat finomításához használd a részletes kalkulátorunkat
válaszd ki a számodra legmegfelelőbb számlacsomagot
indítsd el az online a számlanyitási folyamatunkat
Az akció(k) visszavonásig tart(anak).
1 A Hirdetményben meghatározott akció figyelembevételével megállapított díj.
2 Az akciónak feltételei vannak. A feltüntetett akciós havi csomagdíj csak az 0-300 millió forint közötti éves árbevételű vállalkozásokra vonatkozik, a K&H Banknál első bankszámla nyitása esetén.
A kedvezményes igénylés részletes feltételeit a Bank weboldalán elérhető ”Hirdetmény K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény, új banki ügyfél vállalkozásoknak” tartalmazza.
Amennyiben a vállalkozás nem felel meg a megjelölt hirdetményben megadott feltételeknek, úgy a számlacsomagokat a táblázat ”havi csomagdíj” sorában feltüntetett díjakon tudja igénybe venni.
3 Könyvelési díj kerül felszámításra a Vállalati Ügyfelek részére szóló hirdetmény (továbbiakban: Hirdetmény) I. rész 3.7. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.
4 A várható havi költség kiszámításához a számlacsomagok Hirdetményben meghatározott havi csomagdíját vettük alapul. Amennyiben a vállalkozás megfelel az adott számlacsomag akciós havi díj melletti igénylésének, úgy a várható havi költség kedvezőbb lehet. A számításhoz alapul vett tranzakciókat megtekintheti a „részletes kalkuláció” alatt, ahol igényeinek megfelelően változtathat ezen.
A számított értékek tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek, a Bank a kondíciók módosításának jogát fenntartja.
A csomagdíj nem tartalmazza a fenti szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjakat, melyekről az aktuális vállalati Hirdetményben tájékozódhatsz.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A biztosítást a K&H Biztosító nyújtja, a termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák.