K&H partnerkedvezmények: NYOMDAGURU

  • 50.000 Ft kedvezmény - 100.000 Ft felett
  • 25.000 Ft kedvezmény - 40.000 Ft felett
  • INGYENES próbalehetőség korlátozott funkciókkal - 13.100 Ft értékben

nézd meg másoknak hogyan segített a Nyomdaguru

Nyomdaguru kedvezmény K&H ügyfeleknek

A Nyomdaguru kedvezményeket akkor veheted igénybe, ha a K&H-nál nyitsz vállalkozói számlát, melynek a havi díja egy teljes éven át nulla forint. A kedvezményt, a számlanyitást követően a K&H Bank által küldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod igénybe venni.

használd fel a kedvezményeket és pörgesd fel vállalkozásodat

50.000 Ft értékű kedvezmény
  • 50.000 Ft kedvezményt adunk a Nyomdaguru weboldalán megtalálható teljes termékkínálatból 100.000 Ft feletti vásárlás esetén, legyen szó akár névjegykártya, ajánlókártya, pontgyűjtőkártya, szórólap, plakát, matrica stb. rendelésről
25.000 Ft értékű kedvezmény
  • 25.000 Ft értékű kedvezmény a teljes választékra, legyen szó akár névjegykártya, ajánlókártya, pontgyűjtőkártya, szórólap, plakát, matrica stb. rendelésről, 40.000 Ft feletti kosárérték esetén
13.100 Ft értékű INGYENES próbalehetőség
  • 13.100 Ft értékű INGYENES próbalehetőség korlátozott funkciókkal a Nyomdaguru próba termékeire: 100 db szórólap, vagy 50 db névjegykártya, vagy 30 db plakát megrendelése esetén

hogyan segíthetik vállalkozásodat a Nyomdaguru termékei?

Nyomdaguru névjegykártya

névjegykártya

Ezt a terméket senkinek sem kell bemutatni, de kevesen tudják milyen lehetőségek rejlenek benne. QR kód elhelyezésével azonnal weboldaladra irányíthatod üzletfeleidet vagy letölthetik digitális névjegyedet. Felületkezeléssel lesznek nyomtatott eszközeid igazán különlegesek, és ügyfeleid már első ránézésre tudni fogják, hogy profi szolgáltatást várhatnak tőled.

Nyomdaguru ajándékutalvány

ajándékutalvány

A vállalkozásod arculatába illeszkedő, látványos ajándékkártya segítségével új ügyfeleket toborozhatsz, kedvezményt adhatsz leendő vásárlóidnak, egyúttal biztos és előre beérkező bevételre tehetsz szert.

Nyomdaguru szórólap

szórólap

A szórólapok ereje a mennyiségben rejlik. Készíts egy egyszerű, de látványos szórólapot vállalkozásod számára, hogy lehetséges ügyfeleid könnyedén rád találjanak. Használd a szórólapot információközlés mellett vásárlás ösztönzésre is, jelentős kedvezményt kínálva egy szolgáltatásodra.

Nyomdaguru plakát

plakát

Egy plakát alkalmas lehet vállalkozásod vagy szolgáltatásaid bemutatására, de használhatod akár dekoratív, távolról is jól látható árlistaként is. Sőt üzleted díszítő elemei is lehetnek a plakátok, akár évszakonként új hangulatot biztosíthatsz velük.

Nyomdaguru matrica

matrica

Az öntapadós matricáink ideálisak vállalkozásod népszerűsítéséhez, személyre szabott ajándékok készítéséhez. Tedd egyedivé hagyományos csomagolásodat egy logózott matricával.

A kedvezmények kizárólag a www.nyomdaguru.hu oldalon elérhetők és csak egyszer használhatók fel.

A kedvezmény érvényessége: 2024. március 14 – 2024. június 30.

A kedvezményeket a Prime Rate Kft-n belül a NYOMDAGURU biztosítja. Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53., adószám: 12602702-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-694453.