TE & a K&H aktív extra számlacsomag & akár 100 000 Ft kedvezmény

 • induló és működő vállalkozások számára & 1 évig 0 forint a számlacsomagok havidíj, EBKM: 0,01%
 • az elsőként megrendelt K&H vállalkozói Mastercard alap bankkártya mindenkori éves díja díjmentes
 • & akár 100 000 Ft kedvezmény
TE & a K&H aktív extra számlacsomag & akár 100 000 Ft kedvezmény

kinek ajánljuk?

 • jelentős bankszámla forgalmat bonyolító vállalkozásoknak

 • aki számos forint átutalást tervez, így fel tudja használni a csomagban elérhető tranzakciós kedvezményeket

 • az elektronikus szolgáltatásokon keresztül folyamatosan nyomon szeretné követni a vállalkozás pénzügyeit

a K&H vállalkozói aktív extra számlacsomag havi fix csomagdíja az alábbiakat tartalmazza

K&H forint pénzforgalmi bankszámla számlavezetési havi díja

díjmentes

havonta az első 20 elektronikus úton teljesített, kimenő forint átutalási megbízás*

átutalási díjtól mentes

valamennyi, bankon belül indított elektronikus forint átutalási megbízás*

átutalási díjtól mentes

K&H vállalkozói e-bank havi díja**
Electra szolgáltatás havi díja**

díjmentes

elsőként megrendelt kedvezményes típusú K&H MasterCard üzleti bankkártya

a mindenkori éves díj 50%-a

az első 2 adott havi készpénzfelvétel K&H ATM-ből kedvezményes bankkártyával

készpénzfelvételi díjtól mentes

az első 2 adott havi készpénzbefizetés K&H ATM-en keresztül

díjmentes

* A további átutalások díját és a részletes kondíciókat a mindenkori Hirdetmény Vállalati ügyfeleknek tartalmazza. Könyvelési díj kerül felszámításra a Hirdetmény I. rész 3.7. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.

** A két szolgáltatás közül az egyik igénybe vétele kötelező.

A K&H aktív extra számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

vedd igénybe Partnereink kedvezményeit és pörgesd fel vállalkozásodat

kép2

biztosítsd a bankkártyás fizetés lehetőségét vevőid részére & spórolj akár 18 000 forintot*!

K&H ügyfélként, most 6 havi bankkártya elfogadás havi adminisztrációs díjat visszatérítünk* K&H SoftPOS-, fizikai POS-, virtuális ún. VPOS terminálok esetén, sőt a visszatérítést meg is duplázhatod!

A kedvezményt a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. nyújtja, szerződéskötési és igénybevételi szándékodat a K&H ügyfélpontokon tudod jelezni!

* A bankkártya elfogadás 6 havi adminisztrációs díjának 100%-os visszatérítése érhető el.  A visszatérítés feltétele, hogy a kereskedő a szerződéskötéstől számított 6 hónap alatt minimum 3 millió Ft bankkártya forgalmat bonyolítson a szerződés keretében telepített POS terminál(ok)on. A feltétel teljesülése esetén, a visszatérítés legkésőbb a szerződéskötéstől számított 8. hónapban kerül könyvelésre. A feltételek teljesítése után még egy alkalommal, újabb 6 havi adminisztrációs díj visszatérítése érhető el, a fenti feltételek ismételt teljesítése esetén. A visszatérítés részleteit a „Részvételi feltételek_KH vállalkozói extra számlacsomagok kedvezményes havidíj és Partner kedvezmények akció” dokumentum tartalmazza.

időpontot foglalok

Samsung

Gondoskodunk vállalkozásod digitalizációjáról & céges adataid biztonságáról!

Vásárolj most Samsung eszközöket 15%-os kedvezménnyel!

K&H ügyfélként, most 2023.12.31-ig 15% mértékű árkedvezménnyel vásárolhatsz vállalkozásod számára Samsung eszközöket és kiegészítőket. Ráadásul az ajánlat egyéb kedvezményekkel és promóciókkal is összevonható!

+ 1 üzleti tipp: a Samsung mobilkészülékek Knox biztonsági platformjának köszönhetően, vállalkozásod bizalmas és érzékeny adatait biztonságban tudhatod!

A kedvezményt a Samsung nyújtja, melyet a sikeres számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz a levélben található egyedi kupon kóddal igénybe venni. A kuponkód egy alkalommal használható fel, illetve összesen legfeljebb 5 db termék vásárolható meg.

kép3

pörgesd fel online értékesítésedet, béreld féláron Shoprenter webáruház platformodat & spórolj minimum 24 950 forintot!

K&H ügyfélként, most egy évig 50% kedvezménnyel veheted igénybe a Shoprenter szolgáltatásait:

 • bronze csomag: 59 900 Ft + áfa helyett 24 950 Ft + áfa
 • silver – 149 900 Ft + áfa helyett 74 950 Ft + áfa
 • gold – 299 900 Ft + áfa helyett 149 950 Ft + áfa
 • platinum csomag: 599 900 Ft + áfa helyett 299 950 Ft + áfa

A kedvezményt a Shoprenter nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

+1 tipp! Nézd meg a „webáruház indítás 5 lépésben” webináriumot, ha elindulnál az internetes értékesítés útján & indítsd el gördülékenyen és üzemeltesd sikeresen webáruházadat!

megnézem

kép4

minimalizáld céges kockázataidat & próbáld ki az OPTEN céginformációs szolgáltatásait, melyek értéke 60 000 forint!

Kockázatkezelés, döntéstámogatás, üzletszerzés egy felületen! A díjmentes tesztidőszak segítségével kipróbálhatod a CÉGTÁR, az OPTEN – Kapcsolati Háló modul, az OPTEN – Idővonal modul, az Iratjegyzék, a Mérlegtár és a Cégelemzés szolgáltatásainkat.

A kedvezményt az OPTEN Kft nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

kép5

szeretnéd vállalkozói ismereteidet bővíteni? Összesen akár 9 650 forintot spórolhatsz a Vállalkozás Okosan termékeinek kedvezményes megvásárlása esetén!

20% kedvezményt kapsz a Vállalkozás Okosan alábbi termékeiből:

 • online vállalkozói képzés: bruttó 28 900 Ft helyett 23 900 Ft
 • egyéni vállalkozók könyve: bruttó 17 900 Ft helyett 14 900 Ft
 • adókalkulátorok: bruttó 9 900 Ft helyett 8 250 Ft

A kedvezményt a Vállalkozás Okosan nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

kép

készítsd el vállalkozásod első nyomtatott marketingeszközeit a NyomdaGuru segítségével és használd fel a 11 900 forint értékű kupont!

K&H ügyfélként, a NyomdaGuru weboldalán az első 100 db szórólapodat, vagy 50 db névjegykártyádat, vagy 30 db plakátodat díjmentesen rendelheted meg, az egyszer felhasználható 11 900 forint értékű kuponnal.

A kedvezményt a NYOMDAGURU oldalt üzemeltető PRIME RATE Kft nyújtja, a díjmentes próbalehetőséget biztosító NyomdaGuru kupont, a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod megigényelni.

mutasd meg a márkád erősségeit az üzlethelyiségedben, vagy az irodádban!

mutasd meg a márkád erősségeit az üzlethelyiségedben, vagy az irodádban!
Vedd igénybe a Brandventure üzletberendezés & irodadekoráció konzultációját 47 900 Ft helyett most 100% díjmentesen!

világítótábla & recepciós pult & reklámfelirat & dobozbetű & fóliadekoráció & falmatrica

Akár kültéri reklámkihelyezést, akár irodadekorációt, üzletberendezést tervezel vagy szeretnéd vonzóbbá tenni céged megjelenését, vedd igénybe a díjmentes, 1 órás branding tanácsadást!

A Brandventure modern és kreatív üzletberendezés és irodadekoráció megoldásaival vonzóbbá & sikeresebbé teheted vállalkozásodat! Tűnj ki a tömegből & szerezz új vevőket!

A kedvezményt a Brandventure Kft. nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által küldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

részletek

induló és működő vállalkozások számára

Az Akció időszaka:

2023. május 10. (00.óra 00 perc) – 2023. december 31. (23. óra 59 perc)

Az Akcióban résztvevők és részvételi feltételek:

Az Akcióban részvételre jogosultak azon jogi személyek (továbbiakban: Résztvevők), akik az alábbi feltételek mindegyikének maradéktalanul megfelelnek:

A Résztvevők olyan vállalkozások, akik első alkalommal nyitnak pénzforgalmi bankszámlát a K&H Banknál és nettó árbevételük 0 – 300 millió forint.

Az árbevétel feltétel ellenőrzését a Bank végzi a számlanyitás során:

 • amennyiben a vállalkozás cégformája alapján az éves árbevétel adatok az OPTEN céginformációs adatbázisban elérhetőek, a Bank az árbevétel feltétel ellenőrzését ezen adatok alapján végzi
 • amennyiben nem érhető el ilyen adat az OPTEN céginformációs adatbázisban, abban az esetben az éves árbevétel ellenőrzése a vállalkozás által a számlanyitáshoz a Bank rendelkezésére bocsájtott utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik. Lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt ezen feltételt teljesítettnek tekinti.

1. K&H start extra, dinamikus extra, aktív extra vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény

Az Akció keretében a vállalkozói számlacsomagok havi díjának 100%-át elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig.

A vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény bármelyik K&H személyes ügyfélpontban vagy online számlanyitás esetén az akciós termékoldalon elérhető kedvezményes számlanyitási linkre kattintva is érvényesíthető.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a vállalkozói számla 2023. december 31-ig megnyitásra kerüljön.

Az Akció keretében, a fenti kedvezménnyel nyitott számlák esetében a csomagváltás a számlanyitástól számított 12 hónapig nem engedélyezett. A K&H vállalkozói extra számlacsomagokhoz kapcsolódó kedvezmény, csak a számlacsomag kiegészítő biztosítás nélküli verziójának választása esetén vehető igénybe.

2. Partnerkedvezmények induló és működő vállalkozások számára

A K&H Bank partneri együttműködésben áll olyan cégekkel, amelyek vállalkozások számára nyújtanak szolgáltatásokat vagy termékeket értékesítenek részükre. A K&H Bank és üzleti partnerei a vállalkozások fejlődését támogatva olyan kedvezményeket állítottak össze, amely felhasználásával az induló vállalkozás számára költségmegtakarítás érhető el. A Partnerkedvezmények igénybevételének feltétele, az „I. Induló vállalkozások” és „II. működő vállalkozások” pontban foglalt az Akció időszaka alatt újonnan megnyitott K&H vállalkozói extra számlacsomag megléte. A Partnerkedvezményeket a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett, a Partnerek kedvezményes ajánlatait tartalmazó linken keresztül lehet igényelni. Partnerek a kedvezmények biztosításához további adminisztratív feltételeket határozhatnak meg. Az e-mail kiküldéséhez a számlanyitáskor rögzíteni kell a vállalkozás e-mail címét, egyéni vállalkozó, egyéb önálló vállalkozó, adószámmal rendelkező magánszemély esetében a Partnerkedvezményeket tartalmazó e-mail kiküldéséhez marketing hozzájárulás megadása szükséges.

A Partnerkedvezmény keretében kedvezményt nyújtó cégek:

 • K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. adószám: 26666600-4-43, Cg: 01 09 338123)
 • Shoprenter Kft. (székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129., adószám: 23174108-2-09)
 • Vállalkozás Okosan Kft. (székhely: 1158 Budapest, Drégelyvár u. 53., adószám: 24807629-2-42.)
 • NyomdaGuru – Prime Rate Szolgáltató és Kereskedelmi Kft (székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53. Cg.: 01-09-694453, Adószám: 12602702-2-41)
 • OPTEN Informatikai Kft (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., Gateway Office Park, 1. torony, 4. emelet; Cg. 01-09-367756; adószám: 12012187-2-41).
 • Samsung Zrt. (székhely: 5126 Jászfényszaru, Samsung tér 1., cégjegyzékszám: Cg. 16-10-001767; adószám: 10276451-2-16).
 • Brandventure Kft. (székhely: 7400 Kaposvár, Biczó Ferenc u. 15.,   cégjegyzékszám: 14-09-319785, adószám: 32139277-2-14)

K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft.a bankkártya elfogadás 6 havi adminisztrációs díjának 100%-os visszatérítése. A visszatérítés feltétele, hogy a kereskedő a szerződéskötéstől számított 6 hónap alatt (szerződéskötéstől számított 1-6 hónap) minimum 3 millió Ft bankkártya forgalmat bonyolítson a szerződés keretében telepített POS terminál(ok)on. A feltétel teljesülése esetén, a visszatérítés legkésőbb a szerződéskötéstől számított 8. hónapban kerül könyvelésre. A feltételek teljesítése után még egy alkalommal (szerződéskötéstől számított 7 -12 hónap vonatkozásában) újabb 6 havi adminisztrációs díj visszatérítése érhető el, a fenti feltételek ismételt teljesítése esetén. A visszatérítés ezen alkalommal,  a feltételek teljesülése esetében a szerződéskötéstől számított 14. hónapban kerül könyvelésre.  

A kedvezmény K&H SoftPOS-, fizikai POS-, virtuális ún. VPOS terminálok igénylése esetén, maximum két alkalommal, összesen 12 hónap adminisztrációs díjra érvényesíthető.

A kapcsolódó Fizetőkártya Elfogadási szerződés megkötését és a kedvezmény igénybevételi szándékot a K&H ügyfélpontokon lehet jelezni.

A kedvezmény érvényessége: 2023. március 13. (00.óra 00 perc) – 2023. december  31. (23. óra 59 perc)

Shoprenter Kft.50% kedvezmény a webáruház bérlés szolgáltatáscsomagok havidíjából:

 • bronze csomag: 59 900 Ft + áfa helyett 24 950 Ft + áfa
 • silver csomag: 149 900 Ft + áfa helyett 74 950 Ft + áfa
 • gold csomag: 299 900 Ft + áfa helyett 149 950 Ft + áfa
 • platinum csomag: 599 900 Ft + áfa helyett 299 950 Ft + áfa

A kedvezmény érvényessége: 2023. március 13. (00.óra 00 perc) – 2023. december 31. (23. óra 59 perc)

Vállalkozás Okosan Kft.20% kedvezmény a Vállalkozás Okosan alábbi termékeiből:

 • online vállalkozói képzés: bruttó 28 900 Ft helyett 23 900 Ft
 • egyéni vállalkozók könyve: bruttó 17 900 Ft helyett 14 900 Ft
 • adókalkulátorok: bruttó 9 900 Ft helyett 8 250 Ft

A kedvezmény érvényessége: 2023. március 13. (00.óra 00 perc) – 2023. december 31. (23. óra 59 perc)

NyomdaGuru – Prime Rate Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.díjmentes próbalehetőséget biztosít, egyszer felhasználható 11 900 forint értékű NyomdaGuru kupon, mely az első 100 db szórólap, vagy 50 db névjegykártya, vagy 30 db plakát megrendelésére használható fel, de egyéb termékekre is érvényesíthető.

A kedvezmény érvényessége: 2023. március 13. (00.óra 00 perc) – 2023. december 31. (23. óra 59 perc)

OPTEN Informatikai Kft.: 5 napos díjmentes tesztidőszak a CÉGTÁR, az OPTEN – Kapcsolati Háló modul, az OPTEN – Idővonal modul, az Iratjegyzék, a Mérlegtár és a Cégelemzés szolgáltatásokra.

A kedvezmény érvényessége: 2023. június 15. (00.óra 00 perc) – 2023. december 31. (23. óra 59 perc)

Samsung Zrt.: 15% mértékű árkedvezmény a Samsung saját Webáruházában elérhető minden olyan termékre, amely a kosárba helyezhető. A kedvezmény más árkedvezményekkel és promóciókkal összevonható. A kedvezmény alapjául a mindenkori, aktuális, Samsung Webáruházban elérhető termékek végfelhasználói ára szolgál. A kedvezményt egyedi kuponkód segítségével lehet igényelni, egy kuponkód egy alkalommal használható fel, illetve összesen legfeljebb 5 db termék vásárolható meg. A „SAMSUNG 15%-OS KEDVEZMÉNYKUPON KEDVEZMÉNYPORGRAM” RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA a Samsung weboldalán érhető el.

A kedvezmény érvényessége: 2023. augusztus 25. (00.óra 00 perc) – 2023. december 31. (23. óra 59 perc)

Brandventure Kft.: 100% kedvezmény az Üzletberendezés & irodadekoráció konzultációból, 47.900 Ft helyett, díjmentesen. Az 1 órás online, vagy személyes konzultációt a K&H Bank által küldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül lehet igénybe venni, az időpont egyeztetéshez regisztráció szükséges a Brandventure Kft. weboldalán.

A kedvezmény érvényessége: 2023. szeptember 11. (00. óra 00 perc) – 2023. december 31. (23. óra 59 perc)

az igényeidhez alkalmazkodva

 • a K&H mobilbank alkalmazással okostelefonodon egyszerűen és kényelmesen használhatod a K&H vállalkozói e-bank legfontosabb funkcióit a nap 24 órájában, bárhol a világon
 • a számlacsomag havidíja sokkal kedvezőbb, mintha külön-külön igényelnéd az egyes szolgáltatásokat
 • a K&H vállalkozói e-bankkal a nap 24 órájában bármikor gyorsan és biztonságosan hozzáférhetsz vállalkozásod számlájához
 • külföldi üzleti útjaidon kényelmesen használhatod céges bankkártyádat
 • az arra alkalmas K&H ATM-ekben díjmentesen fizethetsz be számládra a nap 24 órájában

amikor a bankszámlád gondoskodik rólad

 • a számlacsomaghoz kockázati életbiztosítást kérhetsz, már mindössze havi 990 forintért

 • 2 személyre köthetsz biztosítást (a biztosítási összegek felezésével)

a biztosítás szolgáltatásai:

Biztosítás típusa

biztosítási összegek

Biztosítás 4.

Kockázati életbiztosítás
(balesetből vagy betegségből eredő halál)

1 000 000 Ft

Baleseti halál

2 500 000 Ft

Baleseti teljes és végleges egészségkárosodás

3 000 000 Ft

A biztosítási szolgáltatás további részleteiről és kondícióiról a K&H vállalkozói bankszámlák mellé igényelhető élet- és baleset-biztosítási szolgáltatás című dokumentumban olvashatsz.

K&H vállalkozói bankszámlák mellé igényelhető élet- és baleset-biztosítási szolgáltatás 

Szerződéses feltételek, Hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
további extra kedvezmény: ajánlásodat most akár 50 000 forint jóváírással jutalmazzuk

további extra kedvezmény:
ajánlásodat most akár 50 000 forint jóváírással jutalmazzuk

Miután megnyitottad új vállalkozói számládat ajánld üzleti partnerednek is a K&H vállalkozói számlacsomagokat, mert most mindkettőtöknek megéri!

 • ajánlóként akár 50 000 forint jóváírást is kaphatsz minden sikeres ajánlás után*
 • míg az általad ajánlott vállalkozás számlacsomag havi díjmentesség kedvezményt vehet igénybe az első 6 hónapban

Nézd meg, hogy mit kell tenned a K&H üzleti ajánlóprogramban biztosított kedvezmény igénybevételéhez!

részletek

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a „K&H vállalkozói extra számlacsomagok kedvezményes havidíj Partner kedvezményekkel akció részvételi feltételei” dokumentum tartalmazza. A biztosítást a K&H Biztosító nyújtja, a termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák.