kedvezményes banki ajánlat a Franchise átvevő vállalkozások számára

a Franchise szövetség és a K&H Bank együttműködése

A K&H Bank Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatójaként stratégiai megállapodást kötött a Franchise Szövetséggel, azzal a céllal, hogy bankszakmai, pénzügyi kérdésekben segítséget nyújtson a szövetségnek, a szövetség tagjainak.

A K&H Bank országszerte 208 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfélnek kínál pénzügyi szolgáltatásokat. Legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat, kiemelten kezeljük, megbecsüljük az értékteremtő, megbízható hazai vállalkozásokat!

kedvezményes banki ajánlat franchise átvevő vállalkozások számára kedvezményes banki ajánlat franchise átvevő vállalkozások számára

számlavezetési kedvezmény

  • felezze meg vállalkozói számlacsomagja havi díját!
  • vállalkozói számlacsomagok már havi 230 forinttól EBKM: 0,01%!

Amennyiben 2019. április 30-ig nyit K&H start extra, dinamikus extra, aktív extra vállalkozói számlacsomagot, úgy a számlanyitástól számított 6 hónapig a számlacsomag havidíjának 50%-át nem számoljuk fel!

Válasszon vállalkozása forgalmához leginkább igazodó számlacsomagot, melyek eltérő számú és mértékű kedvezményes tranzakciós díjakat tartalmaznak az alábbiak szerint:

 

K&H start extra számlacsomag

K&H dinamikus extra számlacsomag

K&H aktív extra számlacsomag

havi csomagdíj kedvezmény választása esetén (első hat hónapban)

230 forint
EBKM:0,01%

1 745 forint
EBKM:0,01%

3 280 forint
EBKM:0,01%

havi csomagdíj 
(kedvezményes időszak után)

455 forint
EBKM:0,01%

3 485 forint
EBKM:0,01%

6 560 forint
EBKM:0,01%

átutalási díjtól mentes* forint számláról indított elektronikus** forint átutalás - bankon kívül

első 5

első 10

első 20

adott havi periódusban teljesített tranzakció

forint számláról indított elektronikus** forint átutalás - bankon belül

0,1% min.100 forint

átutalási díjtól mentes visszavonásig*

átutalási díjtól mentes visszavonásig*

készpénz befizetés K&H ATM-en keresztül (HUF)

havi első tranzakció díjmentes***

havi első tranzakció díjmentes***

havi első kettő tranzakció díjmentes***

készpénzfelvétel K&H ATM-en keresztül (HUF) kedvezményes bankkártyával

havi első tranzakció készpénzfelvételi díjtól mentes****

havi első kettő tranzakció készpénzfelvételi díjtól mentes****

havi első kettő tranzakció készpénzfelvételi díjtól mentes****

elsőként megrendelt kedvezményes bankkártya mindenkori éves díja, típusa

díjmentes
K&H vállalkozói Maestro érintőkártya

díjmentes
K&H vállalkozói Maestro érintőkártya
vagy 50%-os éves kártyadíjért K&H Mastercard üzleti érintőkártya

* Könyvelési díj kerül felszámításra a Vállalati Ügyfelek részére szóló hirdetmény (továbbiakban: Hirdetmény) I. rész 3.7. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.

** A kedvezmény kizárólag a K&H vállalkozói e-bankon, K&H vállalkozói mobilbankon, illetve Electrán keresztül indított átutalási megbízásokra vonatkozik.
*** K&H ATM-en keresztüli készpénzbefizetés az első vagy második készpénzfelvételi díjtól mentes tranzakció után a Vállalati Hirdetmény 8.1 pontja szerint: 0,05% min. 308 Ft akció: díjmentes visszavonásig
**** K&H ATM-en keresztüli készpénzfelvétel az első vagy második készpénzfelvételi díjtól mentes tranzakció után a Vállalati Hirdetmény 8.1 pontja szerint: (0,82%, min. 308 Ft) * 25%

a kedvezmény igénybevételének feltételei

A hat hónapos kedvezményes időszak alatt a számlacsomagok havi díjából 50%-os kedvezményt

  • a K&H Banknál bankszámlával még nem rendelkező,
  • 300 millió forint éves árbevételt meg nem haladó olyan vállalkozások érvényesíthetik (éves árbevétel megállapítása az utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján, lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt feltételt teljesítettnek tekinti),
  • akik a franchise szövetség honlapján feltüntetett rendszergazda taggal élő franchise átvevői szerződéssel rendelkeznek.

A teljes körű tájékoztatás és a számlanyitás céljából keresse fel tanácsadó kollégánkat az Önhöz legközelebbi K&H bankfiókban!

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- Váltó és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a K&H Bank minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt.