kedvezményes banki ajánlat a Franchise átvevő, induló vállalkozások számára

a Franchise szövetség és a K&H Bank együttműködése

A K&H Bank Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatójaként stratégiai megállapodást kötött a Franchise Szövetséggel, azzal a céllal, hogy bankszakmai, pénzügyi kérdésekben segítséget nyújtson a szövetségnek, a szövetség tagjainak.

A K&H Bank országszerte 208 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfélnek kínál pénzügyi szolgáltatásokat. Legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat, kiemelten kezeljük, megbecsüljük az értékteremtő, megbízható hazai vállalkozásokat!

K&H start extra számlacsomag – induló vállalkozásoknak

kedvezményes csomagdíj: havi 0 forint, EBKM: 0,01%

  • 2019. december 31-ig tartó akció keretében a számlacsomag havi díjának 100%-át nem számoljuk fel a számlanyitástól számított 6 hónapig, induló vállalkozások esetén
  • az első 5, adott havi periódusban teljesített elektronikus forint átutalási megbízás átutalási díjtól mentes*

a K&H vállalkozói start extra számlacsomag havi fix csomagdíja az alábbiakat tartalmazza

K&H forint pénzforgalmi bankszámla (OBA által biztosított termék) számlavezetési havi díja

díjmentes

havonta az első 5 elektronikus úton teljesített, kimenő forint átutalási megbízás*

átutalási díjtól mentes

K&H vállalkozói e-bank és K&H mobilbank havi díja
K&H Cégvonal szolgáltatás havi díja

díjmentes

elsőként megrendelt K&H vállalkozói Maestro üzleti bankkártya mindenkori éves díja

díjmentes

az első adott havi készpénzfelvétel K&H ATM-ből kedvezményes bankkártyával

készpénzfelvételi díjtól mentes

az első adott havi készpénzbefizetés K&H ATM-en keresztül

díjmentes

*A további átutalások díját és a részletes kondíciókat a mindenkori Hirdetmény Vállalati ügyfeleknek tartalmazza. *Könyvelési díj kerül felszámításra a Hirdetmény I. rész 3.7. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.

kedvezményes számlanyitás induló vállalkozásoknak visszahívást kérek

a kedvezmény igénybevételének feltételei

induló vállalkozás definíciója

A kedvezményt a K&H Bank Zrt-nél bankszámlával még nem rendelkező induló vállalkozások érvényesíthetik az akció időszaka alatt. Induló vállalkozásnak számít az a vállalkozás, amelynek az alapítása, bejegyzése, nyilvántartásba vétele a számlanyitás dátuma előtt legfeljebb egy naptári éven belül történt.

Az induló vállalkozás feltételét a számlanyitáskor igazolni kell:

  • társas vállalkozások esetén a cégbejegyezés dátumát a bank az OPTEN cégnyilvántartásból ellenőrzi
  • egyéb vállalkozási formák esetében (egyéni vállalkozó, egyéni cég, őstermelő, szövetkezet, alapítvány, egyesület, társasház, ügyvéd, ügyvédi iroda stb.) a nyilvántartásba vételi dátum igazolására szolgáló dokumentumot be kell mutatni

A teljes körű tájékoztatás és a számlanyitás céljából keresse fel tanácsadó kollégánkat az Önhöz legközelebbi K&H bankfiókban!

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- Váltó és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a K&H Bank minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt.