ti online intézitek a cégügyeket
mi videóhívásban nyitunk nektek számlát

  • számlanyitás a bankfiók felkeresése nélkül egyéni vállalkozóknak
  • online bankkártya igénylés és aktiválás
  • 2022. december 31-ig tartó akció keretében a K&H extra számlacsomagok havi díja nem kerül felszámításra a számlanyitástól számított 6 hónapig*
ti online intézitek a cégügyeket
mi videóhívásban nyitunk nektek számlát
Egyéni vállalkozó vagy? A bankszámládat megnyithatod videós azonosítással, melyhez mindössze a személyazonosító igazolványodra, lakcímkártyádra valamint az egyéni vállalkozó nyilvántartásbavételi számodra van szükség!

Nézd meg az online számlanyitás videóazonosítással folyamatot lépésről-lépésre!

Ismerd meg számlacsomag konstrukcióinkat kalkulátorunk segítségével és találd meg vállalkozásodhoz és bankolási szokásaidhoz illeszkedő számlacsomagot! Ne aggódj, ha nincs erre időd, a későbbiek folyamán lesz még lehetőséged, hogy a K&H munkatársával közösen kiválasszátok az igényeidnek megfelelő vállalkozói számlát! Most akár kedvezménnyel is megnyithatod számládat, 2021. december 31-ig tartó akció keretében a K&H extra számlacsomagok havi díja nem kerül felszámításra a számlanyitástól számított 6 hónapig*

Kattints ide és regisztrálj be elérhetőségi adataiddal és válassz ki egy időpontot, amikor a K&H munkatársa telefonon visszahívhat Téged, hogy egyeztessétek a videohíváshoz kapcsolódó részleteket!

A K&H munkatársa az előre egyeztett időpontban telefonon (hanghívással) teljeskörű tájékoztatást nyújt Neked a videoazonosítás folyamatáról, a beszélgetés során közösen kiválasztjátok a Számodra megfelelő vállalkozói számlacsomag konstrukciót és megismerheted a távoli szerződéskötés részleteit, melynek tájékoztatóját („Előzetes tájékoztatás elektronikus úton történő szerződéskötéshez”) ide kattintva kérjük, olvasd el! Az egyéni vállalkozó nyilvántartásbavételi szám alapján ellenőrzi vállalkozásod adatait. Zárásként megbeszélitek a videohívás időpontját, melyhez a belépési linket e-mail-ben fogod megkapni.

1. személyazonosítás

A videóazonosítás hívás előtt, készítsd elő a személyazonosításhoz szükséges irataidat (személyazonosító okmány vagy vezetői engedély, lakcímkártya, vállalkozói igazolvány, amennyiben rendelkezel vele). A videóazonosítás során fénykép fog Rólad készülni, valamint az irataidról is, ami a személyazonosítás elengedhetetlen feltétele.

2. vállalkozói számlanyitás

A sikeres ügyfél-azonosítás, valamint az adatok rögzítése után a K&H munkatársa megnyitja a vállalkozói számládat, melyen ezt követően már fogadhatsz vagy indíthatsz utalásokat. 

3. digitális szolgáltatások beállítása

Ahhoz, hogy a későbbiek folyamán is digitálisan tudj bankolni beállításra kerül a vállalkozói e-bank és az elektronikus szolgáltatások igénybevételéhez szükséges e-PIN kód, valamint az e-Posta szolgáltatás. 

4. üzleti bankkártya igénylése

Az általad kiválasztott Mastercard üzleti betéti kártya igénylésére is lehetőség van, melyet a gyártást követően postán fogjunk kiküldeni, míg a PIN kódot digitálisan lekérdezheted a vállalkozói e-bankban vagy a K&H mobilbankban.

Ha már megnyitottad a számládat videóazonosítással, töltsd le a K&H mobilbank alkalmazást okostelefonodra, hogy vállalkozásod mindennapi pénzügyeit könnyedén, biztonságosan intézd a nap 24 órájában, helyhez kötöttség nélkül!

Kattints ide és tudj meg mindent a mobilbank használatáról!

nézd meg kisfilmünket, amiben Giret Fruzsina, a Cseppke alapítója és társtulajdonosa kipróbálta az online vállalkozói számlanyitást videóazonosítással!

hasznos tippek a sikeres videóhíváshoz

  • a hívást az e-mailben megküldött linkre kattintva tudod elindítani, és a rendszer videóhívás formájában automatikusan bekapcsolja a K&H munkatársát
  • a videóhívást elindíthatod asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy akár okostelefonodról is
  • használat előtt ellenőrizd le, hogy a videóhíváshoz rendelkezésre állnak-e a megfelelő technikai feltételek, azaz működik-e kamera, illetve a mikrofon vagy a headset nincs lenémítva
  • javasolt böngészők: Google Chrome v44 vagy frissebb; Mozilla Firefox v39 vagy frissebb
  • mobil eszközök: Android OS 4+ és Chrome alkalmazás, vagy Android 5+ beépített Chrome böngészővel

társas vállalkozásként szeretnéd a számlanyitást online elindítani?

Videóazonosítás nélkül, a dokumentumok online feltöltésével Te is kényelmesen indíthatod el a számlanyitási folyamatot csak az aláírás érdekében kell ellátogatnod egy bankfiókba!

érdekel

kapcsolódó dokumentumok

Szerződéses feltételek, Hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások általános szerződési feltételei
K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére

* Az akció időszaka alatt, 2022. december 31-ig, a kedvezményt induló vállalkozások vagy minden 30-300 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozás veheti igénybe, a K&H Banknál első bankszámla nyitása esetében.
Induló vállalkozásnak számít az a vállalkozás, amelynek az alapítása, bejegyzése, nyilvántartásba vétele a számlanyitás dátuma előtt legfeljebb egy naptári éven belül történt. További részletek: Hirdetmény K&H start extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény induló vállalkozásoknak
Az árbevétel feltétel ellenőrzését a Bank végzi a számlanyitás során. Amennyiben a vállalkozás cégformája alapján az éves árbevétel adatok az OPTEN céginformációs adatbázisban elérhetőek, a Bank az árbevétel feltétel ellenőrzését ezen adatok alapján végzi. Amennyiben nem érhető el ilyen adat az OPTEN céginformációs adatbázisban, abban az esetben az éves árbevétel ellenőrzése a vállalkozás által a számlanyitáshoz a Bank rendelkezésére bocsájtott utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik. További részletek: Hirdetmény K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény 30 millió forint árbevétel feletti, új banki ügyfél vállalkozásoknak
A kedvezményt a K&H Bank Zrt-nél fizetési számlával még nem rendelkező induló vállalkozások érvényesíthetik az akció időszaka alatt. Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. 
A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A biztosítást a K&H Biztosító nyújtja, a termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák.