TE & a K&H start extra számlacsomag Mastercard bankkártyával & jól indul a vállalkozásod

 • K&H vállalkozói start extra számlacsomag Mastercard bankkártyával
 • & 100 000 Ft összértékű partnerkedvezmény
 • & egy csomó szolgáltatás
TE & a K&H start extra számlacsomag Mastercard bankkártyával & jól indul a vállalkozásod
a számlacsomag havidíját 1 évig akár el is felejtheted és bankolj digitálisan! megnyitom
kép2

nyisd meg K&H vállalkozói start extra számlacsomagodat

 • számlacsomag havidíját 1 évig akár el is felejtheted, így 12 132 forintot azonnal megspórolsz
 • digitalizáld & használd bankkártyád & 20 ezer forint jóváírást kaphatsz
 • vedd igénybe Partnereink további kedvezményeit

időpontot foglalok

digitalizáld üzleti kártyád & fizess a mobiloddal, amiért most akár 20 ezer forint jóváírást is kaphatsz

digitalizáld Mastercard üzleti kártyád & fizess a mobiloddal, amiért most akár 20 ezer forint jóváírást is kaphatsz

 • töltsd le a K&H mobilbank applikációt és digitalizáld a K&H üzleti betéti bankkártyádat
 • fizess okoseszközöddel legalább 3 alkalommal (minimum 1 000 forint tranzakciós összeggel) a számlanyitástól számított 3 hónapon belül & jóváírunk 20 000 forintot

töltsd le a K&H mobilbankot

mobilapp letöltése Androidra

mobilapp letöltése iOS-re

digitalizáld kártyád & állítsd be a mobilfizetést

maxold ki a sikeres indulást, vedd igénybe Partnereink kedvezményeit

kép2

biztosítsd a bankkártyás fizetés lehetőségét vevőid részére & spórolj akár 18 000 forintot*!

K&H ügyfélként, most 6 havi bankkártya elfogadás havi adminisztrációs díjat visszatérítünk* K&H SoftPOS-, fizikai POS-, virtuális ún. VPOS terminálok esetén, sőt a visszatérítést meg is duplázhatod!

A kedvezményt a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. nyújtja, szerződéskötési és igénybevételi szándékodat a K&H ügyfélpontokon tudod jelezni!

* A bankkártya elfogadás 6 havi adminisztrációs díjának 100%-os visszatérítése érhető el.  A visszatérítés feltétele, hogy a kereskedő a szerződéskötéstől számított 6 hónap alatt minimum 3 millió Ft bankkártya forgalmat bonyolítson a szerződés keretében telepített POS terminál(ok)on. A feltétel teljesülése esetén, a visszatérítés legkésőbb a szerződéskötéstől számított 8. hónapban kerül könyvelésre. A feltételek teljesítése után még egy alkalommal, újabb 6 havi adminisztrációs díj visszatérítése érhető el, a fenti feltételek ismételt teljesítése esetén. A visszatérítés részleteit a „K&H start extra vállalkozói számlacsomag kedvezményes havidíj és jóváírási akció Partner kedvezményekkel akció részvételi feltételei” dokumentum tartalmazza.

időpontot foglalok

kép3

pörgesd fel online értékesítésedet, béreld féláron Shoprenter webáruház platformodat & spórolj minimum 24 950 forintot!

K&H ügyfélként, most egy évig 50% kedvezménnyel veheted igénybe a Shoprenter szolgáltatásait:

 • bronze csomag: 59 900 Ft + áfa helyett 24 950 Ft + áfa
 • silver – 149 900 Ft + áfa helyett 74 950 Ft + áfa
 • gold – 299 900 Ft + áfa helyett 149 950 Ft + áfa
 • platinum csomag: 599 900 Ft + áfa helyett 299 950 Ft + áfa

A kedvezményt a Shoprenter nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

+1 tipp! Nézd meg a „webáruház indítás 5 lépésben” webináriumot, ha elindulnál az internetes értékesítés útján & indítsd el gördülékenyen és üzemeltesd sikeresen webáruházadat!

megnézem

kép4

szerezd meg az első vevőidet online hirdetéssel a DisplayNow támogatásával! A hirdetési díjból most 15% kedvezményt kapsz, minimum nettó 100 ezer forint értékű kampány rendelés esetén, így minimum 15 000 forintot spórolhatsz!

A kedvezményt a DisplayNow nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

kép5

szeretnéd vállalkozói ismereteidet bővíteni? Összesen akár 9 650 forintot spórolhatsz a Vállalkozás Okosan termékeinek kedvezményes megvásárlása esetén!

20% kedvezményt kapsz a Vállalkozás Okosan alábbi termékeiből:

 • online vállalkozói képzés: bruttó 28 900 Ft helyett 23 900 Ft
 • egyéni vállalkozók könyve: bruttó 17 900 Ft helyett 14 900 Ft
 • adókalkulátorok: bruttó 9 900 Ft helyett 8 250 Ft

A kedvezményt a Vállalkozás Okosan nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

kép

készítsd el vállalkozásod első nyomtatott marketingeszközeit a NyomdaGuru segítségével és használd fel a 11 900 forint értékű kupont!

K&H ügyfélként, a NyomdaGuru weboldalán az első 100 db szórólapodat, vagy 50 db névjegykártyádat, vagy 30 db plakátodat díjmentesen rendelheted meg, az egyszer felhasználható 11 900 forint értékű kuponnal.

A kedvezményt a NYOMDAGURU oldalt üzemeltető PRIME RATE Kft nyújtja, a díjmentes próbalehetőséget biztosító NyomdaGuru kupont, a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod megigényelni.

A kedvezmény részleteit a „K&H start extra vállalkozói számlacsomag kedvezményes havidíj és jóváírási akció Partner kedvezményekkel akció részvételi feltételei” dokumentum tartalmazza.

kép6

miért velünk startolj?

Induló vállalkozásodhoz a K&H start extra számlacsomagot ajánljuk, melyben minden olyan szolgáltatás elérhető, amivel digitálisan és kedvező költségek mellett intézheted pénzügyeidet!
Az 1 évig akár havidíjmentesen igénybevehető számlacsomagban még számos további kedvezményeket találsz:

 • havonta az első 5 elektronikus úton teljesített, kimenő forint átutalási megbízás átutalási díjtól mentes
 • az első adott havi készpénzfelvétel K&H ATM-ből kedvezményes bankkártyával készpénzfelvételi díjtól mentes

nézd meg, milyen egyszerű a számlanyitási folyamat a K&H-nál!

válassz számlacsomag kalkulátorunk segítségével és találd meg vállalkozásodhoz és bankolási szokásaidhoz illeszkedő számlacsomagot!

számlanyitásod akár online, akár a bankfiókban kezdeményezed, szükséged lesz néhány dokumentumra. Összegyűjtöttük ezeket, egy részét akár azonnal feltöltheted az e-cégokirat feltöltő alkalmazásban!

több információ is érdekelne a számlacsomagokról vagy bankszámlanyitásról? kérj visszahívást ügyfélszolgálatatunktól, vagy foglalj időpontot bankfiókjainkba

ha megtaláltad a számodra megfelelő számlacsomagot, az igénylést akár már online is elindíthatod, ha pedig inkább személyesen intéznéd, foglalj időpontot az általad választott fiókunkba

vállalkozói számlanyitás online kezdeményezése

Sorban állás nélkül, egyszerűen és kényelmesen indíthatod el a számlanyitást a szükséges dokumentumok online feltöltésével és csak az aláírás érdekében kell ellátogatnod egy K&H ügyfélpontba.

igényeld online

személyesen szereted banki ügyeid intézni?

Az sem gond, találd meg a hozzád legközelebbi K&H személyes ügyfélpontot!
A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok listáját itt találod, sőt ha K&H ügyfélpontban nyitsz számlát, az elektronikus cégkivonat online lekérdezési díját egy alkalommal elengedjük, így 4 104 forintot megspórolhatsz!

fiókkereső

Az Akció időszaka:

2023. március 13. (00.óra 00 perc) – 2023. június 13. (23. óra 59 perc)

Az Akcióban résztvevők és részvételi feltételek:

Az Akcióban részvételre jogosultak azon jogi személyek (továbbiakban: Résztvevők), akik az alábbi feltételek mindegyikének maradéktalanul megfelelnek:

A Résztvevők induló vállalkozások, akik első alkalommal nyitnak pénzforgalmi bankszámlát a K&H Banknál. Induló vállalkozásnak számít, az a vállalkozás, amelynek az alapítása, bejegyzése, nyilvántartásba vétele a számlanyitás dátuma előtt legfeljebb egy naptári éven belül történt és nettó árbevétele 0 – 300 millió forint.

Az induló vállalkozás feltételét a számlanyitáskor igazolni kell:

 • társas vállalkozások esetén a cégbejegyezés dátumát a Bank az OPTEN cégnyilvántartásból ellenőrzi
 • egyéb vállalkozási formák esetében (egyéni vállalkozó, egyéni cég, őstermelő, szövetkezet, alapítvány, egyesület, társasház, ügyvéd, ügyvédi iroda stb.) a nyilvántartásba vételi dátum igazolására szolgáló dokumentumot be kell mutatni

Az árbevétel feltétel ellenőrzését a Bank végzi a számlanyitás során:

 • amennyiben a vállalkozás cégformája alapján az éves árbevétel adatok az OPTEN céginformációs adatbázisban elérhetőek, a Bank az árbevétel feltétel ellenőrzését ezen adatok alapján végzi
 • amennyiben nem érhető el ilyen adat az OPTEN céginformációs adatbázisban, abban az esetben az éves árbevétel ellenőrzése a vállalkozás által a számlanyitáshoz a Bank rendelkezésére bocsájtott utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik. Lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt ezen feltételt teljesítettnek tekinti.
  1.  K&H start extra számlacsomag havidíj kedvezmény

Az Akció keretében a vállalkozói számlacsomag havi díjának 100%-át elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig.

A vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény bármelyik K&H személyes ügyfélpontban vagy online számlanyitás esetén az akciós termékoldalon elérhető kedvezményes számlanyitási linkre kattintva is érvényesíthető.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a vállalkozói számla 2023. június 6-ig megnyitásra kerüljön.

Az Akció keretében, a fenti kedvezménnyel nyitott számlák esetében a csomagváltás a számlanyitástól számított 12 hónapig nem engedélyezett. A K&H start extra számlacsomagokhoz kapcsolódó kedvezmény, csak a számlacsomag kiegészítő biztosítás nélküli verziójának választása esetén vehető igénybe.

2. K&H Bank jóváírási akció

A jóváírási akció keretében azon vállalkozó ügyfelek részére, akik megfelelnek a fenti „1. K&H start extra számlacsomag havidíj kedvezmény” pontban foglalt feltételeknek és ezek alapján havidíj kedvezményben részesülnek.

Az Akció időszaka alatt újonnan megnyitott K&H start extra vállalkozói számlacsomag esetében, amennyiben a számlanyitástól számított 3 hónapon belül az alábbi feltételek teljesülnek, a Bank jóváír 20 ezer forintot:

 • az 1-pont szerint újonnan nyitott vállalkozói számlához tartozó K&H üzleti betéti bankkártyával
 • a bankkártya  digitalizálása után legalább 3 db digitalizált bankkártyával történő fizetés  teljesül (a tranzakció eredeti dátuma az akciós időszak alatt történik) bármilyen okoseszközzel,
 • vásárlásonként minimum 1000 forint értékben.

Az Akcióban az alábbi üzleti betéti bankkártya típusok vesznek részt:

 • K&H vállalkozói Mastercard alap bankkártya
 • K&H vállalkozói Mastercard egyenlegközlő kártya
 • K&H Mastercard üzleti érintőkártya

Az alábbi digitalizált bankkártyával történő vásárlási tranzakciók számítanak bele az akcióba:

 • vásárlás POS terminálon

A digitális bankkártya a sikeres digitalizálást követően azonnal használható mobilfizetésre, nem szükséges külön aktiválni. A fizikai kártya aktiválása nem kizáró ok, nem feltétele a jóváírásnak. A fizikai bankkártyával végzett fizetési tranzakciók nem számítanak bele az előírt tranzakciós követelményekbe.

A jóváírás a fenti feltételek teljesülését követően, a számlanyitástól számított 4. hónapban történik meg, az újonnan nyitott vállalkozói számlán.

A Résztvevő csak egy K&H bankszámlával vehet részt az Akcióban, és ennek értelmében maximum egy jóváírásra jogosult.

3. Partnerkedvezmények

A K&H Bank partneri együttműködésben áll olyan cégekkel, amelyek vállalkozások számára nyújtanak szolgáltatásokat vagy termékeket értékesítenek részükre. A K&H Bank és üzleti partnerei a vállalkozások fejlődését támogatva olyan kedvezményeket állítottak össze, amely felhasználásával az induló vállalkozás számára költségmegtakarítás érhető el. A Partnerkedvezmények igénybevételének feltétele, az „1. K&H Start extra számlacsomag havidíj kedvezmény” pontban foglalt az Akció időszaka alatt újonnan megnyitott K&H start extra vállalkozói számlacsomag megléte. A Partnerkedvezményeket a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett, a Partnerek kedvezményes ajánlatait tartalmazó linken keresztül lehet igényelni. Partnerek a kedvezmények biztosításához további adminisztratív feltételeket határozhatnak meg. Az e-mail kiküldéséhez a számlanyitáskor rögzíteni kell a vállalkozás e-mail címét, egyéni vállalkozó, egyéb önálló vállalkozó, adószámmal rendelkező magánszemély esetében a Partnerkedvezményeket tartalmazó e-mail kiküldéséhez marketing hozzájárulás megadása szükséges.

A Partnerkedvezmény keretében kedvezményt nyújtó cégek:

 • K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. adószám: 26666600-4-43, Cg: 01 09 338123)
 • Shoprenter Kft. (székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129., adószám: 23174108-2-09)
 • DisplayNOW Zrt., DN Sales House (székhely: 1036 Budapest, Lajos utca 48-66. E. ép.; Cg. 01-10- 142054; adószám: 27958896-2-41).
 • Vállalkozás Okosan Kft. (székhely: 1158 Budapest, Drégelyvár u. 53., adószám: 24807629-2-42.)
 • NyomdaGuru – Prime Rate Szolgáltató és Kereskedelmi Kft (székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53. Cg.: 01-09-694453, Adószám: 12602702-2-41)

K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft: a bankkártya elfogadás 6 havi adminisztrációs díjának 100%-os visszatérítése. A visszatérítés feltétele, hogy a kereskedő a szerződéskötéstől számított 6 hónap alatt (szerződéskötéstől számított 1-6 hónap) minimum 3 millió Ft bankkártya forgalmat bonyolítson a szerződés keretében telepített POS terminál(ok)on. A feltétel teljesülése esetén, a visszatérítés legkésőbb a szerződéskötéstől számított 8. hónapban kerül könyvelésre. A feltételek teljesítése után még egy alkalommal (szerződéskötéstől számított 7 -12 hónap vonatkozásában) újabb 6 havi adminisztrációs díj visszatérítése érhető el, a fenti feltételek ismételt teljesítése esetén. A visszatérítés ezen alkalommal,  a feltételek teljesülése esetében a szerződéskötéstől számított 14. hónapban kerül könyvelésre.  

A kedvezmény K&H SoftPOS-, fizikai POS-, virtuális ún. VPOS terminálok igénylése esetén, maximum két alkalommal, összesen 12 hónap adminisztrációs díjra érvényesíthető.

A kapcsolódó Fizetőkártya Elfogadási szerződés megkötését és a kedvezmény igénybevételi szándékot a K&H ügyfélpontokon lehet jelezni.

Shoprenter Kft: 50% kedvezmény a webáruház bérlés szolgáltatáscsomagok havidíjából:

 • bronze csomag: 59 900 Ft + áfa helyett 24 950 Ft + áfa
 • silver csomag: 149 900 Ft + áfa helyett 74 950 Ft + áfa
 • gold csomag: 299 900 Ft + áfa helyett 149 950 Ft + áfa
 • platinum csomag: 599 900 Ft + áfa helyett 299 950 Ft + áfa

DisplayNOW Zrt, DN Sales House: 15% kedvezmény minimum nettó 100 000 Ft hirdetési kampány vásárlása esetén.

Vállalkozás Okosan Kft: 20% kedvezmény a Vállalkozás Okosan alábbi termékeiből:

 • online vállalkozói képzés: bruttó 28 900 Ft helyett 23 900 Ft
 • egyéni vállalkozók könyve: bruttó 17 900 Ft helyett 14 900 Ft
 • adókalkulátorok: bruttó 9 900 Ft helyett 8 250 Ft

NyomdaGuru – Prime Rate Szolgáltató és Kereskedelmi Kft: díjmentes próbalehetőséget biztosít, egyszer felhasználható 11 900 forint értékű NyomdaGuru kupon, mely az első 100 db szórólap, vagy 50 db névjegykártya, vagy 30 db plakát megrendelésére használható fel, de egyéb termékekre is érvényesíthető.

szerződéses feltételek, hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
elektronikus azonosítású banki szolgáltatások általános szerződési feltételei
Általános Szerződési Feltételek K&H Mobilinfo szolgáltatás
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. Az akció részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a „K&H start extra vállalkozói számlacsomag kedvezményes havidíj és jóváírási akció Partner kedvezményekkel akció részvételi feltételei” dokumentum tartalmazza, mely dokumentumok megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és a K&H Bank Zrt. személyes ügyfélpontjaiban.