Egyéni vállalkozó vagy? A bankszámládat megnyithatod videós azonosítással, melyhez mindössze a személyazonosító igazolványodra, lakcímkártyádra valamint az egyéni vállalkozó nyilvántartásbavételi számodra van szükség!

Társas vállalkozásként videóazonosítás nélkül, a dokumentumok online feltöltésével Te is kényelmesen indíthatod el a számlanyitási folyamatot csak az aláírás érdekében kell ellátogatnod egy bankfiókba!

részletek

kedvezmény feltételei

1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény

*2023. január 2. – 2023. december 31-ig tartó akció keretében a vállalkozói számlacsomag havi díjának 100%-át elengedjük a számlanyitástól számított 6 hónapig. Az akció a 0 – 300 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozások, K&H Banknál történő első vállalkozói bankszámla nyitására terjed ki.

Az árbevétel feltétel ellenőrzését a Bank végzi a számlanyitás során:

 • Amennyiben a vállalkozás cégformája alapján az éves árbevétel adatok az OPTEN céginformációs adatbázisban elérhetőek, a Bank az árbevétel feltétel ellenőrzését ezen adatok alapján végzi.
   
 • Amennyiben nem érhető el ilyen adat az OPTEN céginformációs adatbázisban, abban az esetben az éves árbevétel ellenőrzése a vállalkozás által a számlanyitáshoz a Bank rendelkezésére bocsájtott utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik. Lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt ezen feltételt teljesítettnek tekinti.

A vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény bármelyik K&H személyes ügyfélpontban vagy online számlanyitás esetén az akciós termékoldalon elérhető kedvezményes számlanyitási linkre kattintva is érvényesíthető.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a vállalkozói számla 2023. december 31-ig megnyitásra kerüljön.

Az akció keretében, a fenti kedvezménnyel nyitott számlák esetében a csomagváltás a számlanyitástól számított 12 hónapig nem engedélyezett.

kinek ajánljuk?

 • induló vállalkozásoknak
 • olyan vállalkozásoknak, amelyek kevés, kis összegű átutalási tranzakciót végeznek és az alacsony havi csomagdíjat preferálják
 • azoknak, akik szívesen használnak internetbankot pénzügyeik intézéséhez

a K&H vállalkozói start extra számlacsomag havi fix csomagdíja az alábbiakat tartalmazza

K&H forint pénzforgalmi bankszámla számlavezetési havi díja

díjmentes

havonta az első 5 elektronikus úton teljesített, kimenő forint átutalási megbízás*

átutalási díjtól mentes

K&H vállalkozói e-bank és K&H mobilbank havi díja
K&H Cégvonal szolgáltatás havi díja

díjmentes

elsőként megrendelt K&H vállalkozói Mastercard alap bankkártya mindenkori éves díja

díjmentes

az első adott havi készpénzfelvétel K&H ATM-ből kedvezményes bankkártyával

készpénzfelvételi díjtól mentes

az első adott havi készpénzbefizetés K&H ATM-en keresztül

díjmentes

* A további átutalások díját és a részletes kondíciókat a mindenkori Hirdetmény Vállalati ügyfeleknek tartalmazza. Könyvelési díj kerül felszámításra a Hirdetmény I. rész 3.7. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.

A K&H start extra számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

az igényeidhez alkalmazkodva

 • a számlacsomag havidíja sokkal kedvezőbb, mintha külön-külön igényelnéd az egyes szolgáltatásokat
 • a K&H vállalkozói e-bankkal a nap 24 órájában bármikor gyorsan és biztonságosan hozzáférhetsz vállalkozásod számlájához
 • K&H mobilbank alkalmazással okostelefonodon keresztül is egyszerűen és kényelmesen használhatod a K&H vállalkozói e-bank legfontosabb funkcióit, szinte bárhol a világon az arra alkalmas K&H ATM-ekben díjmentesen fizethetsz be számládra a nap 24 órájában

amikor bankszámlád gondoskodik rólad

 • a számlacsomaghoz kockázati életbiztosítást kérhetsz, már mindössze havi 990 forintért

 • 2 személyre is köthetsz biztosítást (a biztosítási összegek felezésével)

a biztosítás szolgáltatásai:

Biztosítás típusa

biztosítási összegek

Biztosítás 4.

Kockázati életbiztosítás
(balesetből vagy betegségből eredő halál)

1 000 000 Ft

Baleseti halál

2 500 000 Ft

Baleseti teljes és végleges egészségkárosodás

3 000 000 Ft

A biztosítási szolgáltatás további részleteiről és kondícióiról a K&H vállalkozói bankszámlák mellé igényelhető élet- és baleset-biztosítási szolgáltatások című dokumentumban olvashatsz.  K&H vállalkozói bankszámlák mellé igényelhető élet- és baleset biztosítási szolgáltatás 

Szerződéses feltételek, Hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
Hirdetmény K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény, új banki ügyfél vállalkozásoknak
Országos Betétbiztosítási Alap
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A biztosítást a K&H Biztosító nyújtja, a termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák.