KKV számlanyitás - köszönöm oldal ideiglenesen nem elérhető.
bankunk felveszi veled a kapcsolatot telefonon igénylésed megerősítése céljából
adatok feldolgozása
kollégáink időpontot egyeztetnek veled a szerződések aláírása és a bankkártyád átvétele céljából
szerződések aláírása, bankkártyád átvétele az általad választott fiókban és időpontban
  • tippek és tanácsok vállalkozóknak és vállalkozást indítóknak a K&H üzletet ide oldalon

érdekel

* A K&H Banknál bankszámlával még nem rendelkező vállalkozások 2017. december 31-ig megnyitott K&H start extra, dinamikus extra, aktív extra számlacsomagok esetén, a kedvezménykártya felmutatásával a számlacsomagok havi díjából 50%-os kedvezményt érvényesíthetnek a számlanyitástól számított 6 hónapig. A számlacsomagok mellé igényelhető életbiztosítás havi díjára is érvényes az 50%-os díjkedvezmény a számlanyitástól számított 6 hónapig. 
A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban beváltható számlanyitáskor, a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel. A 300 millió forint éves árbevételt meg nem haladó vállalkozások érvényesíthetik a kedvezményt (éves árbevétel megállapítása az utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján, lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt feltételt teljesítettnek tekinti). 
A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális Hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő díj és EBKM értékek a 2017. május 1-én hatályos Hirdetmény szerint kerültek megállapításra. A K&H forint pénzforgalmi bankszámla OBA által biztosított termék. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja.