Töltsd le a kedvezménykupont, melynek felhasználásával érvényesítheted az OPEL Magyarország által biztosított listaár kedvezményeket az akcióban szereplő gépjárművekre,  felszereltségekre, valamint igénybe veheted a K&H Bank kedvezményes nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozását!
Vállalkozásod adatainak megadását követően tudod letölteni a kedvezménykupont, melyet  e-mail címedre is elküldünk.
  1. kérjük, add meg adataidat

    név
    +36
a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

A Bank a Résztvevők adatait a hatályos jogszabályokkal összhangban kezeli, azokat illetéktelen harmadik félnek nem adja át.
A Bank az egyéni vállalkozókat, egyéni cégeket, valamint őstermelőket adatvédelmi szempontból magánszemélyként kezeli. Ezen személyi kör esetében az adatkezelés jogalapja a Bank jogos érdeke. 
Az Akcióban való részvétel önkéntes. A Résztvevő által rendelkezésre bocsátott fenti adatok kezelésének célja az Akció lebonyolítása és utánkövetése. A kizárólag az Akcióval kapcsolatban rendelkezésre bocsátott adatokat a Bank az adatkezelés céljának megszűnését követően törli.
Az Akcióban Résztvevőnek bármikor joga van ingyenesen és indokolás nélkül tájékoztatást kérni – a K&H Bank Zrt., 1851 Budapest címen, illetve a K&H Bank Zrt. 24 órás telefonos ügyfélszolgálatán, a TeleCenteren keresztül, a +36 1/20/30/70 335 3355-as telefonszámon – személyes adatai kezeléséről. Emellett az adatkezeléssel kapcsolatban a Bank általános adatkezelési tájékoztatójában további információ található a www.kh.hu/adatvedelem oldalon, valamint az Üzletszabályzat vonatkozó rendelkezéseiben. 
Résztvevő bármikor kezdeményezheti – korlátozás és indoklás nélkül – személyes adatainak helyesbítését, törlését, az adatkezelés korlátozását, valamint kizárhatja, hogy a Résztvevőnek a Szervező a jövőben a szolgáltatásait közvetlenül ajánlja fel, továbbá tiltakozhat jelen kampányban való részvétele és adatainak e célból való kezelése ellen. Tiltakozás esetén Bank a Résztvevő adatainak Akcióban való részvételével kapcsolatos kezelését megszünteti. 
Adatkezeléssel kapcsolatos kifogás esetén a Résztvevő a Bank adatvédelmi tisztviselőjéhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) vagy bírósághoz fordulhat.  Adatkezeléssel kapcsolatos jogvitákban az illetékes törvényszék jár el.