Töltsd le a kedvezménykupont, melynek felhasználásával érvényesítheted a BMW Vertriebs GmbH magyarországi fióktelep által biztosított listaár-kedvezményeket az akcióban szereplő gépjárművekre,  felszereltségekre, valamint igénybe veheted a K&H Bank kedvezményes nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozását!

Vállalkozásod adatainak megadását követően tudod letölteni a kedvezménykupont, melyet  e-mail címedre is elküldünk.

  1. kérjük, add meg adataidat

    név
    +36
a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adatkezelésnek kizárólag az a célja, hogy a Bank felvehesse veled a kapcsolatot, a megadott adatokat a Bank hozzájárulásod visszavonásáig, de legfeljebb az adatfelvételt követő 365. napig kezeli, függetlenül attól, hogy a kapcsolatfelvétel sikeres volt-e. Az adatkezelés a hozzájárulásodon alapul, melyet az űrlap kitöltésével és megküldésével adhatsz meg.
Amennyiben a fentiek szerinti adatkezeléshez nem járulsz hozzá, szolgáltatásainkról érdeklődj a +36 1/20/30/70 335 3355-ös számon!
Kérjük, hogy az adatkezeléssel kapcsolatos, téged megillető jogok és jogorvoslati lehetőségek, illetve a Bank adatkezeléseivel kapcsolatos további részletek megismerése céljából keresd fel a kh.hu/adatvedelem oldalt.