vezet a K&H Biztosító a kgfb kampány félidejében

A K&H Biztosító több alkuszoldal ajánlatában is a legnépszerűbb biztosító, azaz a legtöbb átkötő a K&H-hoz vándorolt. Év közben rengeteg találgatás és elemzés látott napvilágot az új kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) szabályok nyomán várható díjemelkedésről, de a kampány erre rácáfolt: akár 15-20%-os kedvezményt is szerezhetnek az élelmes autótulajdonosok.

Az alkuszoldalak már publikálták félidős eredményeiket, ezek szerint ezek szerint  a K&H Biztosító vezeti a legtöbb új szerződést kötő társaságok listáját. 

“Az idei év első felében közel 670 000 szerződéssel a K&H Biztosító a magyarországi kgfb piac második legnagyobb szereplője. Az idei év végi kampányból eltelt néhány hét alatt szerződésállományunkat ismét sikerült több tízezer szerződéssel növelnünk. A kampány végére hozzávetőlegesen 10 százalékos növekedésre számítunk. Az eddigi eredmény a kedvező biztosítási díjak mellett a megbízható, kényelmes szolgáltatásnak, a stabil anyagi háttérnek és az erős márkának is szól. Célunk, hogy minden téren egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük  ügyfeleink számára a szükséges ügyintézést. “ – mondta Kaszab Attila, a K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese. 

A K&H Biztosító kgfb ajánlata mellé érdemes a casco és a lakásbiztosítási termékeit is áttekinteni, mert ezek együttes megkötése komoly engedményt jelenthet a kampány során. A K&H Biztosítónál a kötelező biztosítás megkötésekor igénybe vehető kedvezmények összesített mértéke egy 2013. január 1-jei kezdetű szerződésnél maximálisan 45%, 2013. január 2-i vagy későbbi induló szerződésnél akár 50% is lehet. Különlegesen kedvező ajánlatot találhatnak azok, akik a www.khdirektbiztositas.hu oldalon kötik meg új szerződésüket. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díja néhány alapadattal könnyen kiszámítható, és a honlapon pár kattintással a kgfb mellett a casco és a lakásbiztosítási szerződés is kedvezményesen megköthető. A meglévő ügyfelek nagyrésze pedig rendszámuk és kötvényszámuk megadásával lekérdezhetik 2013-ra érvényes díjukat is. 

Nem változtak a biztosítóváltás szabályai, vagyis a jövőben is csak a felelősségbiztosítási szerződés évfordulóját követő napi hatállyal lehet új szerződést kötni. Ehhez a meglévő kötelező biztosítás felmondását idén is legkésőbb 30 nappal az évfordulót megelőzően kell eljuttatni az előző biztosítóhoz. Ez sokaknál még most is december 1-jét jelenti, de vannak ügyfelek, akik esetében ez már egy másik időpont. 

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan közel 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 226 lakossági fiókkal pénzügyi szolgáltatásokat kínál mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének. A magyar gazdaság működését közel 1900 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű (hitelkeret és garancia) állománnyal segíti, a vállalkozások, a vállalatok, az önkormányzatok és a háztartások finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége során több mint 4000 magyar beszállító cégnek, mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 123 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

A KBC az elmúlt 15 évben mintegy 300 milliárd forint értékben fektetett be magyar leányvállalataiba, ezáltal az országba. A KBC 2011-ben adta át két, egyenként 30-30 milliárd forint értékű beruházását, a K&H Csoport székházát Budapesten és egy számítógépes ikeradatközpontot Baracskán és Törökbálinton. 

főbb adataink:

K&H Bank
2012. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 209 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2357 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 14,6 milliárd forint

K&H Biztosító
2012. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 9,6 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 106,4 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,4 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,1 milliárd forint

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • 328 9181
  • 328 9220
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu