Versenyelőny a vállalkozásoknak ismét elindul az országos K&H üzleti tippek konferenciasorozat

Az Új Széchenyi Terv, a megújuló pályázati rendszer, az idén életbe lépett adózási és járulékfizetési szabályok lehetőségeinek kiaknázása jelentős versenyelőnyt, ugyanakkor komoly kihívást is jelent a vállalkozások számára. A vállalkozások országszerte 11 helyszínen találkozhatnak a kormányzati és pénzügyi szektor kkv szakértőivel, akik segítséget nyújtanak ebben a tájékozódásban.

A kisvállalkozások számára nyolc évvel ezelőtt indított rendezvénysorozat, a K&H üzleti tippek 2011-ben is folytatódik. A Piac & Profit és a K&H közös roadshow-ja 2011 tavaszán Budapesten indul, majd ezt követően ellátogat a legnagyobb vidéki városokba. „A gazdasági növekedésben és a foglalkoztatás bővülésében kulcsszerepet kell, hogy kapjanak a hazai kisvállalkozások, ehhez azonban versenyelőnyhöz kell jutniuk. A szabályozási és jogi környezet idei változásai számos lehetőséget kínálnak erre, ugyanakkor kérdéses, a cégek mennyire ismerik és tudják kihasználni ezeket a kitörési pontokat, ezért a már jól ismert, népszerű konferenciasorozat idén kibővített tartalommal és előadói körrel várja az érdeklődőket, elsősorban a kkv döntéshozókat” - mondta el Németh László, a K&H kkv marketing főosztály vezetője.

Kormányzati valamint banki szakemberek járják majd az országot, hogy beszéljenek a gazdaság aktualitásairól, kiemelten az Új Széchenyi Tervről, valamint hasznos információkkal szolgáljanak a finanszírozási, megtakarítási lehetőségekről és a 2011-ben meghirdetett EU-pályázati forrásokról. A konferenciákon bemutatják a kkv-k fejlesztését támogató változásokat és az azokban rejlő lehetőségeket, szó lesz a 2011. évi adóváltozásokról, az új, költségkímélő info- és mobilkommunikációs technológiákról, valamint érintik a körbetartozás kérdéskörét is.

a 11 állomás helyszínei és időpontjai:

2011. február 17. Nyitórendezvény: Budapest
2011. február 24. Debrecen
2011. március 10. Miskolc
2011. március 24. Győr
2011. március 31. Székesfehérvár
2011. április 7. Kecskemét
2011. április 14. Pécs
2011. április 21. Nyíregyháza
2011. május 5. Zalaegerszeg
2011. május 12. Szeged
2011. május 26. Záró rendezvény: Budapest

K&H Csoport

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, az egészség- és nyugdíjpénztári szolgáltatásokra, valamint az értékpapír kereskedelemre is. A K&H Csoport országszerte 242 lakossági fiókkal, valamint 663 biztosítást és 1590 banki termékeket értékesítő szerződéses partnerén keresztül többszáz pénzügyi szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

A KBC Európa egyik vezető pénzügyi csoportja. Többcsatornás bankbiztosítási csoport, melynek tevékenysége Európára koncentrálódik. A Csoport jelentős, több esetben vezető pozíciót foglal el elsődleges hazai piacain, Belgiumban és Közép-Kelet Európában (Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban és Bulgáriában), ahol elsősorban lakossági ügyfeleket, kis- és közepes méretű vállalatokat és közepes tőzsdei kapitalizációjú helyi vállalatokat szolgál ki.

A KBC Belgium egyik legjelentősebb vállalata, és a brüsszeli Euronext tőzsdén is jegyzik.

főbb adataink:

K&H Bank
2010. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 216 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 3151 milliárd forint
adózás előtti eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 22,2 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 16,0 milliárd forint

K&H Biztosító
2010. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 9,3 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 105,9 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,2 milliárd forint
adózás előtti eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,4 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,3 milliárd forint

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • 328 9181
  • 328 9220
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu