uszodát a Budai Várba? Vagy inkább a Balaton mellé?

Közel 2800-an szeretnének uszodát vagy gyógyfürdőt, esetleg wellness központot a lakóhelyük mellé a K&H: üzletet ide! programja keretében beérkezett szavazatok szerint. A területi eloszlás is roppant érdekes, van, aki a Budai Várba szeretne fürdőt, de a Balaton mellett is volna erre igény. A program egyik legizgalmasabb része, hogy bárki, tényleg bárki szavazhat arról, hogy hova és milyen üzletet szeretne látni a környékén! Szavazásra fel!

Október első hetéig több mint 41 ezer szavazat érkezett a K&H: üzletet ide! programjának keretében arra, milyen üzletet, szolgáltatást 

látnának szívesen az otthonukhoz közel. A számos opció közül közel 2800-an szeretnék az uszoda, wellness központ, gyógyfürdő trió valamelyikét. Többen bejelölték a Budai Várat és a Várkert Bazárt a fürdő lehetséges színhelyéül, annak ellenére, hogy a közelben van például a Rudas fürdő.

Emellett volt, aki a belvárosi Szabadság térre, a XI. kerületi Nagyvásárcsarnokhoz, a Széchenyi Gyógyfürdő mellé kért uszodát, de a Lehel piac környékén, a Gogol utcában is többen szeretnének csobbanni. Akadtak, akik szerint a bulinegyedben, a Klauzál tér környékén is elférne egy fürdő. A Balaton északi és déli partjára is érkezett uszodaszavazat, de szinte az összes országrészben volna igény ilyen létesítményekre.

mi nyíljon a szomszédban?

A kezdeményezés keretében bárki megjelölheti egy interaktív térképes felületen, hogy milyen üzletre vagy szolgáltatásra van leginkább szükség a közelben. Ezzel egyrészt közvetlenül is alakíthatjuk a lakókörnyezetünk sorsát, illetve a vállalkozások is reális képet kapnak arról, hogy mire van kereslet az adott környéken.

A www.uzletetide.hu oldalon személyes adatok megadása nélkül, pár kattintással megadhatjuk, hogy pontosan hol és milyen üzletet szeretnénk látni, illetve már meglévő kezdeményezéseket is támogathatunk a szavazatunkkal.