új betegellenőrző monitort kapott az esztergomi gyermeksürgősségi részleg

Több mint félmillió forint értékű betegellenőrző monitort kapott a Vaszary Kolos Kórház gyermeksürgősségi részleg a K&H gyógyvarázs program keretében. A támogatást a K&H private banking igazgatósága ajánlotta fel, amely immár hetedik alkalommal csatlakozott a K&H gyermekegészségügyi programjához. Komárom-Esztergom megye intézményei a program fennállása óta összesen 13 millió forint eszköztámogatást kaptak.

A K&H, a magyar gyermekegészségügy elkötelezett támogatója, 2004 óta segíti az intézményeket, hogy a szakemberek modern eszközök alkalmazásával a lehető legokosabb döntéseket hozzák meg a gyermekek mielőbbi gyógyulása érdekében. A komplex támogatási programhoz rendszeresen csatlakoznak a K&H Csoport különböző részlegei, dolgozói, ügyfelei és partnerei is – a  K&H private banking igazgatósága immár hetedik alkalommal ajánlott fel jelentős összeget a kis betegek gyógyítására. 
„A K&H privátbanki ügyfeleinek segítségével az elmúlt hét évben közel 4 millió forinttal járulhattunk hozzá a magyar gyermekegészségügy fejlesztéséhez, a kis betegek mielőbbi gyógyulásához” – mondta Szabó Sándor, K&H private banking igazgatóság vezetője. „Idén az esztergomi Vaszary Kolos Kórház műszerparkját bővítettük, hogy a gyerekeket minél hatékonyabban tudják ellátni, és így azok minél hamarabb újra teljes életet élhessenek, visszatérhessenek megszokott környezetükbe. A sürgősségi esetek ellátása során nagy szerepe van a folyamatos megfigyelésnek, így az intézmény által igényelt betegellenőrző monitor biztosan rengeteg gyermek felgyógyulását segíti majd.”
A hazai ellátás Budapest központúságát ellensúlyozandó a K&H gyógyvarázs egyik fontos alapelve, hogy országosan támogassa a magyar gyermekegészségügyet. A program összesen 322 intézmény munkáját segítette különböző műszerekkel és berendezésekkel, több mint 557 millió forint értékben, amelyből 386 millió forintot vidéki kórházak és mentőállomások kaptak. A Komárom-Esztergom megyei gyermekegészségügyi intézmények a teljes támogatási összegből 13 millió forint értékben részesültek, 11 alkalommal.

„Mint minden kórháznak, úgy nekünk is nagyon sokat jelent, ha a betegeink ellátásához plusz eszközökhöz jutunk. Így van ez más országokban is, legyen az bármilyen gazdag. A mi esetünkben a kapott új készülék kis betegeink biztonságos gyógyítását fogja szolgálni, állapotukat monitorozza, amely alapján szakembereink időben tudnak cselekedni probléma esetén”– mondta el Dr Kanász Gábor, a Vaszary Kolos Kórház főigazgató főorvosa.

A K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1700 milliárd forintnyi kihelyezett hitel- és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A K&H 2015. december 31-én a Magyar Állam által kibocsátott instrumentumok 1076 milliárd forintos állományával rendelkezett. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport 2015-ben 55 milliárd forint, az elmúlt 5 évben összesen 239 milliárd forint adó és járulék megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

 

Főbb adataink:

K&H Bank
2015. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 222 milliárd
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 2 582 milliárd
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 38,1 milliárd

 

K&H Biztosító
2015. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 11,9 milliárd
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 142,5 milliárd
biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 3,4 milliárd
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 1,9 milliárd

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • 328 9051
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu