November második felétől igényelhető a K&H SZÉP Kártya

2011. október 3-tól a K&H megkezdi a Széchenyi Pihenő (SZÉP) Kártyával kapcsolatban az ügyfél tájékoztatást. A kártya szerződések megkötésére november 15. után nyílik lehetőség.

A Széchenyi Pihenő (SZÉP) Kártya egy elektronikus utalvány, amely a hazai cafetéria (béren kívüli juttatások) rendszerében az üdülési csekket váltja fel. A SZÉP Kártya az üdülési csekkhez hasonlóan munkáltatóként kedvezményes adózású béren kívüli juttatást biztosíthat a munkavállalóknak, ezzel hozzájárulhat a dolgozók egészségmegőrzéséhez és a hazai turizmus fejlesztéséhez is. A kártyát csak meghatározott szolgáltatásokra lehet majd igénybe venni, de jelenleg csak szálláshely szolgáltatással együttesen.

2011. október 3-tól a K&H is megkezdi a kis-, és középvállalkozói, vállalati, valamint kártyaelfogadói ügyfél tájékoztatást a SZÉP Kártyával kapcsolatban, és november 15. után pedig lehetőség nyílik a K&H SZÉP Kártya szerződések megkötésére is. Az érdeklődők a K&H Cégvonalon, a K&H Vállalati ügyfélszolgálaton, valamint a K&H honlapján keresztül tudhatnak meg többet az új szolgáltatásról, illetve az igénylés és a szerződéskötés módjáról.

„A K&H Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, több mint 100 000 munkáltatói ügyféllel rendelkezünk a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok körében.”– mondta el dr. Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági banki divízióért felelős vezérigazgató-helyettese. „A K&H rendelkezik az egyik legnagyobb POS hálózattal Magyarországon, valamint jelentős részesedésünk van mind a belföldi, mind a nemzetközi forgalom szempontjából fontos elfogadóhelyek között. A K&H kiemelt szerepet szán a SZÉP Kártya kibocsátás és elfogadás technológia fejlesztésének, valamint a lakossági, vállalati, vállalkozói ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálásának. Szolgáltatásaink partnereink igényeihez igazítottuk, így külön a munkáltatóknak és külön az elfogadók részére kialakított szolgáltatási csomagot kínálunk majd, lehetővé téve POS termináljaink SZÉP Kártya elfogadását is.”

K&H Csoport

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, az egészség- és nyugdíjpénztári szolgáltatásokra, valamint az értékpapír kereskedelemre is. A K&H Csoport országszerte 235 lakossági fiókkal, valamint közel 440 biztosítást értékesítő szerződéses partnerén keresztül több száz pénzügyi szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

A KBC Európa egyik vezető pénzügyi csoportja. Többcsatornás bankbiztosítási csoport, melynek tevékenysége Európára koncentrálódik. A Csoport jelentős, több esetben vezető pozíciót foglal el elsődleges hazai piacain, Belgiumban és Közép-Kelet Európában (Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Bulgáriában), ahol elsősorban lakossági ügyfeleket, kis- és közepes méretű vállalatokat és közepes tőzsdei kapitalizációjú helyi vállalatokat szolgál ki.
A KBC Belgium egyik legjelentősebb vállalata, és a brüsszeli Euronext tőzsdén is jegyzik.

főbb adataink:

K&H Bank
2011. június 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 214 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2922 milliárd forint
adózás előtti eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 17,7 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 12,5 milliárd forint

K&H Biztosító
2011. június 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 9,0 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 105,5 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,0 milliárd forint
adózás előtti eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,1 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,6 milliárd forint

Kapcsolattartó

Lesti Mónika

Kommunikációs igazgatóság
  • 06 1 328-9181
  • monika.lesti@kh.hu