Molnár Gábor az első K&H e-kupa FIFA 19 bajnok

Molnár Gábor, alias molnargabo nyerte az első hivatalos hazai FIFA 19 versenyt, a K&H e-kupa FIFA 19 bajnokságot, ezzel megszerezve a FIFA 19 bajnoki címet és a 150 000 forintos fődíjat. A hétvégi verseny egy igazi technikai újdonsággal is szolgált, hiszen a helyszínen szurkolók Magyarországon elsőként a stadion óriás kivetítőin nézhették a mérkőzéseket.

102 versenyző, 131 mérkőzés, 4 profi e-sportoló, 8 konzol és közel 10 óra fifázás – ezek az első hivatalos hazai FIFA 19 verseny, a vasárnapi K&H e-kupa FIFA 19 bajnokság eredményei, ahol éles küzdelem után Molnár Gábor végzett az első helyen, elnyerve ezzel a FIFA 19 bajnoki címet és az első helyezettnek járó 150 000 forintos fődíjat. A Playstation4 platformon 1v1 Friendly módban játszott kiesés küzdelemben molnargabo olyan versenyzőket utasított maga mögé, mint a második helyen végző Szirtesi „Gabinho” Gábor vagy a bronzérmet szerző Nagy „Divi” Dávid, az MTK Budapest játékosa. A negyedik helyen Mokos „mokosg” Gábor végzett.

Az első K&H e-kupa FIFA 19 bajnokság helyszínén a több száz néző és rajongó is kipróbálhatta a játék új verzióját, sőt, az egyik legnépszerűbb hazai vlogger, luckeY ellen is megküzdhetett. Emellett a hétvégi esemény egy igazi technikai újdonsággal is szolgált, hiszen a több ezer néző által követett online stream mellett a helyszínen szurkolók és a már kiesett versenyzők Magyarországon elsőként a stadion kivetítőin (2 darab 60 m2-es kivetítő) nézhették a mérkőzéseket.

további információk a versenyről: https://khkupa.esport1.hu/

Kapcsolattartó

Csordás Emőke

Well PR
  • +36 1 350 7390
  • +36 30 221 3611
  • e.csordas@well.hu
  • www.kh.hu