& milyen egy új kreatív platform a K&H &
a VMLY&R COMMERCE együttműködésében?

TE&K&H néven új kreatív platformot mutatott be a K&H Csoport, amelyet a VMLY&R COMMERCE-szel (volt Geometry) együttműködésben fejlesztettek. A fintech-es TE&K&H platform a bank új szolgáltatásáról, a mobilalkalmazáson keresztüli számlanyitásról szóló kampányban debütál.

& mi ez az új platform? 

A TE&K&H a partnerségre, az ügyfelekre, illetve az innovatív szolgáltatások nyújtotta egyszerű, gyors és kényelmes bankolásra koncentrál. A korábbi kreatív platformokhoz képest még sokkal nagyobb figyelmet kapnak benne az ügyfelek és a XXI. századi ügyféligények.

& hogyan jelenik ez meg már az első kampányban? 

Az új TE&K&H platform teljesen új vizuális világgal és narratívával érkezik, és a csoport új szolgáltatásáról, a mobilalkalmazáson keresztüli számlanyitásról szóló kampányában lesz elsőként látható. Fontos motívuma a bank és az ügyfél partneri kapcsolatát tükröző, már a márkanévből is jól ismert & jel. 

& mi jellemzi az új vizualitást? 

"Az élénk ciánkék színhasználat és a letisztult, minimalista vizuális világ fintech-es/neobankos lendületet hoznak a platformba. Szakítunk az elmúlt évtized túlzsúfolt, történetmondó, mainstream reklámstílusával, mely a pénzintézeti szektort jellemezte, s helyette a filmben szereplő lendületes karakterekre, az ügyfelekre irányítjuk a teljes figyelmet.” - mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

& miért pont ezek a karakterek szerepelnek benne? 

Bár a karakterek önmagukban is érdekesek, jellegzetesek, mindannyian fiatalosak és dinamikusak, egyedi kisugárzással rendelkeznek, mégsem megosztók: így mindenki képes azonosulni az általuk képviselt partnerség-üzenettel.

& hogyan épül fel a film? 

A TVC már az első kockákon rákérdez az ügyfelek véleményére: „És neked milyen egy azonnali számlanyitás?” Az ügyfél középpontba helyezése után a film a továbbiakban az alkalmazáson keresztüli számlanyitás egyik fő előnyét, az azonnaliságot emeli ki, miközben az applikáció használatának egyszerű lépéseit a legkülönfélébb felhasználók szemszögéből mutatja be. A számlanyitás egyszerű, gyors és innovatív menetét a különböző jelenetekkel az & motívum köti össze.

& a kampányfilm:

Tovább a videóra

Az VMLY&R COMMERCE az idei év elejétől dolgozik a K&H kreatív kommunikációs feladatain. 

& végül az alkotók listája:

Megbízói oldal:

Kommunikációs ügyvezető igazgató: Horváth Magyary Nóra
Szenior kommunikációs menedzser: Sós Beáta
Marketingkommunikációs menedzser: Zámbó Szabina

Ügynökségi oldal:

Ügyfélkapcsolati igazgató: Iván Anita
Stratégiai igazgató. Dr. Jenes Barbara
Senior Stratéga: Debreceni János
Account director: Bakk Szilárd
Senior Account Executive: Götz Laura
Account Executive: Németh Levente

Kreatívigazgató: Csirke Dániel
Senior szövegíró: Kertész-Jónás Zita
Senior art director: Bánkövy Kata
Designer: Kohut András
Digital designer: Zámbó Gergő
Motion designer: Szabó Zsolt
Producer: Séfel László

Kapcsolattartó

K&H Kommunikáció

  • sajtó@kh.hu