Még 20 napig pályázhatnak a kórházak a több milliós támogatásra

Akár 4 millió forint értékű műszertámogatást is nyerhet az a gyermekek gyógyításával foglalkozó kórház, mentőállomás, vagy egyéb, az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott intézmény, amely benyújtja jelentkezését a K&H gyógyvarázs pályázati kiírására. A 11. alkalommal meghirdetett pályázat beadási határideje idén 2014. május 30.

„Még 3 hétig várjuk azoknak az OEP által finanszírozott gyermek-egészségügyi intézmények pályázatait, amelyek új műszerekkel szeretnék hatékonyabbá tenni a gyermekek gyógyítását és megkönnyíteni saját munkájukat” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója. „Az előző években átlagosan 90 jelentkezés érkezett felhívásunkra. Tapasztalataink szerint az intézmények általában az utolsó 1-2 hétben adják be jelentkezésüket, amelyet elektronikus és postai úton is el kell küldeni. Sajnos minden évben akad néhány olyan intézmény, amely kicsúszik a határidőből, vagy hiányos jelentkezést ad be, és nem tudja időben pótolni a kért dokumentumokat. Így kiemelten fontos, hogy a pályázók ne az utolsó pillanatban adják fel jelentkezésüket, és a késés miatt ne essenek el a támogatás lehetőségétől.”

A K&H gyógyvarázs program keretében 2004 óta összesen 270 intézmény részesült több mint 292 millió forint értékű támogatásban. A K&H 2013-ban 25 intézmény dolgozóinak munkáját segítette az okos döntések meghozatalában, 32, 5 millió forint értékű műszerrel járulva hozzá a beteg gyermekek mielőbbi gyógyulásához. Az országos pályázat nyertesei között a K&H idén 20 millió forintot oszt szét, de dolgozói, ügyfél-, és partnerfelajánlásainak köszönhetően a jelentkezők 2014-ben is több mint 30 millió forint értékben számíthatnak korszerű berendezésekre.

Az OEP által támogatott intézmények a jelentkezési lap kitöltésével, a megfelelő nyilatkozatok és mellékletek csatolásával pályázhatnak a műszertámogatásra, amelyek a következő weboldalról tölthető le: {lll

}

A dokumentumok elektronikus levél formájában is bekérhetők a khgyogyvarazs@well.hu e-mail címről. 

a K&H gyógyvarázs pályázatról 

A program országos pályázatának hatálya kiterjed az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott, Magyarországon fekvő- és járóbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályaira, illetve a gyermekmentési tevékenységet végző mentőszolgálatokra. A K&H Csoport a gyermek-egészségügy elkötelezett támogatója, és évről évre tudatosan törekszik arra, hogy a terület változó igényeinek megfelelő lehetőségeket kínáljon fel az egyes intézetek és szakembereik számára.

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 219 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 140 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez. 

A KBC az elmúlt 16 évben mintegy 300 milliárd forint értékben fektetett be magyar leányvállalataiba, ezáltal az országba. A KBC 2011-ben adta át két, egyenként 30-30 milliárd forint értékű beruházását, a K&H Csoport székházát Budapesten és egy számítógépes ikeradatközpontot Baracskán és Törökbálinton. 

Főbb adataink: 

K&H Bank
2013. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 212 milliárd HUF
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2562 milliárd HUF
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 17,4 milliárd HUF

K&H Biztosító
2013. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 10,5 milliárd HUF
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 116,6 milliárd HUF
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,9 milliárd HUF
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,2 milliárd HUF

Kapcsolattartó

Pete Renáta

Well PR Ügynökség
  • +36 (1) 350 7390 /130