Magas szakmai elismerés a K&H fiatal informatikusának

Kántor András Ferenc a legjobban a „megoldhatatlan” feladatokat szereti

Budapest, 2023. november 9. – A hírközlési és informatikai szakma elismerésként Fekete László-díjat kapott Kántor András Ferenc, a K&H Bank bankkártyafejlesztésekért felelős vezetője.

Kántor András Ferencnek, a K&H Csoport bankkártya fejlesztési osztály vezetőjének ítélte a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület kuratóriuma a Fekete László-díjat.

"Legjobban a megoldhatatlannak látszó feladatok megoldásával szeretek foglalkozni. A legnagyobb öröm számomra, ha látom, hogy hogyan válik az ötlet valósággá, és az ügyfelek mindennapjaik során miként tudnak élni a csapatom által fejlesztett szolgáltatás kényelemével és gyorsaságával.” – nyilatkozta Kántor András Ferenc.

Kántor András Ferenc 12 éve dolgozik a K&H Csoportnál, ahol nevéhez fűződik a kártyás fizetés digitalizációs folyamatának páratlanul hatékony kialakítása. Ennek során az Applepay implementáció-projektet csapatával mindössze négy hónap alatt vitte sikerre, ezt az időcsúcsot egyetlen hazai bank sem tudta megdönteni. Mindezt számos digitalizációs megoldás követte, mint a GooglePay, GarminPay, XiaomiPay vagy a bankkártyás kényelmi szolgáltatások, mint a PIN lekérdezés online, vagy az azonnali kártyaigénylés és digitalizáció lehetősége Az általa vezetett csapat kiemelkedő hatékonysággal dolgozik, és az általuk kifejlesztett megoldások a magyar bankkártyás piac referenciájává váltak.

Ozorai Dénes, a K&H informatikai vezetője büszke arra, hogy a K&H informatikai csapatában ilyen fiatal tehetségek dolgoznak, akik kiérdemlik a szakmai elismerést. „Számunkra az a legfontosabb, hogy olyan munkahelyi környezetet teremtsünk, amelyben az igazán tehetséges szakemberek lubickolnak. Az ő energiájuk, szaktudásuk és lelkesedésük nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a K&H Csoport elnyerte a Global Banking & Finance Review »Magyarország legjobb digitális bankja 2023« elismerést is. Nálunk az innováció mindennapos élmény" – tette hozzá.

A Fekete László-díj, a hat éve elhunyt informatikai és távközlési szakember emlékére adományozott elismerés,  azoknak a fiatal informatikai szakembereknek, akik élenjáró teljesítményt mutatnak fel az innovatív megoldások alkalmazása terén.

          
 

Kapcsolattartó

K&H Kommunikáció

  • sajto@kh.hu