kit támogasson a K&H? Döntse el Ön!

szavazással választhatók a K&H mozdulj! paralimpiai támogatottjai

A K&H a nagyközönségre bízza a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram három nyertes sportolójának kiválasztását. Az online szavazáson most bárki leadhatja szavazatát a három kategória jelöltjeire, akik közül a nyertesek fejenként 1 millió forintos támogatást kapnak.

Az elhivatottság, eltökéltség és a kiválóság értékeit szem előtt tartva a K&H 2006 óta a Magyar Paralimpiai Bizottság elkötelezett támogatója, K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogramja révén pedig egyénileg is segíti a magyar parasportolókat. A K&H Csoport célja ugyanis, hogy dinamikus működése során úgy hozzon okos döntéseket, hogy közben a jelen és a jövő társadalma számára biztosítsa a teljes élet megvalósítását.

„Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a parasportolók helyzete nem könnyű. Miközben egészséges társaikat is meghazudtoló erővel és kitartással küzdenek a kívánt célok eléréséért, sokszor találják magukat szembe a szűkös lehetőségekkel, a körülmények okozta korlátokkal” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója. „Anyagi támogatásukkal azt kívánjuk elősegíteni, hogy ezek a sportemberek minél inkább munkájukra, céljaikra tudjanak koncentrálni, hogy ne okozzon nekik gondot a felkészüléshez szükséges feltételek biztosítása, legyen szó akár a sporteszközökről, akár a megfelelő otthoni háttérről, akár a rekreációról.”

A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram keretében a K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyákkal történő vásárlások esetén a bank minden elköltött 1000 Ft után 1 forintot különít el saját bevételéből a sportolók támogatására. A program keretében az elmúlt 8 évben 11 paralimpikon részesült összesen 11 millió forint támogatásban.

Az idei évben a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram segítségével három támogatott választására nyílik lehetőség. A Magyar Paralimpiai Bizottság által felállított jelölti lista alapján a díjazottakat három kategóriában – felnőtt, reménység és paralimpiai segítő – lehet kiválasztani. A felnőtt kategóriába azok az aktív paralimpikonok tartoznak, akik már évek óta ott vannak az élmezőnyben, a hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt kiemelkedő eredményeket érnek el. A reménység kategória fiatal tehetségei még pályafutásuk elején járnak, de ígéretes jövő előtt állnak, ezért kiemelten fontos számukra a megfelelő háttér biztosítása. A segítő kategóriába pedig olyan sportemberek tartoznak, akik önmaguk ugyan nem parasportolók, de munkájukkal valamely paralimpikon felkészülését segítik, aktívan részt vesznek edzésükben, részesei eredményeinek, sikereinek.

A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram jóvoltából a három kiválasztott most fejenként 1-1 millió forint támogatásban részesül, amit 5 hónapon keresztül, havi 200.000 Ft-os járadék formájában kap meg.

A döntésben most mindenki részt vehet, ha a http://kh.alchimedia.hu/mozdulj!_paralimpiai_szavazas oldalra ellátogatva leadja szavazatát a 3 kategóriában. A szavazás 2014. augusztus 12-től szeptember 12-ig, egy hónapon át tart.

a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram jelöltjei:

reménység kategória

 • Csontos Piroska

 • Pap Bianka

 • Veres Amarilla

 

segítő kategória

 • Bocsi Bence

 • Schmél Viktória

 • Varga József

 

felnőtt kategória:

 • Biacsi Ilona

 • Dávid Krisztina

 • Krajnyák Zsuzsanna

 

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1700 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 156 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez. 

A KBC az elmúlt 16 évben mintegy 300 milliárd forint értékben fektetett be magyar leányvállalataiba, ezáltal az országba. A KBC 2011-ben adta át két, egyenként 30-30 milliárd forint értékű beruházását, a K&H Csoport székházát Budapesten és egy számítógépes ikeradatközpontot Baracskán és Törökbálinton. 

 

Főbb adataink: 

K&H Bank
2014. március 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 222 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 502 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 6,2 milliárd forint

K&H Biztosító
2014. március 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 11,5 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 122,2 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,0 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,8 milliárd forint

Kapcsolattartó

Pete Renáta

Well PR Ügynökség
 • +36 (1) 350 7390 /130
 • r.pete@well.hu