Király Marcell, K&H Csoport, Aranykaptár kitüntetést kapott a Magyar Bankszövetségtől

Király Marcellnek, a K&H Csoport Vállalati hitelbírálat és speciális hitelek főosztály vezetőjének munkásságát a Magyar Bankszövetség Aranykaptár Kitüntetéssel ismerte el.

A Magyar Bankszövetség az Aranykaptár Díjat és Kitüntetést a hitelintézeti szektor fejlődését és működését segítő, kiemelkedő egyéni teljesítmény elismerésére alapította meg 2012-ben. A kitüntetés egy, a bankszektorban vagy azzal rokonterületen eltöltött, kiemelkedően eredményes életút, vagy egy kimagasló eredményt létrehozó tevékenység elismerésére szolgál.

A szakember történelem szakos és közgazdász diplomájával a Financial Times budapesti irodájában dolgozott 3 éven keresztül, 25 éve tevékenykedik a bankszektorban vállalati bankárként. A K&H Bank csapatát 2005 szeptemberétől erősíti értékesítési, majd kockázatkezelési, hitelbírálati területeken. 

A díjat annak a folyamatos szakmai és pénzügyi nevelési munkának a megbecsüléséért kapta, mellyel Király Marcell a magyar bankszektor fejlődéséhez járult hozzá, valamint azon aktív közreműködésért, mellyel a Bankszövetség munkáját támogatta. Az elismerés egyben a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. felügyelő bizottságának tagjaként betöltött tevékenységének is szól. A díjat Varga Mihály, Nemzetgazdasági miniszter adta át.

Kapcsolattartó

Lesti Mónika

Kommunikációs Igazgatóság
  • +36 1 328 9181
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu