kiemelt kamatozású betéti ajánlatok a K&H-tól

új pénzre 8,5%-os, munkabér átutalás esetén akár 9 %-os betéti kamat

A K&H ismét kiemelt kamatozással kínálja a K&H nagyon nagy betétet új megtakarításra, 60 napra 8,5%-os kamattal. Amennyiben az ügyfél munkabérét is K&H bankszámlára utaltatja, akkor akár évi 9%-os betéti kamat is elérhető. A betét a K&H hálózatában, változatlanul országszerte 236 fiókban köthető le, ahol a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálja a Bank.

A K&H a megtakarítások szakértőjeként ismét kiemelt kamatozású forint lekötést kínál új pénzre. A K&H nagyon nagy betét lekötött betéti kamata 60 napos lekötési idő esetén 8,5%. A leköthető minimális összeg 500 000 forint. A leköthető maximum összeg ügyfelenként 50 millió forint. A K&H nagyon nagy betétben kizárólag új megtakarítási összeg helyezhető el. Amennyiben az ügyfél munkabérét is K&H bankszámlára utaltatja, akkor 9%-os betéti kamat is elérhető. Az ajánlat a régi ügyfelek új megtakarításaira is vonatkozik, amennyiben a K&H-ba utaltatják munkabérüket.

„A fenti betéti ajánlatok a K&H változatlan hálózatában, országszerte 236 fiókban igényelhetőek, ahol a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínáljuk ügyfeleinknek.”- mondta el dr. Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági banki divízióért felelős vezérigazgató-helyettese. „A piac egyre kevésbé kiszámítható és az eddig megszokott befektetési ciklikusság sem jósolható meg előre. A most tapasztalható változékony befektetői környezetben felértékelődik a megtakarítások jelentősége, és felmerül a kérdés, hogy mikor és mibe érdemes befektetni, ezért is kínálunk most ügyfeleink számára kiemelkedő kamatozású betéti ajánlatokat. Az elmúlt években a lakosság felismerte a megtakarítások fontosságát, és szembesült azzal, hogy stabil háttér nélkül kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet. Tapasztalataink és a piackutatások is alátámasztják a megtakarítási hajlandóság növekedését. Azok számára, akik a végtörlesztés miatt felhasználják megtakarításaikat, 2012 a tartalékok újraépítését jelentheti. A végtörlesztés kifutását követően ismét nőhet az öngondoskodás iránti érdeklődés, amelynek az eddigi havi törlesztő részlet egy része képezheti az alapját, rendszeres megtakarítás formájában.”

K&H Csoport

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, az egészség- és nyugdíjpénztári szolgáltatásokra, valamint az értékpapír kereskedelemre is. A K&H Csoport országszerte 235 lakossági fiókkal, valamint közel 420 biztosítást értékesítő szerződéses partnerén keresztül többszáz pénzügyi szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

A KBC Európa egyik vezető pénzügyi csoportja. Többcsatornás bankbiztosítási csoport, melynek tevékenysége Európára koncentrálódik. A Csoport jelentős, több esetben vezető pozíciót foglal el elsődleges hazai piacain, Belgiumban és Közép-Kelet Európában (Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Bulgáriában), ahol elsősorban lakossági ügyfeleket, kis- és közepes méretű vállalatokat és közepes tőzsdei kapitalizációjú helyi vállalatokat szolgál ki.
A KBC Belgium egyik legjelentősebb vállalata, és a brüsszeli Euronext tőzsdén is jegyzik.

főbb adataink:

K&H Bank
2011. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 203 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2977 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,1 milliárd forint

K&H Biztosító
2011. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 8,3 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 105,4 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,7 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,4 milliárd forint

Kapcsolattartó

Lesti Mónika

Kommunikációs igazgatóság
  • +36 1 328-9181
  • monika.lesti@kh.hu