kedvező megoldás a K&H-nál a stabil működéshez, vállalkozóknak

igényelhető a Széchenyi Kártya MAX

Újabb elemmel, a Széchenyi Kártya MAX, vállalkozói folyószámlahitel-szolgáltatással bővül a K&H-nál elérhető kkv finanszírozási lehetőségek köre. A magas kamatkörnyezet ellenére rendkívül kedvező, fix kamatozású hitel hatalmas segítséget nyújthat a vállalkozóknak a folyamatos, stabil működéshez.

Tovább bővül a Széchenyi Kártya Program MAX kedvezményes, államilag támogatott szolgáltatásainak köre a K&H-nál: már a Széchenyi Kártya MAX is elérhető a vállalkozók számára. A megoldás szabadon felhasználható, 1 millió forinttól maximum 250 millió forintig terjedő folyószámlahitel-keretet biztosít a működési költségek gördülékeny finanszírozásához.

„A kiszámíthatatlan piaci környezet komoly terhet ró a vállalkozásokra, miközben a drasztikusan emelkedő kamatkörnyezetben a finanszírozási költségek is növekednek. A Széchenyi Kártya MAX fix, évi 3,5% kamatozású folyószámlahitele ezért biztos és kiszámítható forrást jelent a folyamatos, stabil működéshez” - tájékoztatott Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője. A Széchenyi Kártya Max folyószámlahitel banki átutalások és az érintésmentes fizetésre is alkalmas bankkártya által fizikai vásárlások során is felhasználható, az igényelt hitelkeret pedig a folyószámlára beérkező jóváírásokból automatikusan feltöltésre kerül és a futamidő végéig bármikor újra lehívható.

több mint 20 milliárd forint igénylés

A Széchenyi Kártya Program államilag támogatott hitelei iránt folyamatosan aktív érdeklődés van a vállalkozások részéről. „Az augusztus közepétől  igényelhető Széchenyi Likviditási Hitel MAX, valamint a Széchenyi Beruházási Hitel MAX és Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX konstrukciókra már több mint 400 vállalkozás nyújtott be igényt hozzánk, az igényelt hitelkeret pedig közel 27 milliárd forint” - tette hozzá a szakember.

A hiteligénylő vállalkozások több mint fele mikrovállalkozás, amiből jól látható, hogy a kedvező kamatozású megoldások még a legkisebb cégek számára is segítséget nyújthatnak a fejlődéshez.

Kapcsolattartó

K&H Kommunikáció

  • sajto@kh.hu