K&H mozdulj! velencei tóátúszás és 2 napos Balaton-kerülő bringatúra

Újabb két eseménnyel bővíti a K&H Csoport eddig támogatott tömegsport rendezvényeit: az immár hagyományos kerékpáros és futónapok mellett a K&H mozdulj! velencei tóátúszás, illetve a K&H mozdulj! 2 napos Balaton-kerülő bringatúra is megrendezésre kerül idén.

„A K&H Csoport társadalmi felelősségvállalásának, és ezen belül közösségi szerepvállalásának egyik kiemelt területe a sport” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója. „Az élsport szponzorálása mellett tömegsport rendezvényeinkkel szeretnénk a mozgás szeretetét, közösségformáló erejét, ezzel együtt az egészséges, sportos életmódot népszerűsíteni, ezzel is hozzájárulva, hogy a jelen és jövő társadalma teljes életet élhessen.”

A K&H 2003 óta támogat futóversenyeket, amelyre minden évben több ezer nevezés érkezik. Idén a K&H mozdulj! futónapon Kecskeméten 1700, míg Kaposváron 3200 fő vett részt, a budapesti maraton és félmaraton váltón pedig 9200 fő versenyzett. A futás mellett a kerékpározás elkötelezettjeinek is támogat eseményeket a K&H, immár 2010 óta. Idén májusban, a K&H mozdulj! kerékpáros napon 1250-en tekerték körbe a Velencei-tavat. Így ezeken az eseményeken 15 350 ember sportolhatott.

„A tömegsport rendezvények nagy népszerűségét látva úgy döntöttük, hogy tovább bővítjük ezek körét. 2014. szeptember 20-21-én Balatonkeneséről indulva bárki csatlakozhat a K&H mozdulj! Balaton-kerülő bringatúrához. Az összesen 202 kilométernyi távot két nap alatt, az éjszakát Keszthelyen töltve teljesíthetik a biciklizés szerelmesei. Akinek ez túl hosszúnak bizonyul, csak vasárnapra is bekapcsolódhat, és Balatonkenesétől Balatonfüredig oda-vissza, összesen 75 kilométer alatt fedezheti fel a tó szépségeit két keréken” – mondta el Horváth Magyary Nóra.

A futás és a kerékpározás mellett a K&H a magyarok kedvelt sportágát, az úszást is bevonja támogatott tömegsport rendezvényei közé. A K&H mozdulj! velencei tóátúszás augusztus 2-án indul Gárdonyból, ahol rövid-(500 m), közép-(1500 m), és hosszútávra (3000 m) nevezhetnek a kihívást keresők, illetve a túratriatlon keretében egyben kipróbálhatják a K&H által támogatott mindhárom sportágat. Eső esetén a rendezvényt augusztus 3-án, 9-én vagy 10-én tartják meg.

További információ és on-line nevezés: www.futanet.hu

 

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1700 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 156 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez. 

A KBC az elmúlt 16 évben mintegy 300 milliárd forint értékben fektetett be magyar leányvállalataiba, ezáltal az országba. A KBC 2011-ben adta át két, egyenként 30-30 milliárd forint értékű beruházását, a K&H Csoport székházát Budapesten és egy számítógépes ikeradatközpontot Baracskán és Törökbálinton. 

 

Főbb adataink: 

K&H Bank
2014. március 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 222 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 502 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 6,2 milliárd forint

K&H Biztosító
2014. március 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 11,5 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 122,2 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,0 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,8 milliárd forint

Kapcsolattartó

Pete Renáta

Well PR Ügynökség
  • +36 (1) 350 7390 /130
  • www.kh.hu