Ismét a K&H lett Magyarország legjobb bankja!

A Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirat immáron harmadik alkalommal a K&H-t választotta meg Magyarország legjobb bankjának. A különleges elismerést a K&H Csoport vezérigazgatója, Hendrik Scheerlinck vette át Londonban.

Az Euromoney Kiválósági Díjat idén 25. alkalommal ítélték oda a pénzügyi szektor legkiemelkedőbb tagjai számára. A díjazottak kiválasztásakor azok a pénzintézetek kerültek fókuszba, amelyek tevékenységi területeiken és szolgáltatásaikban az ügyfelek igényeit, illetve a piaci és a szabályozási környezet feltételeit szem előtt tartva világszinten kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A versenyben 2016-ban is több mint 1000 bank vett részt, amelyből hazánkban a K&H került ki győztesen, így ismét egy évig viselheti a megtisztelő „Magyarország legjobb bankja” címet.

A díj átvételekor Hendrik Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója elmondta: „A K&H minden munkatársa nevében büszke vagyok a Magyarország legjobb bankja díjra, és szeretném megköszönni ügyfeleink folyamatos bizalmát és hűségét. A K&H növekedési stratégiája évek óta változatlan: célunk a hosszú távú partneri kapcsolatok, a bankbiztosítási modell és a gyors és egyszerű folyamatok működtetése. Az Euromoney harmadik alkalommal választotta a K&H-t Magyarország legjobb bankjának, ami egyrészt hatalmas elismerés számunkra, másrészt visszaigazolása annak az ügyfélközpontú gondolkodásnak, amellyel a háztartások, a kisvállalkozások, a vállalatok és az önkormányzatok finanszírozásában egyaránt ügyfeleink elvárásainak kívánunk megfelelni.”