ismét a K&H kereskedelemfinanszírozási szolgáltatása bizonyult a legjobbnak

Ötödik alkalommal nyerte el a K&H a Global Finance pénzügyi magazin által odaítélt „Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank Magyarországon (Best Trade Finance Provider in Hungary) szakmai elismerést.

Az 1987-ben alapított Global Finance magazin 94 országban díjazta a kiemelkedő kereskedelemfinanszírozási szolgáltatást nyújtó pénzintézeteket. A szerkesztőség alkotta zsűri iparági elemzők, vállalatvezetők és technológiai szakértők értékelései alapján döntött a díjazottakról, az alábbi 5 szempontot figyelembe véve: tranzakciók volumene, ügyfélkiszolgálás minősége, globális jelenlét, versenyképes árazás és az innovatív megoldások alkalmazása. Ezek alapján 2010, 2011, 2016 és 2017 után idén is a K&H kapta meg a „Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank Magyarországon” elismerést a hazai vállalatok számára nyújtott rövid lejáratú kereskedelem finanszírozás és bankgarancia, faktoring, illetve közép- és hosszú lejáratú exportfinanszírozás szolgáltatásaiért. 

„A kereskedelem finanszírozás terén is arra törekszünk, hogy a megfontolást igénylő, bonyolultabb pénzügyi döntésekhez a cég pénzügyi igényeiből kiindulva és velük együtt gondolkodva adjunk részletes információt és tanácsot pénzügyi igényeikre, ezzel segítve őket a jó döntés meghozatalában. A folyamatos újításoknak köszönhetően idén januártól a közbeszerzési eljárásokhoz szükséges ajánlati kötelezettségvállalások digitálisan is elérhetők. Emellett a K&H a hazai piacon továbbra is egyedüliként kínálja a kifejezetten okmányos ügyletek lebonyolítására kifejlesztett elektronikus csatornáját (Flexims front-end rendszer), valamint az export inkasszók és akkreditívek esetében alkalmazott, magas minőségű, úgynevezett kristálytiszta szolgáltatásait” – mondta el Patrick Van Overloop, a K&H Üzleti ügyfelek divízió vezetője.

„Külön öröm számunkra, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank elismerést a magyarországi K&H Bank mellett a KBC további leányvállalatai, így a cseh és szlovák CSOB és a belgiumi KBC is elnyerték, ami nagyban hozzájárul az ügyfeleink számára nyújtott globális szolgáltatások minőségének fejlesztéséhez” – tette hozzá a vállalati szakember.

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • +36 1 328 9051
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu