hamarosan kiderül, kik lesznek a „jövő gyermekorvosai”

december 31-ig lehet szavazni a K&H jövő gyógyítói díj jelöltjeire

Az év végén az emberek nagy része megpihen - az orvosok azonban ilyenkor is fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy a betegek egészségesen kezdhessék az újévet. Most mi is meghálálhatjuk az orvosok gondoskodását, szavazatainkkal támogathatjuk a szívvel-lélekkel gyógyító gyermekorvosokat, hogy 2024 a K&H jövő gyógyítói díjjal gazdagabban induljon számukra. December 31. délig kilenc elkötelezett gyermekgyógyítóra adhatjuk le voksunkat a www.khgyogyvarazs.hu oldalon. 

Év végére a felnőttek és a gyermekek is elfáradnak. Sokan pihenéssel töltik az ünnepeket, de vannak, akik szervezete betegséggel jelezte, hogy ideje lassítani. Ők tudják igazán átérezni, milyen fontos, hogy szerető, gondoskodó emberek állnak mellettük és segítik gyógyulásukat, hogy az újévet már egészségesen és energiával telve kezdhessék. Különösen igaz ez a gyerekekre, akik gyógyulásánál a gyógyszerek mellett a szülő gondoskodása és az orvos empatikus hozzáállása is rengeteget számít.

„Most mi fejezhetjük ki megbecsülésünket az elkötelezett gyermekorvosok felé” – hangsúlyozza Horváth Magyary Voljč Nóra, a K&H kommunikációs vezetője. „A K&H jövő gyógyítói díj közönségszavazásán kilenc szívvel-lélekkel gyógyító gyermekorvos várja december 31-ig a nagyközönség szavazatait a www.khgyogyvarazs.hu oldalon. A legtöbb voksot kapó háziorvos, szakorvos, illetve szakvizsga előtt álló rezidens a K&H jövő gyógyítói díjjal kezdheti az újévet. Ez nemcsak 1,3 millió forint támogatást jelent számukra, hanem kifejezi kis betegeik, a helyi közösség és az egész ország elismerését elkötelezett munkájuk iránt.”

három kategória, kilenc jelölt

A közönségszavazás 9 jelöltjét 81 pályázóból választotta ki a zsűri. A háziorvos, kórházi szakorvos és rezidens kategóriában is 3-3 fiatal, 40 év alatti jelöltre adhatja le voksát a lakosság, naponta egyszer. A gyermekgyógyítókat bemutatkozó kisfilmjük alapján ismerhetik meg a www.khgyogyvarazs.hu oldalon. A jelöltek között az ország minden tájáról találunk gyermekorvost.

a K&H jövő gyógyítói közönségszavazás jelöljei:

kategória

jelölt

intézmény

házi gyermekorvos

Dr. Bence Zsófia

Törökbálint, 1.sz. házi gyermekorvosi körzet

házi gyermekorvos

Dr. Zsoldos Amanda

Nagykanizsa, 10. sz. házi gyermekorvosi körzet

házi gyermekorvos

Bakné dr. Kiss Marianna

Derecske, 2. sz. házi gyermekorvosi körzet

gyermekgyógyító szakorvos

dr. Sragner Angéla

Mosonmagyaróvári Karolina Kórház- és Rendelőintézet, Csecsemő- és gyermekosztály

gyermekgyógyító szakorvos

Dr. Madarassy-Szücs Anna

Budapest, Vadaskert Kórház Pagony Részleg

gyermekgyógyító szakorvos

Dr. Márki Mariann

Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika, Neonatológiai Intenzív Centrum

gyermekgyógyító rezidens

Dr. Veres Andrea

Szegedi Tudományegyetem, Fogászati és Szájsebészeti Klinika, Fogszabályozási és Gyermekfogászati Tanszék

gyermekgyógyító rezidens

Dr. Egyed Bálint

Budapest, Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika

gyermekgyógyító rezidens

dr. Unger Vivien

Veszprém, Csolnoky Ferenc Kórház

 

           

Kapcsolattartó

K&H Kommunikáció

  • sajto@kh.hu