gyors és egyszerű kölcsön a nyerő

K&H otthonszépítők éjszakája

A lakásfelújítás előkészületei rendszerint a nappali feladatok közé tartoznak, a tegnap megrendezett K&H otthonszépítők éjszakája ezzel a szokással szakított. A K&H székházában megtartott eseményen a lakásfelújítást tervezők egy helyen találkozhattak lakberendezőkkel, a lakások megújításához termékeket kínáló cégekkel és a felújítási munkálatokhoz szükséges pénzügyi megoldásokkal. A K&H-nál a hitelfelvevők közel negyede lakásfelújításra használja fel a megkapott kölcsönt. Átlagosan 800.000 forintot vesznek fel ilyen célra, amit 50 hónap alatt fizetnek vissza.

A tavaszi megújulás hagyományosan az otthonaink megújítását is jelenti. Ilyen tervekkel érkeztek tegnap a K&H otthonszépítők éjszakájára a bank ügyfelei, akik kiállítóktól, előadóktól kaphattak segítséget a lakásfelújításhoz, külső-belső átalakításhoz, lakberendezéshez és otthonszépítéshez. A banki szakértők pedig a tervek megvalósításának pénzügyi hátteréhez nyújtottak megoldási javaslatokat az érdeklődőknek.

„2013-tól megváltozott a tendencia, és a lakosság részéről is nagyobb érdeklődés figyelhető meg a hitelek, főképp a lakáshitelek iránt. Sokan azonban még nem gondolkozhatnak új lakás vásárlásában, illetve a még mindig nyomott lakáspiaci árak mellett nem vágnak bele egy cserébe. Az elhalasztott vásárlások helyett sokan a felújítással, korszerűsítéssel teszik kellemesebbé lakókörnyezetüket” – mondta Rajna Gábor, a K&H Bank marketing igazgatója.

„A hitel- vagy kölcsönigény benyújtásakor, illetve az azt követő időszakban az ügyfelek számára a három legfontosabb szempont, hogy megfelelő tanácsadást biztosítson a bank, egyszerű legyen az igénylési folyamat és minél rövidebb legyen az elbírálási idő. A gyorsaság olyannyira fontos az igénylőknek, hogy közel felük a tájékozódási folyamatot is lerövidíti, és mindössze egy ajánlatot néz meg. Az online kalkulátorok, az interneten elérhető információk azonban segítenek abban, hogy a piaci áraktól nagyon eltérő, kedvezőtlen ajánlatokat kiszűrjék” – teszi hozzá Rajna Gábor.

A K&H otthonszépítő személyi kölcsön azoknak nyújt megoldást, akik meglévő lakásukat szeretnék szépíteni, de ehhez nem tudnak vagy nem akarnak ingatlanfedezetes hitelt felvenni. A kölcsön 500.000 és 5.000.000 forint közötti összegben igényelhető, 24-84 hónap futamidővel, a THM 17,59-18,75 százalék. A kölcsönt igénylő ügyfeleknek egy egyszerűsített költségvetési adatlapot kell kitölteniük, ami a tervezésben is segíti őket. Az online is kitölthető adatlapon szerepelnek mindazok a munkálatok – szigeteléstől a nyílászárók cseréjén át a lakberendezési tárgyak cseréjéig – amelyek egy lakásfelújítás során szóba jöhetnek. Az ügyfelek itt adhatják meg a munkák költségeit, amelyeket a szakemberek ajánlataiban kaptak. A gyorsaságnak különösen fontos szerepe van, amikor olyan felújítási munkálatokat kell elkezdeni, amelyek nem várhatnak. Ezt az igényt is szem előtt tartva a K&H otthonszépítő kölcsönt már 48 órán belül megkaphatják az igénylők.

A K&H-nál a hitelfelvevők közel negyede lakásfelújításra használja fel a megkapott kölcsönt. Átlagosan 800.000 forintot vesznek fel ilyen célra, amit 50 hónap alatt fizetnek vissza.

A KBC az elmúlt 16 évben mintegy 300 milliárd forint értékben fektetett be magyar leányvállalataiba, ezáltal az országba. A KBC 2011-ben adta át két, egyenként 30-30 milliárd forint értékű beruházását, a K&H Csoport székházát Budapesten és egy számítógépes ikeradatközpontot Baracskán és Törökbálinton.

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 219 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 140 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

Főbb adataink:

K&H Bank
2013. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 212 milliárd HUF
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2562 milliárd HUF
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 17,4 milliárd HUF

K&H Biztosító
2013. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 10,5 milliárd HUF
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 116,6 milliárd HUF
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,9 milliárd HUF
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,2 milliárd HUF

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • 328 9181
  • 328 9220
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu