gyógyítson egy kattintással

A K&H gyógyvarázs programnak most bárki részese lehet! Ha Ön is szeretne hozzájárulni a beteg gyerekek mielőbbi gyógyulásához, most nem kell mást tennie, csak egy kattintással választania a gyermek-egészségügyi intézmények közül. A K&H gyógyvarázs karácsonyi szavazásán az intézmények orvosi műszereket kapnak, hogy a modern eszközök révén minél gyorsabban, hatékonyabban tudják gyógyítani kis betegeiket.

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a karácsonyi ajándékokra szánt összegből a K&H Csoport idén is a beteg gyerekek mielőbbi gyógyulását és teljes életét támogatja. Az ünnepek alkalmából a K&H gyógyvarázs újabb négy gyermek-egészségügyi intézmény munkáját segíti. 

„A modern eszközök, műszerek révén hozzájárulhatunk a gyors és pontos diagnosztikához, a hatékony kezeléshez, az orvosok és ápolók okos döntéseinek meghozatalához, mindezek révén pedig lerövidíthetjük a kis betegek számára a gyógyulási időt, hogy mielőbb visszatérhessenek otthonaikba, a család, a barátok és most a karácsonyfa mellé. Ez pedig fontosabb minden drága ajándéknál” – mondja Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója. „Az idei évtől kiemelt figyelemmel kezeljük a hátrányos helyzetű kistérségeket, és az ott élő gyerekeket. A hátrányos helyzet és a rossz egészségügyi állapotot sajnos együtt járnak. A gyermekhalálozások és egészségi problémák 30-50%-a hozható összefüggésbe a szülők hátrányos társadalmi-gazdasági helyzetével. Éppen ezért a mostani négy jelölt intézmény között kettő olyan is található, amik ezekben a hátrányos helyzetű régiókban végzik gyógyító munkájukat, és talán még nagyobb szükségük van a segítségünkre.”  

A jelöltekre így két külön kategóriában lehet szavazni. Az intézmények kategóriánként 2,5 millió forint összegű orvosi műszertámogatásban részesülnek – a több szavazatot szerző jelölt 1,5 millió, a kevesebbet 1 millió forint értékű eszközökkel lesz gazdagabb. 

A 2014. december 9. és 29. között tartó szavazásban az alábbi négy intézményre lehet szavazni:

 • hátrányos helyzetű kistérségben működő intézmény:

  • Berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház Gyermekosztály 

  • Polgár Mentőállomás

 • nem hátrányos helyzetű kistérségben működő intézmény:

  • Bajai Szent Rókus Kórház Csecsemő- és Gyermekosztály 

  • Kanizsai Dorottya Kórház Csecsemő- és Gyermekosztály, Nagykanizsa

Kérjük, látogasson el a http://khgyogyvarazs.hu/szavazas oldalra, és válassza ki, Ön mely intézmények működését segítené a K&H gyógyvarázs karácsonyi támogatásával!

 

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1800 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 156 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez. 

A KBC az elmúlt 16 évben mintegy 300 milliárd forint értékben fektetett be magyar leányvállalataiba, ezáltal az országba. A KBC 2011-ben adta át két, egyenként 30-30 milliárd forint értékű beruházását, a K&H Csoport székházát Budapesten és egy számítógépes ikeradatközpontot Baracskán és Törökbálinton.

 

Főbb adataink:

K&H Bank
2014. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 172 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 733 milliárd forint
nettó eredmény (egyszeri tételek nélkül): 24,8 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): -32,5  milliárd forint

K&H Biztosító
2014. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 11,9 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 123,9 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,6 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,9 milliárd forint

Kapcsolattartó

Pete Renáta

Well PR Ügynökség
 • +36 (1) 350 7390 /130
 • r.pete@well.hu