gázos hiány Felcsúton?

Felcsúton és a környékbeli településeken lakók gázszerelőt, zöldségest, éjjel-nappali üzletet éskocsmát szeretnének a közelükbe - derül ki a K&H: üzletet ide! programjának keretében leadott szavazatokból. 

Négy egymás közelében lévő Fejér megyei településen, így Alcsútdobozon, Bodméren, Felcsúton és Tabajdon lakók is szavaztak arról, milyen üzletet vagy szolgáltatást hiányolnak leginkább a környékükről. Felcsúton többek között gázszerelőre és zöldségesre lenne a legnagyobb igény az október első feléig beérkezett szavazatok alapján. Az alcsútdoboziak viszont hentest, drogériát és autós, motoros szaküzletet szeretnének. A Felcsút melletti Bodméren pedig sörözőt és éjjel-nappalit szeretnének az ott lakók, míg Tabajdon bankautomatára lenne a legnagyobb igény a szavazatok szerint. Fejér megyére a szavazatok közel 5 százaléka érkezett.

Szeptember elején indult el a K&H: az üzletet ide! programja, amely lehetőséget ad a Magyarország bármely településén élőknek, hogy jelezzék, milyen üzletre, boltra, szolgáltatásra lenne igényük a lakóhelyük közelében. Rajna Gábor, a K&H banki értékesítési hálózatért és a támogatásért felelős igazgatója elmondta, hogy a program eddigi eredményei felülmúlják a várakozásokat. A K&H: üzletet ide! program keretében több mint 217 ezer látogató kereste fel az interaktív felületet, ami közel ötszöröse az eredetileg kitűzött célnak.

A nemzetközi szinten már kipróbált, és sikerrel alkalmazott koncepció alapján elindított K&H: üzletet ide! program lényege, hogy igyekszik összekötni a keresletet a kínálattal. Egy online interaktív térkép segítségével a lakók bejelölhetik, hogy pontosan hol szeretnének új üzletet vagy szolgáltatást látni. A leadott szavazatok összesítése pedig megmutatja a lakossági igényeket. A program emellett hozzájárul ahhoz, hogy egy-egy mikroközösség tegyen azért, hogy az igényeinek megfelelően alakuljon a környékbeli kínálat.

A K&H: üzletet ide! program apropójából készített felméréséből az derült ki, hogy van igény a helyi boltokra: a megkérdezettek 44 százaléka szívesebben vásárol a közelében lévő boltokban, és 21 százalékuk akár magasabb árat is hajlandó fizetni, csak közelebb legyen a bolt hozzá. Ennek ellenére csak 25 százalék mondta azt, hogy a lakókörnyezetében meg tud vásárolni minden szükséges terméket és szolgáltatást.

A K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel- és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A K&H 2016. június 30-án a Magyar Állam által kibocsátott instrumentumok 884 milliárd forintos állományával rendelkezett. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport 2015-ben 55 milliárd forint, az elmúlt 5 évben összesen 239 milliárd forint adó és járulék megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

Főbb adataink:

K&H Bank 2016. második negyedév:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 242 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 610 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 23 milliárd forint

K&H Biztosító 2016. második negyedév:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált):  12,18 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 159,3 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,43 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,7 milliárd forint

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • +36 1 328 9181
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu