foglaljon most és utazzon az előszezonban a SZÉP Kártyája terhére!

a K&H SZÉP Kártya birtokosoknak még több mint 230 millió forintot kellene elkölteniük május végéig

Idén még jobban gazdálkodtak a K&H SZÉP Kártya birtokosok a pihenőkártyáikra feltöltött összegekkel, ugyanis a 2013-ban feltöltött és 2015. május végén lejáró összegek kevesebb, mint 4%-a van K&H SZÉP Kártyákon. A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint a SZÉP Kártya kibocsátóknál összesen 2,43 milliárd forint vár még elköltésre. A K&H Bank arra számít, hogy a jó idő beköszöntével a lejáró összegek jelentős részét a hétvégéken és a közelgő pünkösdi ünnepen el fogják költeni a K&H SZÉP Kártyabirtokosok.

2015. május 31-én jár le azoknak a SZÉP Kártyára feltöltött összegeknek a felhasználási határideje, amelyeket a munkavállalók még 2013-ban kaptak munkáltatójuktól.

„A K&H SZÉP Kártyákon jelenleg közel 240 millió forintnyi, május végén lejáró összeg vár még elköltésre. Ennek az összegnek közel 40 százaléka a szállás alszámlán van. Arra számítunk, hogy a közelgő ünnepek miatt a szállás és vendéglátás alszámlákról történő költések jelentősen megugranak, de ne feledkezzünk el a szabadidő alszámláról sem, amelyből a családi, baráti szabadidős és kulturális programjainkat is finanszírozhatjuk. Akinek a munkáltatója 2013-ban utalványozott a SZÉP Kártyájára, mielőbb ellenőrizze a egyenlegét a telefonos ügyfélszolgálaton, vagy a kártyabirtokosok számára elérhető internetes felületen” – mondta dr. Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese.

Jó tudni azt is, hogy a közelgő határidő nem feltétlenül jelenti azt, hogy most azonnal el kell utaznunk, vagy el kell költenünk a számlán lévő összeget. Akár a nyári szállásfoglalást is elintézhetjük a 2013-as keretből, szálláselőleg fizetéssel. A szállás alszámlán lévő összeg ráadásul nemcsak a szállás díjának kiegyenlítésére használható fel, hanem a hotelben lévő összes szolgáltatás kiegyenlítésére, így a masszázsrészlegen is elkölthetjük, vagy vásárolható belőle strand- vagy gyógyfürdő belépő is. Ha még nem körvonalazódott, hogy mikor mennénk esetleg pihenni, vagy családtagunkat lepnénk meg egy különleges hétvégével, a SZÉP Kártya keretből ajándék-utalványt is lehet vásárolni.

A SZÉP Kártya bevezetése óta töretlen a népszerűsége, már több mint 1,1 millióan rendelkeznek az országban ilyen kártyával.

A 2015. május 31-ig fel nem használt összeget a Bank az erre vonatkozó kormányrendelet értelmében elkülöníti a kártyabirtokos SZÉP Kártyáján, és június 30-ig visszautalja az eredeti feltöltést végző munkáltatónak. A visszautalásban érintett munkáltatókat e-mailben is tájékoztatják a visszaérkező összegek lekönyvelésével kapcsolatban.

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 156 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

A KBC az elmúlt 16 évben mintegy 300 milliárd forint értékben fektetett be magyar leányvállalataiba, ezáltal az országba. A KBC 2011-ben adta át két, egyenként 30-30 milliárd forint értékű beruházását, a K&H Csoport székházát Budapesten és egy számítógépes ikeradatközpontot Baracskán és Törökbálinton.

2014. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 179 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 442 milliárd forint
nettó eredmény (egyszeri tételek nélkül): 28,2 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): -29,1 milliárd forint

2014. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 12,8 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 128 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 3,5 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,5 milliárd forint

• 328 9950