K&H: fémből van és elég menő, itt az új bankkártya a privátbanki ügyfeleknek

Számos megújult, exkluzív szolgáltatással kiegészített, fémből készült bankkártyára válthatnak a K&H privátbanki ügyfelei. Számukra ugyanis már igényelhető a MasterCard prémium bankkártyája, a World Elite - közölte a bank. A kártya a klasszikus fizetési funkció mellett, a nemzetközi repülőtereken belépést biztosít a prémium váróterembe, emellett asszisztenciaszolgáltatást és biztosítást is nyújt például olyan helyzetekben, ahol azonnali orvosi konzultációra van szükség.

Az egyre szélesebb skálán mozgó ügyféligények miatt a bankkártyák ma már nemcsak fizetésre használhatóak, hanem kaput nyitnak számos kapcsolt szolgáltatáshoz is. Most a K&H is lépett, elérhetővé tette a privátbanki ügyfelei számára a MasterCard prémium kártyáját, a World Elitet, ami nem csak megjelenésében, hanem tudásában is arra hivatott, hogy még magasabb szintre emelje a kényelmet. 

fémes elegancia

A kártya exkluzivitást, eleganciát sugároz a letisztult dizájnjával, valamint azzal, hogy fémből készült és innovatív módon, lézergravírozással szerepel rajta a kártyabirtokos neve. A különleges kártyát a K&H 30-100 millió forint közötti megtakarítással rendelkező privátbanki ügyfelei igényelhetik. 

A dizájnos külső mellett a kártyához extra szolgáltatások is tartoznak, melyeket világszerte több mint 650 repülőtéren és 1100 helyszínen, többek között a budapesti és a bécsi repülőtéren vehetik igénybe a kártyatulajdonosok. Használhatják a prémium reptéri várókat, ahol ingyenes wifi, dolgozósarok és minőségi étel- és italkínálat várja őket. A PressReader szolgáltatással pedig több mint 7 ezer nemzetközi napilapot és magazint is olvashatnak digitális formában, térítésmentesen. 

szolgáltatások tárháza

Az exkluzív kiegészítő szolgáltatások mellett, biztosítás és asszisztencia-szolgáltatás is kapcsolódik a World Elite-hez. Ezek például otthoni csőtörésnél, elektromos zárlatnál, meghibásodott vagy leejtett mobiltelefonnál nyújtanak azonnali segítséget a kártyásoknak a nap 24 órájában, de lehetőség van orvosi konzultációra telefonon, chaten vagy akár videóhívással is.

A K&H ügyfelek közel 10 százaléka jogosult arra, hogy igénybe vegye a privátbanki szolgáltatásokat. Ők például dedikált privátbanki kapcsolattartóval egyeztethetnek a pénzügyi döntéseikről, vagyonuk gyarapításáról, vagy befektetéseik kezeléséről. 

Kapcsolattartó

K&H Kommunikáció

  • sajto@kh.hu