egy ellenőrzést megér a SZÉP Kártya

a K&H SZÉP Kártya birtokosoknak még 280 millió forintot kell elkölteniük

Van még költeni valója a K&H SZÉP Kártya birtokosoknak. Bár a húsvét, az iskolai szünet és a hosszú hétvége miatt az elmúlt hetekben megnőtt a fizetések száma a pihenőkártyával, még mintegy 280 millió forintot kell elkölteniük a K&H SZÉP Kártya birtokosoknak a május végi lejárati határidőig.

2014. május 31-én jár le azoknak a SZÉP Kártyára feltöltött összegeknek a felhasználási határideje, amelyeket a munkavállalók még 2012-ben kaptak meg munkáltatójuktól. 

„A K&H SZÉP Kártyákon jelenleg közel 280 millió forintnyi, május végén lejáró összeg vár még elköltésre. Ennek az összegnek 40 százaléka a szállás alszámlán van, 30-30 százalék pedig a vendéglátás és szabadidő alszámlákon. Az eddigi tapasztalatoknak megfelelően a tavaszi szünetben, a húsvéti időszakban és a május elsejei hosszú hétvégén megugrottak a SZÉP Kártyás fizetések. Különösen a szállás és vendéglátás alszámlákon.  Ez alatt a pár hét alatt a most lejáró összeg 14 százalékkal csökkent” – mondta el Rajna Gábor, a K&H Bank Marketing igazgatója. „Akinek a munkáltatója már 2012-ben is utalt pénzt a SZÉP Kártyájára, mindenképpen ellenőrizze a lejáró összeg nagyságát a telefonos ügyfélszolgálaton, vagy a kártyabirtokosok számára elérhető internetes felületen.”

A május 31-ig fel neA május 31-ig fel nem használt összeget a Bank az erre vonatkozó kormányrendelet értelmében elkülöníti a kártyabirtokos SZÉP Kártyáján, és június 30-ig visszautalja annak a munkáltatónak, aki az összeget feltöltötte.

A K&H SZÉP Kártya egyenleg itt ellenőrizhető:

https://www.kh.hu/web/szep-kartya/munkaltato-belepes

 

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4000 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 219 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 140 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez. 

A KBC az elmúlt 16 évben mintegy 300 milliárd forint értékben fektetett be magyar leányvállalataiba, ezáltal az országba. A KBC 2011-ben adta át két, egyenként 30-30 milliárd forint értékű beruházását, a K&H Csoport székházát Budapesten és egy számítógépes ikeradatközpontot Baracskán és Törökbálinton.

Főbb adataink: 

K&H Bank
2013. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 212 milliárd HUF
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2562 milliárd HUF
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 17,4 milliárd HUF

K&H Biztosító
2013. december 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 10,5 milliárd HUF
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 116,6 milliárd HUF
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,9 milliárd HUF
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,2 milliárd HUF