duplázott a K&H

újabb nemzetközi díjat kapott a K&H kereskedelemfinanszírozási, faktoring és exportfinanszírozási területe

Újabb díjat nyert a K&H Bank kereskedelemfinanszírozási szolgáltatása. A Global Finance pénzügyi magazin 2016-ban a K&H-nak ítélte a „Legjobb Kereskedelemfinanszírozó Bank Magyarországon (Best Trade Finance Provider in Hungary) elismerést.

A Global Finance magazin 16-dik alkalommal, összesen 84 országban díjazta a világ legjobb kereskedelemfinanszírozási szolgáltatást nyújtó bankjait. Magyarországon a K&H kapta az elismerést, ezzel a Bank 2010. és 2011. után harmadszor kapta meg a neves szaklap „Legjobb Kereskedelemfinanszírozó Bank Magyarországon” díját vállalatok számára nyújtott tevékenységeivel: rövid lejáratú kereskedelem-finanszírozás és bankgarancia, faktoring, illetve közép- és hosszú lejáratú exportfinanszírozás. A szerkesztőségi zsűri az iparág elemzése, a vállalatvezetők és technológiai szakértők értékelései, valamint a magazin olvasói körében végzett felmérésre támaszkodva választotta ki a nyertes intézményeket, figyelembe véve a lebonyolított tranzakciók volumenét, a szolgáltatások minőségét, a versenyképes árazást és az innovatív megoldások alkalmazását.

„Idén nem ez az első elismerésünk, hiszen néhány hete a Global Banking and Finance Review nemzetközi pénzügyi szaklap is hasonlóan értékelte a Bank kereskedelemfinanszírozási szolgáltatását. Úgy látjuk, hogy a vállalatoknak olyan pénzügyi partnerre van szükségük, amelyek hatékonyan támogatják a cégek gyors alkalmazkodását a gazdasági környezet folyamatos változásaihoz”- Peter Roebben, a K&H vállalati üzletágának vezetője.

„Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük kereskedelemfinanszírozási tevékenységünket, és új, innovatív termékeket, a tranzakciók lebonyolítására egyedileg kifejlesztett elektronikus csatornát (Flexims rendszer), valamint az export inkasszók és akkreditívek esetében magas minőségű, úgynevezett kristálytiszta szolgáltatásokat nyújtunk a hazai vállalatok számára” - tette hozzá a szakember.

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4100 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A K&H a Magyar Állam által kibocsátott állampapírok 918 milliárd forintos állományával rendelkezett 2015. szeptember 30-án. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 165 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

Főbb adataink:

K&H Bank
2015. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 210 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 2 417 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 28,7 milliárd forint

K&H Biztosító
2015. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 12,0 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 139,5 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 3,0 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,8 milliárd forint

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • 328 9181
  • 328 9220
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu