díjeső a K&H-nak

megtakarítana? itt egy díjnyertes megoldás!

A K&H négy díjat is besöpört a “Mastercard - év bankja” versenyen. A K&H konstrukcióját választották a legjobbnak megtakarítási kategóriában, illetve a második leginnovatívabb bank díját is elhozta. Emellett az egyik hitelterméke szintén ezüstérmes lett, a mobilbankja pedig a harmadik helyet szerezte meg.

Számos elismerést kapott a K&H Bank a “Mastercard - év bankja” versenyen. A megtakarítási termékek között a K&H tervező megtakarítási számlája aranyérmes lett a szakmai zsűri döntése alapján.

Az első helyet többek között azzal szerezte meg a konstrukció, hogy a megtakarítási célok eléréséhez vezető utat folyamatosan nyomon tudják követni a megtakarítók. A kitűzött célhoz egyedi nevet és egy ikont rendelhetnek, valamint megszabhatják, mikorra szeretnék azt elérni. Mindezeket egyszerűen, online felületen - az e-bankon - keresztül tehetik meg. A díjnyertes megtakarítási számlára a rendszeresen megtakarítók prémiumot is kapnak a banktól.

Martin Jarolím, a K&H Bank lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese szerint a számla, amelyet már 25 ezer forinttal el lehet indítani, népszerű az ügyfelek körében: eddig közel 128 ezer számlán mintegy 143,5 milliárd forintnyi megtakarítást gyűjtöttek az ügyfelek.

fókuszban az innováció

A bankversenyen a K&H törlesztéscsökkentő hitel terméke a második helyet szerezte meg, emellett a bankot választották meg a második leginnovatívabb pénzintézetnek.

Martin Jarolím elmondta: „Egyik kiemelt célunk, hogy innovatív és felhasználóbarát szolgáltatásokkal segítsük ügyfeleinket a pénzügyek intézésében. Ennek szellemében korszerűsítettük az elektronikus rendszereinket, internetes bankunkat és áprilisban megújult a K&H weboldala is. Szintén az idei év újdonsága mobilbank alkalmazásunk, mely Mastercard díjat kapott: saját kategóriájában a harmadik legjobb lett.”

Az ország egyik vezető és országosan több mint 4000 munkatársat foglalkoztató pénzintézeteként a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel- és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A K&H 2016. szeptember 30-án a Magyar Állam által kibocsátott instrumentumok 800 milliárd forintos állományával rendelkezett. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 5 évben összesen 239 milliárd forint (ebből 2015-ben 55 milliárd forint) adó és járulék megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

K&H Bank 2016 III. negyedévének végén:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 255 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 625 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 33,4 milliárd forint

K&H Biztosító 2016 III. negyedévének végén:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 12,87 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 155,4 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 3,26 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,22 milliárd forint

Kommunikációs Igazgatóság