bővültek a K&H SZÉP Kártya kényelmi szolgáltatásai

A K&H a közel 75000 K&H SZÉP Kártya felhasználó kényelmét szolgáló újításokat vezetett be. Júliustól a kártyabirtokosok az előfoglalásokat is intézhetik a pihenőkártyával, így nem csúsznak le a kiválasztott szálláshelyről, de készpénzt sem kell felhasználniuk a szolgáltatás lefoglalásához. Sokan használják kártyájukat ételrendelések kifizetésére, ezért a K&H technikai elérhetőséget alakított ki az elfogadóhelyek online fizetési rendszereihez.

A nyaralások csúcsidőszakában sok család már jó előre lefoglalja az ideális vagy kedvező árú szálláshelyet. A szálláshelyek gyakran kérnek előleget, hogy valamiféle garanciával rendelkezzenek arról, a vendég megjelenik a lefoglalt időpontban. A K&H SZÉP Kártya birtokosoknak július elejétől lehetőségük van arra, hogy kártyájukkal előfoglalással biztosítsák a kiválasztott szállást. A K&H SZÉP Kártya online elfogadói felületén a kártyabirtokos „kifizetheti” az előleget. Ám ez valódi pénzmozgást nem jelent, az összeget zárolják a kártya egyenlegéből, erről mind a kártyabirtokos, mind az elfogadóhely e-mailben kap visszaigazolást. A szállás díjának kifizetése – az előfoglalás összegével együtt – a szálláshely kezdeményezésére, de természetesen csak a kártyabirtokos jóváhagyásával történik meg. A rendszer így hasonlóan működik, mint például autóbérlés esetén. A szállásfoglalás előlege – a lemondási feltételek figyelembevételével – törölhető. A szállásadóknak az új szolgáltatás garanciát nyújt, hogy a vendég ily módon is megerősíti a szándékát.

„Közel 75 000 munkavállaló rendelkezik K&H SZÉP Kártyával. Számukra szeretnénk minél kényelmesebbé tenni a pihenőkártya használatát. Az egyik ilyen új szolgáltatásunk az előlegfizetés lehetősége. A másik a SZÉP Kártyával fizetés lehetősége az elfogadóhelyek weboldalain keresztül. A SZÉP Kártya egyik legnépszerűbb felhasználási területe az ételrendelés, ezért a K&H olyan technikai újítást is bevezetett, melynek segítségével a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek – köztük a legnagyobb ételfutár cégek – weboldalain keresztül is lehet fizetni a K&H SZÉP Kártyával, ha az elfogadóhelyek a szükséges illesztéseket elvégzik.” – mondta el Dr. Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági banki divízióért felelős vezérigazgató-helyettese.

„A kártyabirtokosoknak a legnagyobb kellemetlenséget az okozza, ha az általuk gyakran látogatott vendéglátóhelyen nem fizethetnek a K&H SZÉP Kártyával. Ezért felajánlottuk a munkáltatóknak, hogy gyűjtsék össze a dolgozóik körében kedvelt helyeket, és a K&H velük soron kívül intézi az elfogadóhelyi megállapodásokat” –teszi hozzá Dr. Bába Ágnes.

Az utóbbi hónapban közel 1000 vállalkozással bővült a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek listája, így a munkavállalók már 9100 helyen fizethetnek kártyájukkal. A keresztelfogadási megállapodásnak köszönhetően ebből közel 4200 elfogadóhely POS terminállal is rendelkezik.

 

K&H Csoport

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, a nyugdíjpénztári szolgáltatásokra, valamint az értékpapír kereskedelemre is. A K&H Csoport országszerte mintegy 230 lakossági fiókkal többszáz pénzügyi szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

A KBC Európa egyik vezető pénzügyi csoportja. Többcsatornás bankbiztosítási csoport, melynek tevékenysége Európára koncentrálódik. A Csoport jelentős, több esetben vezető pozíciót foglal el elsődleges hazai piacain, Belgiumban és Közép-Kelet Európában (Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Bulgáriában), ahol elsősorban lakossági ügyfeleket, kis- és közepes méretű vállalatokat és közepes tőzsdei kapitalizációjú helyi vállalatokat szolgál ki. 

A KBC Belgium egyik legjelentősebb vállalata, és a brüsszeli Euronext tőzsdén is jegyzik.

főbb adataink:

K&H Bank
2012. március 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 191 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2521 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,4 milliárd forint

K&H Biztosító
2012. március 31-én:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 5,9 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 103,4 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,3 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,2 milliárd forint

Kapcsolattartó

Lesti Mónika

Kommunikációs igazgatóság
  • +36 1 328 9181
  • monika.lesti@kh.hu
  • www.kh.hu