átadták a BCSDH „Fenntartható jövőért” Vezető nő díjat

A  Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) „Fenntartható jövőért” Vezető nő díj egyik nyertese Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója lett, amellyel azokat a vezetőket ismerik el, akik a Fenntartható Fejlődési Célok megvalósításához szakmai munkájukkal aktívan hozzájárulnak.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (Business Council for Sustaible Development inf Hungary, BCSDH) célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa a fenntarthatóság bármely területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményt. 2015-ben az ENSZ 193 tagállama által 17 pontban elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok (Sustainable Development Goals, SDG) egyik meghatározó eleme az egészséges élet és jólét biztosítása korosztálytól függetlenül mindenkinek. Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója ennek megvalósítása érdekében tett szakmai munkájáért vehette át a mai napon a BCSDH „Fenntartható jövőért” Vezető nő díjat.

A szakember az elmúlt 16 évben – többek között – a K&H mozdulj! sport, valamint a K&H gyógyvarázs gyermekegészségügyi programok elindításával  hosszú távon aktívan tett a hazai lakosság egészséges életmódjának eléréséért és a gyermekek mihamarabbi gyógyulásának segítéséért. Az ő nevéhez fűződik a K&H gyógyvarázs mesedoktorok program elindítása, amely a mese erejével tesz a gyerekek lelki gyógyulásáért. A társadalom széles köreinek bevonását és a folyamatos megújulásra törekvést pedig jól példázza, hogy a tömegsport, az élsport és a parasport mellett a K&H tavaly óta az e-sport területét is támogatja, és tevékenyen részt vesz a sportág hazai fejlődésében és az elkötelezett, kiváló teljesítményt nyújtó fiatal tehetségek felkarolásában. Mindezek eredményeként a hazai gyermekegészségügyi intézmények 473 alkalommal kaptak mintegy 681 millió forint értékű műszertámogatást, közel 60 ezer K&H gyógyvarázs mesedoktor van az országban, több százezer amatőr sportoló vehetett részt K&H sporteseményeken, és a K&H támogatásával zajlott az egyetlen hazai e-sport arénában az első verseny, a K&H e-kupa FIFA20 bajnokság idén.

Horváth Magyary Nóráról

A kommunikációs szakember pályafutását különböző vezető magyar és nemzetközi kommunikációs ügynökségeknél kezdte, 6 éven át a The Coca-Cola Company magyarországi közkapcsolati és kommunikációs igazgatójaként folytatta, jelenleg 17 éve a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója. 2017-ben és 2018-ban a Marketing & Média az ország Legsikeresebb Marketing Vezetőjének választotta, a Forbes magazin pedig az 50 Legbefolyásosabb Női Gazdasági Szereplő közé sorolta. Évek óta az EFFIE díj, az 50 Tehetséges magyar fiatal és az 50 Legbefolyásosabb média személyiség zsűrijének tagja. Ezen utóbbi listának 6 évig és a 20 Kreatív magyar nő összeállításnak is díjazottja. Többek között 1 platina, 2 arany, 8 bronz és 3 ezüst EFFIE, 1 Kreatív B2B Golden és különdíj, 1 Kreatív Prizma arany, 1 IPRA Golden World Award, 1 International Digital Echo Award, 1 International Summit Marketing Effectiveness, és 1 Sándor Imre PR fődíj birtokosa. Konferenciák, illetve hazai egyetemek rendszeres vendégelőadója. Cégcsoportján belül és azon túl is fiatal szakemberek mentora, amelyhez 2017-ben megjelent „PR esetek haladóktól” című könyve is hozzájárul.

további információ a díjról és a díjazottakról: BCSDH

Kapcsolattartó

Csordás Emőke

Well PR
  • e.csordas@well.hu
  • +36 1 350 7390
  • +36 30 221 3611