állatorvost a Parlamenthez?

ilyen szolgáltatásokat látnánk az Országház közelében

Három hónapja indult el a lakossági igényeit felmérő K&H: üzletet ide! program, ahol bárki véleményt nyilváníthat, hogy hol, milyen szolgáltatásokra, üzletekre lenne szükség. Az emberek pedig szavaztak: az Országház közelébe például állatorvost szeretnének, de egy halkereskedés is szerepel a kívánságlistán. A legnépszerűbb hiányzó bolttípus még mindig a vegyesbolt, közel 4800 szavazat érkezett rá országszerte.

Szeptemberben indult el a K&H: üzletet ide! - külföldön már sikerrel szerepelt - program, amelynek segítségével bárki bejelölheti egy online térképen, hogy hol és pontosan milyen üzletet vagy szolgáltatást látna szívesen. 

Voltak, akik az Országház mellett állatorvosi rendelőt látnának szívesen, de hiányzik a nemrégiben felújított Kossuth Lajos térről kisállat-kereskedés, dohánybolt, cipész és színház is. A Parlament szomszédjában lévő Néprajzi Múzeum épületének közelében igény lenne zöldségesre, onnan nem messze, a Garibaldi utcában pedig egy halkereskedést is szívesen látnának a helyiek. Szintén halkereskedést hiányolnak a lakók a Nádor utcából, de elkélne azon a környéken még ATM, biobolt, pékség, halkereskedés és hentes is.

A K&H: üzletet ide! program háromhavi összesítése szerint egyébként a legnépszerűbb igény a vegyesbolt. Erre a bolttípusra közel 4800 szavazat érkezett. A második helyen a pékség áll, míg a képzeletbeli bronzérmes a fitneszterem lett. 

térképen a hiányzó üzletek
A külföldön már bevált kezdeményezést Rajna Gábor, a K&H banki értékesítési igazgatója sikeresnek tartja. Decemberig ugyanis már több mint 250 ezer látogatója volt a térképnek, és közel 47 ezer szavazat érkezett a több mint 17 ezer boltra és szolgáltatásra országszerte. A K&H szerint a jövő év végéig mintegy 350 ezer látogató keresi majd fel az interaktív felületet, és 20 ezer fölötti ötletet eredményezhet a program. 

A K&H Csoport

Az ország egyik vezető és országosan több mint 4000 munkatársat foglalkoztató pénzintézeteként a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel- és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A K&H 2016. szeptember 30-án a Magyar Állam által kibocsátott instrumentumok 800 milliárd forintos állományával rendelkezett. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 5 évben összesen 239 milliárd forint (ebből 2015-ben 55 milliárd forint) adó és járulék megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

Főbb adataink:

K&H Bank 2016 III. negyedévének végén:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 255 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 625 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 33,4 milliárd forint 

K&H Biztosító 2016 III. negyedévének végén:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 12,87 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 155,4 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 3,26 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,22 milliárd forint

Kapcsolattartó

Kommunikációs Igazgatóság

  • +36 1 328 9181
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu