A legjobb kereskedelemfinanszírozási bank címet kapta a K&H Bank Magyarországon

A Global Finance magazin ismét a K&H Banknak ítélte a legjobb kereskedelemfinanszírozási bank címet Magyarországon (Best Trade Finance Provider in Hungary 2011).

A Global Finance magazin 71 országban, illetve régióban kiválasztotta 2011. legjobb kereskedelemfinanszírozási bankját a magazin szerkesztői, iparági elemzők, vállalatvezetők és technológiai szakértők megkérdezésével. A győzteseket a 2010-ben bonyolított tranzakciók volumene, a szolgáltatások minősége, a versenyképes árazás és az innovatív megoldások alapján választották ki.

Magyarországon az év kereskedelemfinanszírozási díját idén is a K&H Banknak ítélték oda, köszönhetően a Bank mind a rövid (ST), mind a közép és hosszú lejáratú (MLT) kereskedelemfinanszírozási, valamint az újonnan indított faktoring szolgáltatások iránti töretlen elkötelezettségének.

Rövid távú kereskedelemfinanszírozásban a K&H Bank a hagyományos kereskedelemfinanszírozási szolgáltatásokon túl új innovatív termékekkel, kereskedelemfinanszírozási tranzakciók lebonyolítására egyedileg kifejlesztett elektronikus csatornával (Flexims rendszer), valamint az export inkasszók és akkreditívek esetében magas minőségű, úgynevezett kristálytiszta szolgáltatásokkal áll ügyfelei szolgálatában.

A K&H Bank közép és hosszú lejáratú kereskedelemfinanszírozási termékeivel (MLT) 2010-ben a pénzügyi válság időszakában is versenyképes, egyedileg kialakított finanszírozási megoldásokkal támogatta a kockázatos régiókba tőke javakat exportáló magyar vállalkozásokat, illetve külföldön építőipari projekteket megvalósító magyar fővállalkozókat.

A K&H Faktor egyszerű, rugalmasan igénybe vehető faktoring finanszírozási formát kínál kis- és középvállalati ügyfelei számára. A hazai nagyvállalatok részére 2010-ben új termékként került bevezetésre a "Faktoring Beszállítói Program", melynek keretében ügyfeleink beszállítói partnerei is kedvező finanszírozási lehetőséghez juthatnak.

Ahhoz, hogy ezek az együttműködések zökkenőmentesek legyenek, folyamatos összhangra és odafigyelésre van szükség. A K&H Bank hiszi, hogy ügyfeleivel együtt gondolkodva, a sok jó lehetőség közül lépésről lépésre haladva mindig megtalálja a legtökéletesebb megoldást a pénzügyi igényekhez.

K&H Csoport

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, az egészség- és nyugdíjpénztári szolgáltatásokra, valamint az értékpapír kereskedelemre is. A K&H Csoport országszerte 242 lakossági fiókkal, valamint 663 biztosítást és 1590 banki termékeket értékesítő szerződéses partnerén keresztül többszáz pénzügyi szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

A KBC Európa egyik vezető pénzügyi csoportja. Többcsatornás bankbiztosítási csoport, melynek tevékenysége Európára koncentrálódik. A Csoport jelentős, több esetben vezető pozíciót foglal el elsődleges hazai piacain, Belgiumban és Közép-Kelet Európában (Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban és Bulgáriában), ahol elsősorban lakossági ügyfeleket, kis- és közepes méretű vállalatokat és közepes tőzsdei kapitalizációjú helyi vállalatokat szolgál ki. 
A KBC Belgium egyik legjelentősebb vállalata, és a brüsszeli Euronext tőzsdén is jegyzik.

főbb adataink:

K&H Bank
2010. szeptember 30-án:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 216 milliárd forint 
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 3151 milliárd forint 
adózás előtti eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 22,2 milliárd forint 
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 16,0 milliárd forint 

K&H Biztosító 
2010. szeptember 30-án: 
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 9,3 milliárd forint 
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 105,9 milliárd forint 
biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,2 milliárd forint 
adózás előtti eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,4 milliárd forint 
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 0,3 milliárd forint 

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • 328 9766
  • 328 9170
  • zsuzsanna5.kovacs@kh.hu
  • www.kh.hu