A K&H lett az év biztosítója

szavaztak az ügyfelek

Újabb elismerésben részesült a K&H Biztosító: a társaság lett ugyanis az Év biztosítója verseny szolgáltatási kategóriájának győztese. A Biztosítás.hu alkusz cég által szervezett versenyben 50 ezer ügyfél szavazata alapján választották ki a nyerteseket.

Díjat nyert a K&H Biztosító: a Biztosítás.hu biztosításközvetítő cég által szervezett Év Biztosítója versenyben a szolgáltatási kategóriában a K&H Biztosító lett az első. A versenyben a magyarországi vagyon- és felelősségbiztosításokat kínáló biztosítókat értékelték az ügyfelek, akik egy hónapig szavazhattak a legjobbakra, a verseny során 50 ezer szavazat érkezett. 

Kaszab Attila, a K&H vezérigazgató-helyettese, a nem-életbiztosításokért felelős vezetője elmondta: „Az Év Biztosítója versenyen a K&H évek óta dobogós helyezést ér el. A szolgáltatási kategóriában elért első helyezés jól mutatja ügyfélközpontú stratégiánk sikerét, hiszen a K&H célja, hogy az ügyfelei érdekeit szem előtt tartva könnyebbé és gördülékenyebbé tegye a mindennapi pénzügyek intézését, de ha arra van szükség, akkor tanácsot adjon, hogy ügyfeleink a lehetőségek közül valóban a helyzetüknek legmegfelelőbbet választhassák, okosan döntsenek”.

A K&H Biztosító az év első 9 hónapjában ügyfélközpontú stratégiájának és elkötelezett értékesítőinek köszönhetően mind a nem-élet üzletágban, mind pedig a rendszeres díjas életbiztosítások tekintetében túlszárnyalta a piac teljesítményét, éves összehasonlításban 18, illetve 11%-os növekedést elérve.

A K&H Csoport

Az ország egyik vezető és országosan több mint 4100 munkatársat foglalkoztató pénzintézeteként a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 208 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1 800 milliárd forintnyi kihelyezett hitel- és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A K&H 2017. szeptember 30-án a Magyar Állam által kibocsátott instrumentumok 624 milliárd forintos állományával rendelkezett. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít rendszeres megrendeléseket és tevékenységet.

Főbb adataink:

K&H Bank 2017. III. negyedévének végén:
saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 255 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 926 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 32,2 milliárd forint 

K&H Biztosító
2017. III. negyedévének végén:
saját tőke (IFRS, nem auditált): 13,2 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS, nem auditált): 164,4 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény (IFRS t, nem auditált): 3,47 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS, nem auditált): 2,06 milliárd forint

Kapcsolattartó

Kommunikációs Igazgatóság

  • +36 1 328 9181
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu