A K&H Bank corporate finance szolgáltatásokat is nyújt mostantól

Az elmúlt évek során a K&H Bank és a KBC Securities Magyarország tevékenysége egyre közelebb került egymáshoz. Ezért az a döntés született, hogy 2018. július 1-től a K&H Bank Üzleti ügyfelek divízióján belül önálló, teljes körű szolgáltatást nyújtó corporate finance részleg kerül kialakításra. A döntés következtében a K&H Bank corporate finance szolgáltatásokat is nyújt mostantól Magyarországon a KBC Csoporton belül. Ezzel párhuzamosan a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének hasonló szolgáltatása a KBC Csoport Vezetői Bizottságának döntése értelmében megszűnik.

A K&H Bank Üzleti ügyfelek divíziójának szolgáltatásportfoliója az alábbi tevékenységekkel bővül:

  • Összeolvadások és felvásárlások (M&A)

Az M&A tanácsadási tevékenység keretében akár vállalatvételi, akár eladói oldalon professzionális tranzakciós tanácsadást nyújtunk, a folyamat legelejétől a legvégéig segítve őket, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel, a jövőbeni lehetőségek és kockázatok pontos ismeretében zárhassák az adott tranzakciót. A tranzakciós tanácsadás során ügyfeleink igényei szerint mind hitel, mind pedig tőkeszervezési szolgáltatásokat is nyújtunk.

  • Tőkepiaci tranzakciók

Tőkepiaci tranzakciós tanácsadás keretében vállaljuk kötvény- és részvénykibocsátások, tőzsdei bevezetések, nyilvános ajánlattételek és kiszorítások és egyéb, kötvényekhez és részvényekhez kötődő értékpapír tranzakciók szervezését és lebonyolítását.

  • Stratégiai pénzügyi tanácsadás

Vállaljuk teljes vállalkozások vagy azok egyes üzletágainak, tevékenységeinek üzleti értékelését, üzletfejlesztéssel és stratégiai terjeszkedéssel összefüggő tanácsadást, valamint pénzügyi modellek készítését.

Kapcsolattartó

Kommunikációs Igazgatóság

  • sajto@kh.hu
  • +36 1 328 9181
  • www.kh.hu