a K&H a pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója

A K&H nyerte el a pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója címet a Randstad Employer Brand Research 2019 alapján. A K&H kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a kollégák folyamatosan fejlődhessenek szakmailag, és megtalálhassák azt a szakterületet és tevékenységet, amiben igazán kitűnhetnek és kiteljesedhetnek. A kutatásban Magyarországon közel 7000 potenciális munkavállaló véleményét vizsgálták arról, hogy melyik munkáltató vonzó számukra és miért.

A világ legnagyobb munkáltatói márkákat vizsgáló független felmérése, a Randstad Employer Brand Research 2019 alapján a K&H a pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója Magyarországon. A nemzetközi kutatásban a világgazdaság 75 százalékát lefedő 32 ország munkaerőpiacát vizsgálják, ezen belül Magyarországon közel 7000  potenciális munkavállót kérdeztek meg arról, hogy milyen véleményt és igényeket fogalmaznak meg a cégekkel szemben, melyik munkáltató vonzó számukra és miért. A válaszadók a biztos munkalehetőség és vonzó anyagi juttatások mellett az alapján is értékelték a cégeket, hogy mennyire alkalmazzák a legújabb technológiákat, milyen karrierfejlődési lehetőségeket kínálnak, milyen társadalmi szerepet vállalnak, illetve mennyire valósul meg a munka-magánélet egyensúlya. Az adatok gyűjtését és feldolgozását egy független kutatóintézet, a TNS csoport végzi a 18-65 éves korosztályban.

„Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a K&H nevében átvehettem ezt a rangos díjat, hiszen a K&H számára vezető pénzintézetként nemcsak az fontos, hogy a lakosság és a vállalatok számára minél szélesebb szolgáltatást kínáljon, hanem hogy a kollégák is megvalósíthassák álmaikat. A mostani díj így elismerése azon erőfeszítésünknek, hogy a pénzügyekben egyaránt példaértékű szolgáltató és példaértékű munkáltatók is legyünk. Egy olyan munkahely, ahol a kollégák minden lehetőséget megkapnak a folyamatos szakmai fejlődésre, egy összetartó, jó hangulatú csapatban dolgozhatnak, és megvalósíthatják a munka-magánélet egyensúlyát – tehát teljes életet élhetnek” – hangsúlyozta ki David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója a díj átvétele kapcsán.

 

„Fontosnak tartjuk megmutatni, hogy milyen lehetőségeket kínál a K&H és a pénzügyi szakterület a kreativitás és az egyéni képességek fejlesztésére, kiteljesítésére, hiszen ma már a fizetés és juttatások mellett az inspiráló munkakörnyezet, a rugalmas munkavégzés lehetősége és az egyéni karrierlehetőségek közel ugyanakkora súllyal bírnak egy munkavállaló számára – korosztálytól függően más-más sorrendben. Ezt az inspiráló, jó hangulatú munkahelyet azonban  a vállalat vezetése és a kollégák együtt hozzák létre, melyet ezúton is köszönök munkatársainknak. A mai  elismerés újabb motivációt ad ahhoz, hogy tovább dolgozzunk, és a K&H a jövőben is a legjobb munkaadó legyen  a pénzügyi szektorban” – tette hozzá a vezérigazgató.

Kapcsolattartó

Csordás Emőke

Well PR
  • +36 1 350 7390
  • +36 30 221 3611
  • e.csordas@well.hu
  • www.kh.hu